IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
amelie36
2.3.21 12:29

@Maty35 Ja pichala prvni predevcirem a druhou vcera vecer. Kontrola je az 7. den..
Mam Gonal - ted 250, pak snizit na 225. A od patku pridat Cetrotide.

Budu Ti v patek drzet palce!

• Citovat
  • Upravit
7539
2.3.21 13:02

@amelie36 mě to čeká až za 2 az 3 týdny. tajy gonal a cetrotide a pak dvojitá dávka ovitrelle.jsem zvědavá kdy bude opu…a taky každý má jinak kontroly…nekdo chodíš obden někdo jen jednou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
2.3.21 13:16

@baru-ska Mne rikali 7. a 10. den kontrola a kolem 13. dne OPU..
Ovitrelle budu mit nakonec taky, ale zatim jsem ho nedostala.

• Citovat
  • Upravit
1165
2.3.21 16:21

@amelie36
Ty pichas vecer? Koukam, ze to je opravdu v kazdym Caru jinak :D Ja mam Bemfolu ted 300j a od patku pak slabsi a neco, aby nepopraskaly. Tak si budeme drzet palecky navzajem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.21 17:18

@amelie36
Ja uz ano, zítra kontrola, to budu 11DC, uz se budeme domlouvat na odběr…

• Citovat
  • Upravit
675
3.3.21 10:23

Ahoj holky, tak já ještě stimuluji mám stimulaci prodlouženou o 4 dny. Je mi teda pěkne na prd je mi strašně zle a zvracím. 🤮 Ptala jsem se dr a říkala, že to prý u stimulace někdy bývá🤷🏽‍♀️ A já už blázním z těch injekcí. V pondělí mám už OPU🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
3.3.21 11:14

@Domca1111 co to znamena prodlouženou? Kolikaty dc jdete na opu? Je to nepříjemné, když je vám po injekcích nevolno, ale vydržte to. Stojí to za to. Já naštěstí jsem byla až na poslední 3 dny jsem byla vpohode, pak už mně všechno bolelo, ale zle od zaludku a na zvraceni mi nastesti nebylo. Já jsem stimulovala 18 dní než bylo opu. Držím palce, vydržte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
3.3.21 11:15

@Maty35 Jj vecer.. Ale u toho Gonalu je to i v letaku, ze odpoledne nebo navecer.

@Domca1111 jsem rada, ze nejsem sama.. Takhle uz me hlava dlouho nebolela, jsem unavena a je mi blbe od zaludku. Respirator tomu taky moc nepomaha. A to mam za sebou teprve 3 injekce..
Odpoledne bych rada zkusila jit behat, ale nevim, nevim..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.21 11:18

@PiperW Stoji to za to, ze budu nejdriv zvracet jak krecek, pak vypadat jako balon a nakonec rodit? No, nevim. Finalni zivoreni z rodicovske snad uz ani nekomentuju.

• Citovat
  • Upravit
675
3.3.21 11:30

@PiperW měla jsem stimulovat do 8DC a prodlouzila mi to do 12DC na OPU jdu 15DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.3.21 11:32

@amelie36 hlava me taky boli.. silene uz at to mam vsechno za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
3.3.21 11:54
@Anonymní píše:
@PiperW Stoji to za to, ze budu nejdriv zvracet jak krecek, pak vypadat jako balon a nakonec rodit? No, nevim. Finalni zivoreni z rodicovske snad uz ani nekomentuju.

Tak pokud o dítě stojíte, což holky v této skupince určitě stojí, jinak by si za to tak těžce neplatily, tak ano, stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.21 12:34

@PiperW stojim o dite, ne o to mezi. Cim dal vic premyslim, jestli neni lepsi cesta adopce. Tohle je fakt hnus, a to je to teprve zacatek.

• Citovat
  • Upravit
1506
3.3.21 14:36
@Anonymní píše:
@PiperW stojim o dite, ne o to mezi. Cim dal vic premyslim, jestli neni lepsi cesta adopce. Tohle je fakt hnus, a to je to teprve zacatek.

Co to je za kecy! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.21 17:31

Cauky,
tak ja mam uz 5 injekci a prvni kontrolu za sebou a musim rict ze mi dikybohu neni vubec nic, jen jsem vic unavena, chodim brzo spat.. :palec: dneska tedy pribude dalsi injekce, dostala jsem Orgalutran a v patek na druhou kontrolu, tak snad mi nebude spatne..
Injekce mi picha pritel :dance: :srdce: az me prekvapilo s jakou laskou se ted o me stara.
A v praci mam ted peknou honicku, takze mi to naopak hrozne utika. Spis se bojim aby nezacal pusobit stres..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.