IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7539
4.3.21 19:59

Holky nezaznamenali jste že by někde v caru omezovali výkony kvůli povolání lékařu na covid? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.3.21 20:33

@baru-ska o tom nic nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
4.3.21 21:35

@baru-ska nejdřív budou brát z jiných špitálu. Ještě brzo malovat čerty na zeď, že by tahali i soukromniky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.3.21 21:44

@leylen kez by.dik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
4.3.21 22:04

@baru-ska mamka pracuje v nemocnici, ta se na to vyloženě trepe, až ji pošlou přes celou CR :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amelie36
5.3.21 08:12

Tak 7. den cyklu 5 folikulu, ktere maji 9 mm.. :,( A jeden cajecnik je vysoko.. Velkove teda nic moc.. :zed: Jak jsme na tim vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.21 08:27
@amelie36 píše:
Tak 7. den cyklu 5 folikulu, ktere maji 9 mm.. :,( A jeden cajecnik je vysoko.. Velkove teda nic moc.. :zed: Jak jsme na tim vy?

A to máš normální stimulaci? Kdy bude OPU?

• Citovat
  • Upravit
amelie36
5.3.21 08:42
@Anonymní píše:
A to máš normální stimulaci? Kdy bude OPU?

Jj, mam Gonal. OPU nejdriv v so, mozna i pozdeji. Puvodne melo byt cca ve st nebo ct..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.21 08:47
@amelie36 píše:
Jj, mam Gonal. OPU nejdriv v so, mozna i pozdeji. Puvodne melo byt cca ve st nebo ct..

Já právě měla mít OPU 13-14DC, taky mi folikuly rostou pomaleji a tak bude až 16DC. 9DC byly 11-14mm.

• Citovat
  • Upravit
amelie36
5.3.21 08:50
@Anonymní píše:
Já právě měla mít OPU 13-14DC, taky mi folikuly rostou pomaleji a tak bude až 16DC. 9DC byly 11-14mm.

A kolik si jich mela?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.21 08:59
@amelie36 píše:
A kolik si jich mela?

8

• Citovat
  • Upravit
1165
5.3.21 10:39

Ahoj holky, já dneska první kontrola na 6.DC a folikulů je tam prý dostatek a rostou pěkně. Přesný počet ale nevím, ona to moje dr. nechce moc říkat. Prý se pak zbytečně stresujeme, že jich je buď málo nebo moc :)
V neděli další kontrola a úterý nebo středa odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.21 11:22

Zdravím spolubojovnice, tak jsem dobojovala…dnes odber,10 folikulu, žádné vajíčko :,(
Dr si mysli, ze spatny protokol, mela jsem kratky…takze jdu ve středu na konzultaci co dal…ještě jeden cyklus stihneme, v lete mi je 39…
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…

Vsam vam moc drzim pesti!!!

• Citovat
  • Upravit
amelie36
5.3.21 11:28
@Anonymní píše:
Zdravím spolubojovnice, tak jsem dobojovala…dnes odber,10 folikulu, žádné vajíčko :,(
Dr si mysli, ze spatny protokol, mela jsem kratky…takze jdu ve středu na konzultaci co dal…ještě jeden cyklus stihneme, v lete mi je 39…
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…Vsam vam moc drzim pesti!!!

Tak to me moc mrzi.. Drzim palecky, at to priste s jinym protokolem vyjde.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.21 11:28
@Anonymní píše:
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…Vsam vam moc drzim pesti!!!

To mně mrzí. :hug:
A jaké jsi měla léky a kdy byl odběr?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.