Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@amelie36
Neboj já v ponděli zahájím lov duchů na plno🤣
Jinak kdyby ti zase spadl list, klidně napiš ![]()
Já zase vera vynadala manželovi, že moc dejchá a mluvi- chudák… ![]()
Ahoj holky, tak kdo jdete v úterý na odběr? já dneska píchla poslední Gonal, večer píchnu Ovitrell a v úterý jdu na věc…
@Maky1234 🙋♀️ Posledni Gonal, dva Menopury a Cetrotide vcera, dneska vecer Cetrotide a dve Ovitrelle.
Uz aby to bylo za mnou.. ![]()
@amelie36 no já jsem teda taky ráda, že už jdeme do finiše…jsem nafouklá jako balon, vypadám tak na 5tý měsíc…
![]()
@Maky1234 Na mne tech mych pet folikulu 😁 asi videt neni, ale dneska jsem vyluxovala, usla prochazkou dva kilometry, brisko boli a mam toho plne kecky. Ale za par dni bude lepe.. 👍 At ti to probehne hladce a ve stredu jsi jak rybicka! 🐠
@amelie36 moc moc děkuju, to samé přeju i já tobě!
Hele třeba budem překvapené, jak dobře a hladce nám to proběhne ![]()
Ahoj holky, tak mám po OPU. Nejdřív jsem přes hodinu čekala v prázdné místnosti, pak mě vzali na sál, kde jsem čekala už jen chvilku. Pak byla najednou tma a probudila jsem se, když mě překládali na pojízdnou postel. Na té už jsem byla plně vzhůru a dvě hodiny jsem v prázdné místnosti civěla do stropu, než mě pustili. Škoda, že tam alespoň nebyla se mnou nějaká spolubojovnice. Teď se cítím lehce unavená, pálí mě vevnitř břichno, ale nic, co by nešlo vydržet. Původně jsem měla v plánu předpisově ležet, ale už jsem viděla dva filmy a nevím, jakou polohu zvolit. Takže se vydám ven. Ono to stejně nejmíň bolí, když stojím. Stimulace byla opruz, ale teď bude snad ještě větší opruz zavádění globulí denně. Nějak si neumím představit, že se večer vždycky zeptám manžela, jestli bude sex, nebo jestli už mám zavést. Zítra to vyzkouším, doufám, že ho moc nevyděsím. Držím palce všem, které to čeká. Není se čeho bát a ten pocit, že už bude jen líp, je k nezaplacení!
Ahojky. Chtěla jsem se vás zeptat jak to řešíte v práci když potřebujete volno na kontrolu nebo zákrok? Chápu, že někdo to neřeší a řekne to narovinu. Ale myslím si, že jsou mezi náma i takové, co to v práci zatím řešit nechtějí a vybírají si tím svou dovolenou. Nemají u vás v práci s tím problém? Případně jak to řešíte vy? Děkuji moc
Na kontroly jsem v praci nahlasila, ze chodim na rehabilitace. Nastesti jsou u nas vstricni a nechteji propustky. Od OPU do ET jsem si vzala tyden dovolenku. Po ET jsem sla normalne do prace.
Ahoj holky
tak zítra mne čeká 1. ultrazvuk. Jsem zvedava, co tam uvidí, protoze ja se cítím absolutně normalne, zatim ani stopy po nějaké modrine (tak, a ted to přijde
). Nakonec jsem zvolila variantu pichacky v 5 rano, hezky doma. Jen teda ty sny jsou maras
dneska mne nějaká doktorka s tou mojí cystou poslala do pr****, že se ve mě stourat nebude. Tak snad se to nepřenese i do reality
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky. Chtěla jsem se vás zeptat jak to řešíte v práci když potřebujete volno na kontrolu nebo zákrok? Chápu, že někdo to neřeší a řekne to narovinu. Ale myslím si, že jsou mezi náma i takové, co to v práci zatím řešit nechtějí a vybírají si tím svou dovolenou. Nemají u vás v práci s tím problém? Případně jak to řešíte vy? Děkuji moc
Ahojky. Zatím jsem se vždy trefila do homeofficu, jinak si nastesti muzu brát dovolenou jak chci. Propustku s razítkem kliniky bych nenesla. MV nejhorším mám možnost zajistit si razítko u obvodaka ![]()
Ahoj holky. poctive vás tu procitam. Ve čtvrtek bych měla dostat léky a snad o víkendu se jde na to
už se nemůžu dočkat i když vím že to může dopadnout vselijak
dostali jste už nějak na začátku pokyn co dělat proti ohss nebo to se těší až když začíná nějaký problém? dekuju
@baru-ska Ahoj, me rekli jenom, ze mi nehrozí, poučili me o aplikaci a poslali domu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dekujuuuu..
Urcite vedet dam… A cekam i na zpravicky od vas.. Drzim palce!