IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.21 10:35

Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes jsem byla na první kontrole 5DC, řekli mi že folikuli na pravém vajecniku 7,7 a 8 mm a na levém 15,10 a 13 mm, dostala jsem olgalutran aby nepraskli driv a další kontrola v pondeli

• Citovat
  • Upravit
812
27.2.21 17:50

1.IVF

Ahoj holky, přidám se k vám, ikdyz jsem asi trošku dál. Je to moje 1.IVF a momentálně už jsem po OPU a čekám na KET. Stimulace umně probíhala Gonalem 275 jednotek a cetrotide. Mám PCO a manžel špatnou morfologii a pomalé spermie. Každopádně jsem měla 30 foliku, odebraných bylo 21 a do 5.dne zbylo 5, které šly na genetiku. Z genetiky máme 2 zdravé blastocysty. Momentálně zavádíme utrogestan a příští týden začínám s náplastmi estrahexal. Jako většina z vás se bojím těhotenství, ale daleko víc se na to tesim :dance: Tak ať nám to vše vyjde a reagujete na stimulaci co nejlepe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 17:58

Holky, vcera jsem pres den lehce spinila a vecer (kolem 19. hodiny) jsem mela na toaletaku trochu krve. Dneska nic, ani nespinim, a to jsem byla i behat. Mam si zacit pichat zitra? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.21 18:16

Mě v car řekli že špinění se jako 1 DC nepočítá a když se MS rozjede odpoledne tak prvni den se počítá až ten následují, já bych ještě počkala

• Citovat
  • Upravit
812
27.2.21 18:27

Pokud se MS rozjede zítra do 11 dopoledne tak to je bráno jako 1.den MS, takže ještě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 18:33

@PiperW Já když to čtu, tak začínám panikařit. Oebraných 21, zbylo 5 a zdravé dvě.
Já budu ráda za odebraných pět. Věřila sjem, že to prostě půjde, ale asi mi nebude přáno.

• Citovat
  • Upravit
812
27.2.21 18:42
@Anonymní píše:
@PiperW Já když to čtu, tak začínám panikařit. Oebraných 21, zbylo 5 a zdravé dvě.
Já budu ráda za odebraných pět. Věřila sjem, že to prostě půjde, ale asi mi nebude přáno.

To jsem vás vůbec nechtěla nijak rozhodit. Jak se říká, není důležitá kvantita ale kvalita. Jinými slovy u PCOS což mám já je běžné že je odebraných hodně, ale na druhou stranu nejsou tak kvalitní. Takže daleko větší šance může být u vás když budete mít klidně i jen jedno ale za to to pravé a jedine :palec: Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 18:43

@PiperW ahoj,muzu se zeptat do ktereho Caru chodis? diky…mela jsem to podobne,37 foliku 19 vajicek,7 zralych, k zamrazeni 3…

• Citovat
  • Upravit
812
27.2.21 18:45
@Anonymní píše:
@PiperW ahoj,muzu se zeptat do ktereho Caru chodis? diky…mela jsem to podobne,37 foliku 19 vajicek,7 zralych, k zamrazeni 3…

Jsem v Repromede v Brně. Vy? A kdy vás čeká KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.21 18:50

@PiperW ja v Pronatalu Praha, prislo mi to cele jak pres kopirak:-)Treba v Heliosu vetsinou odmitaji Gonal, ale vidim, ze ho centra bezne pouzivaji, tak to asi nebude nic zastaraleho nebo nevhodneho. Jinak z jednoho embryjka mam syna, druhe bohuzel zamlkle tehot. a treti zatim nezkusim.Za chvili je mi 39 a jeste chci zkusit jedno IVF, tak zkoumam metody, jestli se to nekam posunulo…Hodne stesti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
amelie36
27.2.21 18:51

Proč odmítají gonal?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.21 18:54
@PiperW píše:
Pokud se MS rozjede zítra do 11 dopoledne tak to je bráno jako 1.den MS, takže ještě ne

Proto včerejšek nepočítám.. ale včera večer byla krev a dneska nic.. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.21 18:55
@amelie36 píše:
Proto včerejšek nepočítám.. ale včera večer byla krev a dneska nic.. :?

@amelie36 tak ještě počkej, třeba se to rozjede zítra, taky jsem spinila 3 dny než se MS rozjela a až další den jsem pichla první injekci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.21 19:20
@PiperW píše:
To jsem vás vůbec nechtěla nijak rozhodit. Jak se říká, není důležitá kvantita ale kvalita. Jinými slovy u PCOS což mám já je běžné že je odebraných hodně, ale na druhou stranu nejsou tak kvalitní. Takže daleko větší šance může být u vás když budete mít klidně i jen jedno ale za to to pravé a jedine :palec: Držím palce

No já mám malou ovariální rezervu, takže kvalita asi taky nebude nějak velká.
Jinak chodím taky do Repromedy.

• Citovat
  • Upravit
1506
27.2.21 20:51
@Anonymní píše:
Holky, vcera jsem pres den lehce spinila a vecer (kolem 19. hodiny) jsem mela na toaletaku trochu krve. Dneska nic, ani nespinim, a to jsem byla i behat. Mam si zacit pichat zitra? :zed:

Podle mých informací bych tohle za MS nepovažovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.