IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
amelie36
16.3.21 10:02

@leylen Ahoj, modrin se neboj, ja si „vyrobila“ jen dve malinke, ktere do druheho dne zmizely, a to jeste vlastni blbosti, kdyz jsem spechala.

Jinak zdravim po OPU, probudila jsem se jeste na koze a ted cekam (asi na Godota) az me konecne pusti. Zatim sestra rvala za dverma, kdyz jsem si dovolila jit na zachod (nikdo mi nerekl, ze se nesmim hnout)

OHSS mi pry nehrozi, takze zvlastni rezim nemam.

• Citovat
  • Upravit
16.3.21 10:07

@amelie36 ahoooj, to je dobre, ze to mas za sebou 😊 :kytka: me taky vzbudilo na koze a do postele jsem sla po svych.
Myslela jsem na tebe😊
Dve hodky me tam nechali lezet, cca. Se sestrou jsem sla na zachod, poctive jsem teda cekala, asi respekt
:lol: neboj, to utece, a doktor u tebe uz byl? Ja jsem mela casopis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
16.3.21 10:08

@amelie36 Tak tfuj tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
16.3.21 11:04

@Markét5209 Kdyby mi to rekli, tak lezim, ale nikdo mi nic nerekl.. :mrgreen: U doktora jsem pak byla v ordinaci uz oblecena. Z puvodnich 5 folikulu bylo nakonec 10 8o a z tech se podarilo ziskat 7 vajicek. :dance: Rovnou jsme platila ISCI i kdyz jsme byli puvodne domluveni, ze to budeme jeste konzultovat s embryologem. Ale co, stejne bychom dali na jeho nazor, tak je to asi jedno.
Drzim palce, at mas jeste hezci pocet.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
207
16.3.21 11:12

Já taky celou dobu pročítám a hltám každé slovo, myslela jsem, že o víkend už budu aplikovat, ale bohužel dneska čtvrtý den zpoždění…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
16.3.21 11:13

@Eishka A nejsi tehu? :D vsak se taky dockas.. Ale rozumim, ze jakokoli cekani je blby..

• Citovat
  • Upravit
1506
16.3.21 11:13

@Eishka Třeba žádná aplikace nebude nutná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.3.21 11:14

@leylen To nehrozí, mám pryč oba vejcovody… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.3.21 14:35

@amelie36 ahoooj paráda, no vidíš, gratuluju k pěknému výsledku :kytka: jsem říkala, že to zvládneme :mrgreen:
Jinak já 32 folikulů, 18 vajíček - z toho 13 zralých a prý to mooožná ještě některé zvládne dozrát…
a v pátek snad ET :pankac: :dance:
Všem moc moc držím palce, ať se vám dobře stimulace vydaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.3.21 14:40

@Maky1234 @amelie36 holky gratuluju a závidím že už to máte za sebou a máte dobrou úrodu. nas to teprve čeká a už teď jsem nervni…ted před sebou máte čekání tak nás informuje, jak se vám mrnata vyvijeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.3.21 15:10

@baru-ska já byla taky nervní…a je to pochopitelné, člověk do poslední chvíle neví vůbec, jak to dopadne…
Moc ti držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
16.3.21 15:16

@Maky1234 @amelie36
Holky gratuluju to je dobrá snůžka :lol: Tak hlavně ať se jich oplodní co nejvíc a vydrží :palec:
Nám včera z toho jedinýho co se oplodnilo odebírali vzorek na genetiku. Tak musíme 4 týdny čekat na výsledky. Ale moc tomu nevěříme, na konci třetího dne se ještě vyvíjelo ukázkově a od čtvrtého dne se začalo zpomalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.3.21 15:41

@Maty35 holky já tady koukám že docela dost z vas posílá na genetiku.to ke prevence nebo na základě nějakého problémů? doktor mi o tom zatím nic neříkal.. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
16.3.21 15:48
@baru-ska píše:
@Maty35 holky já tady koukám že docela dost z vas posílá na genetiku.to ke prevence nebo na základě nějakého problémů? doktor mi o tom zatím nic neříkal.. diky

U nás je to na doporučení genetičky, partner má v genetice problém. Z 1.IVF 5 embryjek posláno na genetiku a ani jedno zdravé, všechny měli chromozomální vady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
16.3.21 15:52

@Maty35 děkujeme moc. Hele nikdy nevíš, třeba to bude opravdu dobrý, to ivf je taková ruleta, že to klidně může vyjít :kytka: @baru-ska u nás posíláme na genetiku z důvodu opakovaných potratů a řadě neúspěchů ( celkem 6× KET, jen 1× z toho těhu, které v 11tt zamlklo )
Jinak abys měla genetiku embryjí proplacenou od pojišťovny, tak to musí schválit genetik. Nám oběma dělali partnerskou genetiku, na nic se nepřišlo. Na výsledný papír jsme ( i vinou covidu ) čekali skoro půl roku… :roll:

Příspěvek upraven 16.03.21 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.