Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Volala mi kamaradka, ktera taky prochazi IVF. Platila za leky 4.800, pri prvni konzrole doplacela dalsich 4.300 a dneska doplacela dalsich 7.300 (plus 600 v lekarne). A to jeste dostala Gonal v hodnote 4.000 zadarmo, protoze nekomu zbyl. Mazec.
já platila zatím 57Kč za jedno pero Gonalu a dnes dalších 57Kč za druhé…Jsem u Apolináře, tak asi bude rozdíl v tom, zda je CAR soukromý nebo státní
![]()
@Maky1234 píše:
@Maty35 No jako slyšela sem, že na té genetice je docela odpad embryjek…a chápu teda správně, že z toho minulého cyklu vám nedoporučili k zavedení ani jedno?
jako z tohohle mám taky strach.
Já teda pokud to bude možný ( nebude hyperstimulák apod ) chci zkusit i ET… už jsem dvakrát měla ET a pokaždé otěhotněla ( jednou to teda pak nedopadlo ), u mě se ty čerstvý asi nějak líp chytaj…
Ahoj jo z 5 embryjek co jsme posilali na genetiku, nebylo zadne k zavedeni. Vsechny meli chromozomalni vady. Geneticka nam vysvetlila, ze tyto embrya by se nemela ani chytnout v deloze. A kdyby nahodou jo, tak je z toho v lepsim pripade v prvnich tydnech ZT. V horsim pripade zjisti v patym mesici tezky postizeni u plodu…
No mam z toho hruzu, jak to dopadne ted..
Vy budete mit teda ET, na genetiku neposilate?
@amelie36 třeba budu něco doplácet později…teda doplácet budu na tisíc procent, protože budeme mít ICSI a taky genetiku embryí..tak schválně pak dám vědět, zda a kolik bylo za léky…
@Maty35 no tak to je šílený
jak dlouho pak trvá genetika embryí? Neboli za jak dlouho se embryjka vrátí, já vůbec netuším?
No chtěli jsme určitě využít ET, pakliže by to teda bylo možný, nebránil by tomu např. hyperstimulák nebo jiná komplikace. Zbytek bysme rádi poslali na genetiku. Partnerskou genetiku máme v pořádku, na nic se nepřišlo, ale doktorce se nezdálo u nás těch 6 neúspěšných ketů za sebou…
@Maky1234
Vysledky jsou tak za 4 tydny, nekdy i dyl zalezi kolik toho maji. Tak to by jste mohli udelat ET aspon vyplnite cas nez vam prijdou vysledky z genetiky. Oni by vam urcite dali na ET to nejhezci embryjko ![]()
Holky tak u nas teda spatny, volala jsem do laborky a z tech 6 vajicek je oplodneny jedno
Jeste si mam zitra zavolat, ze daji zbytku jeste 12 hodin, kdyby nahodou, ale podle tonu dr. tomu sam moc neveri.
Ty nase spermie jsou fakt spatny..
At se vam dari lip ![]()
@Maty35
Třeba je to jedno vyvolený!!! Snaž se myslet na tu lepší variantu
@Maty35 píše:
Holky tak u nas teda spatny, volala jsem do laborky a z tech 6 vajicek je oplodneny jednoJeste si mam zitra zavolat, ze daji zbytku jeste 12 hodin, kdyby nahodou, ale podle tonu dr. tomu sam moc neveri.
Ty nase spermie jsou fakt spatny..
At se vam dari lip
Vždyť i to jedno může být tvoje krásný miminko… Neklesej na mysli..
![]()
A pokud to vyjde, nebudeš si muset lámat hlavu s tím, jak by vypadala miminka z těch dalších emryjek.. ![]()
Holky děkuju za povzbuzení
Přítel když mě našel doma v slzách tak mě taky říkal, ať to ještě nevzdávám, že to jedno může být to pravý…
No nějak tenhle druhej pokus nevychází a se mnou ty hormony cvičejí ![]()
@Katulina77 je nutne, aby dorazili oba dva jinak neni mozne udelat vysetreni. Me brali krev ( celkem asi 5 ampulek
) a manzel daval sperma.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.