IVF březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
19.3.21 21:03

@baru-ska já jsem u Apolináře…
Jinak pokud ms dorazila po 18té hodině, tak dnešek je den 0 a zítra 1DC. Pokud máš začít 2DC, tak je to až pozítří, tedy neděle ;) hodně štěstí ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
19.3.21 21:05

@Maky1234 zlatá děkuju.. já si to tak myslim.. ale člověk je ze všeho nejistej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
19.3.21 21:06

@leylen držím ti palce, já byla tohle úterý a všechno se zatím rýsuje dobře, tak ti moc fandím, ať to máš taky tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
19.3.21 21:07

@baru-ska to je jasný, klidně se na cokoliv zeptej - jednak to mám teď v živý paměti a druhak už jsem to absolvovala po třetí, tak člověk už něco ví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
19.3.21 21:08

@baru-ska přesně tak, první den počítejte až zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.21 22:57
@baru-ska píše:
Jinak jsem to samozřejmě jsem to dneska dostala cca v 18 hod když jsem došla z procházky (takže tipuju, že kdybych šla na prochajdu dřív, tak se rozjea i dřív, předtim jsem seděla u kompu) a už váhám, kdy brát 1 dc :mrgreen: všude píšou až se „rozjede“ MS.. tak si tak říkám, co si představit se rozjede.. až bude červená na vložce, na papíru, nebo by byla na tamponu? :think: no tim, že budu píchat gonal vždy ráno, tak asi budu brát 1 DC až zítra.. abych si hned ráno nepíchala.. ale už ted se bojim, že něco zvořu hned na začátku :zed:

Na toto jsem se přesně ptala doktora a řekl mi ať to neřeším, Ikdyz to dostanu večer tak druhý den ráno můžu píchat.. Takže každý k tomu přistupuje trochu jinak asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.21 04:12

:D Ahoj holky. Jsem tu nová. Tak se představím. Já 34let. Manžel 29let. Z prvního vztahu 11leta dcera přirozeně. Snažení 2roky. 1IVF - krátký protokol. Stimulace gonalem a cetrotide. Gennet dr. Rožničková. V pondělí OPU. Toť vše ve zkratce😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
20.3.21 06:40

@Zuzmis vítáme tě a v pondělí přejeme hodně štěstíčka. Jak snáší stimulaci, všechno v pořádku? Foliky rostou Tak jak mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
20.3.21 10:08
@Anonymní píše:
A za těch 14 dní bude co za část cyklu? pokud druhý den cyklu, tak budeš mít kratký protokol.

Přesně tak, na to jsem se chtěla zeptat. Budu 2. den cyklu. Tedy asi krátký protokol, že.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.21 10:10
@Janule84 píše:
Přesně tak, na to jsem se chtěla zeptat. Budu 2. den cyklu. Tedy asi krátký protokol, že.

Ano, to budeš mít krátký protokol. OPU cca 13-14 DC

• Citovat
  • Upravit
Janule84
20.3.21 10:10
@leylen píše:
Holky, dohodli jste se doma některi na prodlouzene kultivaci? Případně co vás k tomu vedlo :)

Ja budu mít prodlouženou, máme ji v ceně.

• Citovat
  • Upravit
Janule84
20.3.21 10:11
@Anonymní píše:
Ano, to budeš mít krátký protokol. OPU cca 13-14 DC

Teď už jen abych nechytla koronu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.21 10:14
@Janule84 píše:
Teď už jen abych nechytla koronu :lol:

My si vždy před stimulaci dáme tak 2 týdny izolace, aby byla jistota, ze neonemocnime během stimulace. Ale chápu, že ne každý ma tu možnost pracovat z domova.

• Citovat
  • Upravit
Janule84
20.3.21 10:19
@Maky1234 píše:
@Janule84 rozjetá stimulace by se už musela dodělat - to nelze stopnout…Pokud by si byla covid pozitivní, tak by na punkci měli doktoři asi ty skafandry atd a byla bys na extra pokoji…určitě by ti ale už rozjetou stimulaci nemohli zastavit…

To by mě právě zajímalo. Nedokážu si představit, že bych měla velké folikuky a čekala na nějaké „vstřebání“.

• Citovat
  • Upravit
Janule84
20.3.21 10:20
@Anonymní píše:
My si vždy před stimulaci dáme tak 2 týdny izolace, aby byla jistota, ze neonemocnime během stimulace. Ale chápu, že ne každý ma tu možnost pracovat z domova.

Fakt? Teď jsem nad tím přemýšlela, že bych byla doma teď během stimulace až do OPU. Bohužel doma zůstat nemůžu :( V tomhle to máš teda dobré.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.