Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@amelie36 píše:
Holky, behate nekdo po Utrogestanu / Progesteron Besins porad na malou? Ja byla v 22, 24, 3, 5, 7.. A pres den litam snad co hodinu.. 🤦♀️ Krom toho jsem unavena, ale doufam, ze si telo casem zvykne a unava bude mensi.
Jo, já to měla minule po ET stejně, když jsem to brala. Pořád jsem pořád čůrat a byla unavená. Asi to bude tak nějak “normalni” ![]()
@Eishka píše:
@baru-ska Nooo… Tak čistě teoreticky by mělo všechno zůstat stejné, ty hormony ovlivňují jen počet vajíček, každému dozrají v jinou dobu..
Ještě by mě zajímalo, jestli když se nepodaří udržet ten plod, tak následuje kyretáž a tři měsíce pauza nebo má někdo i tuhle zkušenost?
U mě kyretáž nebyla nutná, a jelikož jsem měla málo vajíček (takže vaječníky nebyly tak zatížené asi), tak mi dala dr pauzu “jen” 2 cykly před dalším ivf (musela jsem na celé znovu, na zamražení nic nebylo).
@123_nik Diky.. Myslela jsem si to, ale nebavi me to..
Rada bych se konecne poradne vyspala. ![]()
@amelie36 píše:
@123_nik Diky.. Myslela jsem si to, ale nebavi me to..Rada bych se konecne poradne vyspala.
Jo, tomu věřím
Já normálně na wc v noci nechodím a z toho jsem byla teda hodně špatná ![]()
Držím palce ![]()
@Eishka čauky, já jsem teď po OPU ze včera, jsem u Apolináře. Stimulovala jsem Gonalem Aa Orgalutranem.
Jestli chceš, na cokoliv se klidně ptej, mám to teď uplně živě v paměti ![]()
Jinak jak jsi psala - za 1DC se považuje krvácení opravdu od rána, nebo řekněme do těch 11h dopo, jinak je to den nultý. Takže správně zítra začneš stimulovat.
OPU u mě proběhla 14DC, 1.utz byl 8DC, další utz 10DC a pak už rovnou punkce.
Držím ti palce ![]()
@Maky1234 Mne rikali, ze 1. den se pocita, pokud MS dostanu do 18. hodiny. Asi je to jak, kde.
@amelie36 mě u Apo sestra říkala, že je potřeba mít od rána opravdu krvácení, jinak je to den 0…
to je divný, jak jsou v tom rozdíly ![]()
A co embryjka, máš nějaký info?
Já volala ráno kvůli ET, tak ze 13 se jich 11 oplodnilo, jsem ráda. Ovšem s dalším úbytkem počítám
![]()
@Maky1234 Ne, nam to reknou az pri ET. Asi bychom se nestresovali ubytkem. Skvele by byly ctyri, ale jsem realista, tak budu stastna za dve.
Dneska jsem s nima po telefonu resila jen bolavy steh. Nejak jsem neprisla na to, jak zavest Progesreron a nezavadit o nej.
To krvaceni jsem hledala na netu a kazde centrum ma na svych strankach jine info.
Ale ono si i nekdo picha rano, nekdo odpoledne, nekdo vecer.. ![]()
@amelie36 a na ET jdeš kdy? já v pátek, u nás transferují 3denní embryjka…
Jedno třídenní je i můj syn, tak snad vědí, co dělají ![]()
A co máš za steh? jako z punkce něco?
Ahojky holky dnes jsem 5 den po transferu. Doma jsem mela jeste jeden test a nevydrzela a testla 😃 nevim zda to pujde na te fotce videt, ale nazivo je teda viditeljnesi dusik ![]()
@Domca1111 ten test je nějakej rozpitej, to barvivo ![]()
Každopádně věřím ti a držím palce, ať TO tam fakt je
![]()
@Maky1234 je rozpity protoze jsem ho mela polozeny na parapetu a synovec ho nasel a sahal na nej takze tak jinak byl normalne videt i kdyz barvivo nebylo rozpite ![]()
@Domca1111 5. den po transferu muze byt jeste zbytek Ovitrelle. Ale drzim palecky, at je to dusik mimca!
@Maky1234 Jj, mam steh po punkci. Pry to hodne krvacelo. Boli jak cert, vzdycky si do nej rypnu. Jsem fakt tele. Na ET jdu v nedeli, mame PK, takze se bude tranferovat petidenni.
@amelie36 ovitrelle se mi drzi v tele vzdy max 10 dni ale muze to byt
budu zkouset ted kazdy den testovat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.