Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte
Tak já dneska začala s dlouhým protokolem. Byla jsem dnes na ultrazvuku, vše vypadá tak, jak má být, takže jsme začali. Píchám si decapeptyl a nevím, jestli jsem si to blbě píchla nebo to tak má být, ale štípalo to a vytvořil se mi tam hrbolek, který ale už pomalu mizí… no, tak snad to k něčemu bude, doktorka je přesvědčena, že teď budu mít dost vajíček a budou i zralá (předtím jsem měla málo a dost nezralých). ![]()
@Anonymní píše:
Tady máš co dávají v Gennetu. Zkus přidat bílkoviny, ja si normálně dělala protien co je do fitka.
Tak nám říkali, že úplně normální režim, jen žádný alkohol.. ![]()
Sex neomezeně do dvou dnů před odběrem (o tom, že by měl být chráněný, nemluvili), sport neomezeně, dokud to nebude nepříjmené.
Jo, a ten třicetiminutový rozestup mezi léky mi taky neříkali.. ![]()
Třeba Pronatal to má přímo na webu: https://pronatal.cz/…ni-stimulace
Během hormonální stimulace se nemusíte jakkoliv omezovat. Můžete dělat vše, na co se sama cítíte. Každá žena vnímá stimulaci jinak. Pokud ke konci stimulace bude břicho citlivější nebo bolestivé, je lepší cvičení vynechat. Stejně tak v den odběru vajíček doporučujeme dodržet klidový režim.
@amelie36 píše:
Tak nám říkali, že úplně normální režim, jen žádný alkohol..
Sex neomezeně do dvou dnů před odběrem (o tom, že by měl být chráněný, nemluvili), sport neomezeně, dokud to nebude nepříjmené.
Jo, a ten třicetiminutový rozestup mezi léky mi taky neříkali..
Mně ty bilkovíny pomáhaly, jak mě začlo bolet břicho přidala jsem bílkovin a tekutin. Odebrali 21 folikulů, dva dny mně trošku bolelo břicho, opět jsem hlídala bílkoviny a tekutiny a pak už nic.
Jinak papír je z Gennetu, ted v PFC mi sama doktorka ohledně bílkovin říkala po OPU, že třeba Protifar přidat.
@Anonymní píše:
Pokud to nevdám, tak jo..
tak to půjdem spolu
co bys vzdávala, těš se na to, je to šance, jak mít miminko
![]()
@Maky1234 píše:
tak to půjdem spoluco bys vzdávala, těš se na to, je to šance, jak mít miminko
![]()
diky za podporu.. uz to vydrzim, ale vickrat do toho nejdu.. radeji prcka adoptujem a verim, ze ho budu milovat uplne stejne..
@Anonymní píše:
diky za podporu.. uz to vydrzim, ale vickrat do toho nejdu.. radeji prcka adoptujem a verim, ze ho budu milovat uplne stejne..
Taky možnost, vždyť pokud má někdo dárkyni vajíček nebo spermatu, tak je to taky adopce…
@Domca1111 píše:
Holky dneska mam ET 🥳 jedem si pro bublinku
To je super! At jde vsechno hladce… 💐 ✊ ✊
Tak me napada, ze bych si ty testy mohla pomalu koupit..
Ale asi to necham na posledni chvili, kdybych je doma mela, urcite bych testovala driv.. ![]()
@amelie36
Drž se i na ovitrelle o na transfer! Ať ti to utíká…!!! A napiš
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Tady máš co dávají v Gennetu. Zkus přidat bílkoviny, ja si normálně dělala protien co je do fitka.