Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já koukala, že pronatal praha má psanou kontorlu jen 9 DC, tak mi to přijde málo, když vás tu tak čtu…
@baru-ska
to je individualni, ja jdu uz 7. Den kvůli tomu hyperstimulacnimu syndromu, co jsem měla…
@leylen Mam jit 7. den stimulace, pak nejspis 10., pak podle potreby a kolem 13. dne odber. I to by bylo v praci dost.. Ale treba neco vyjde na vikend.. Uvidime..
@baru-ska ja chodim do reprofitu a taky mam kontrolu jen 8DC
@Domca1111 Taky jsem v reprofitu. Kamarádka tam byla 3× na UTZ než došlo k odběru ![]()
@Domca1111 děkuju! já zatím jen plánuju a sháním info, jdu až 18.3. pro protokol
Ahojky,
ja dojizdim do Natalartu a dneska jsem si byla vyzvednout Gonal
a doma hned prisla ms takze v patek zacinam poprve pichat.. doktor mi rekl ze pry na prvni aplikaci si mam zajit na pohotovost aby u toho byl zdravotnik
máte s tim prosím zkušenost? Měli jste u první aplikace někoho nebo jste si to normálně píchli doma??
Díky ![]()
@Nikola_mull Na pohotovost mě nikdo nehnal, sestřička mi to jen vysvětlila, a to víc než polopaticky… Ale lepší víc, než pak tápat. Vpich nebolí ![]()
Za současné situace bych na pohotovost nechodila, ale samozřejmě záleží na Tobě..
Ja byla pri 1.IVF na ultrazvuku 2krat. 6DC, 8DC a jelikoz rostly pekne tak 10DC na odberu. A vsech 12 vajicek zralych ![]()
@Nikola_mull
Me teda doktorka nikam nehnala kvuli prvni injekci. Sestricka mi to vysvetlila a rikala kdybych si nevedela rady, ze mam zavolat.
@Nikola_mull Ahojky, neslyšela jsem o tom
všichni ode mě to zvládli doma ![]()
@Nikola_mull Mně nabídli, že kdybych si nebyla jistá, že můžu přijít do ambulance a tam mi s injekcemi pomůžou. Ale určitě to nebyla povinnost a nakonec jsem to zvládla doma.
Diky za odpovědi, kamosky taky rikaly ze byly doma.. a me se moc nikam nechce, jak pise @amelie36 blba doba a stres navic.. ![]()
on to spis myslel kvuli alergicke reakci
ale bude semnou pritel, takze v poho..
![]()
Zdravím, tak dnes kontrola 6DC, cca 20 folikulu, další kontrola v utery…
Holky, pro odlehceni a pobaveni.. Aby toho k nervozite nebylo malo, zacala mi rust osmickaaaa..
Asi s predstihem nakoupim kousatka.. ![]()
Jsem trpve pred stimulaci, aby nevznikly hoaxy.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.