Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nezaznamenali jste že by někde v caru omezovali výkony kvůli povolání lékařu na covid? ![]()
@baru-ska nejdřív budou brát z jiných špitálu. Ještě brzo malovat čerty na zeď, že by tahali i soukromniky. ![]()
@baru-ska mamka pracuje v nemocnici, ta se na to vyloženě trepe, až ji pošlou přes celou CR ![]()
Tak 7. den cyklu 5 folikulu, ktere maji 9 mm..
A jeden cajecnik je vysoko.. Velkove teda nic moc..
Jak jsme na tim vy?
@amelie36 píše:
Tak 7. den cyklu 5 folikulu, ktere maji 9 mm..A jeden cajecnik je vysoko.. Velkove teda nic moc..
Jak jsme na tim vy?
A to máš normální stimulaci? Kdy bude OPU?
@Anonymní píše:
A to máš normální stimulaci? Kdy bude OPU?
Jj, mam Gonal. OPU nejdriv v so, mozna i pozdeji. Puvodne melo byt cca ve st nebo ct..
@amelie36 píše:
Jj, mam Gonal. OPU nejdriv v so, mozna i pozdeji. Puvodne melo byt cca ve st nebo ct..
Já právě měla mít OPU 13-14DC, taky mi folikuly rostou pomaleji a tak bude až 16DC. 9DC byly 11-14mm.
@Anonymní píše:
Já právě měla mít OPU 13-14DC, taky mi folikuly rostou pomaleji a tak bude až 16DC. 9DC byly 11-14mm.
A kolik si jich mela?
Ahoj holky, já dneska první kontrola na 6.DC a folikulů je tam prý dostatek a rostou pěkně. Přesný počet ale nevím, ona to moje dr. nechce moc říkat. Prý se pak zbytečně stresujeme, že jich je buď málo nebo moc ![]()
V neděli další kontrola a úterý nebo středa odběr.
Zdravím spolubojovnice, tak jsem dobojovala…dnes odber,10 folikulu, žádné vajíčko ![]()
Dr si mysli, ze spatny protokol, mela jsem kratky…takze jdu ve středu na konzultaci co dal…ještě jeden cyklus stihneme, v lete mi je 39…
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…
Vsam vam moc drzim pesti!!!
@Anonymní píše:
Zdravím spolubojovnice, tak jsem dobojovala…dnes odber,10 folikulu, žádné vajíčko
Dr si mysli, ze spatny protokol, mela jsem kratky…takze jdu ve středu na konzultaci co dal…ještě jeden cyklus stihneme, v lete mi je 39…
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…Vsam vam moc drzim pesti!!!
Tak to me moc mrzi.. Drzim palecky, at to priste s jinym protokolem vyjde.. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím spolubojovnice, tak jsem dobojovala…dnes odber,10 folikulu, žádné vajíčko
Tak si to tu obrecim a budu doufám v lepsi zítřky…Vsam vam moc drzim pesti!!!
To mně mrzí. ![]()
A jaké jsi měla léky a kdy byl odběr?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.