Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@amelie36 no prosím tě, tak ať se to brzo zahojí a seš fit ![]()
no a na neděli samozřejme ✊ ✊ ✊, ale to já se ještě ozvu
@Domca1111 to je fakt, by mi to ani nedošlo, že by to mohl být Ovi, ale tak u tebe to tak snad nebude ![]()
Doufám že bude sílit i nadále
mám bolesti v podbříšku jako kdyby měla přijít MS a zvětšilo jsme mi prsa a sttašně bolí 🤷🏽♀️ 🙏🏽
@Domca1111 taky vidím. kolik že si dní po transferu a kolikadenniho? ![]()
@baru-ska dnes jsem 6 den od transferu.. a zavadeli mi expandovanou blastocystu tedy 5 denni embryo
@leylen Ahoj, to vypadá, že stimulujeme stejně. Já také byla včera na prvním ultrazvuku. Doktor viděl 8 folikulů, tak jsem ráda, že je to více než při prvním IVF (to jich bylo jen 5). Další kontrolu mám v sobotu a budeme plánovat OPU.
Tak ať se dále daří.
@Domca1111 taky vidím, to vypadá dobře!!! držím palce i nadále!!! ![]()
@Tonie Ahoj
jé, super
budu drzet palce. Ja jdu zítra, nijak jsem se blíž doktorky na nic neptala, nevypadala zrovna naladene, jen si to pochvalovala. Tak snad to bude cajk a taky to už rozebereme
kam chodite?
@baru-ska @Domca1111 nemůže se stát, že by byl test pár dní po transferu falešně pozitivní z léků?
Bylo mi v CAR řečeno, že se testuje až 14 dní po a nejspolehlivější je to z krve. Pochopila jsem to tak, že by to dřív nemělo cenu.
@Janule84 Holky jenom rady testuji a loví duchu
samozřejmě že se má čekat ![]()
@Janule84 jasně že máš čekat…alr já třeba mám i od iui už otestování k dlouho mi zůstává v těle ovitrelle.. A každý CAR testy z krve nedělá.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.