Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Maky1234 Díky, tak snad bude úterý i mým šťastným dnem ![]()
@Zuzmis Ahojky, držím palce
ja jdu v úterý ![]()
@Janule84 Děkuji, taky jsem si pak všimla, že ji mame v balíčku ![]()
Ahoj, tak já jdu na OPU v pondělí, jsem ráda že už tato část bude za mnou..
Jinak já mám od začátku stimulace neschopenku právě jen kvůli tomu abych nespadla do karantény. Doktor mi to sám navrhl, říkal že by nám ten pokus propadl.
@Tonie holky musím říct, že jak o tom píšete, tak se děsím víc a víc.. Já jsem.na home off ale partner chodí do práce.. No a stejne i já musím mít před opu test..Tak to bude ještě stresu ![]()
@baru-ska píše:
@Tonie holky musím říct, že jak o tom píšete, tak se děsím víc a víc.. Já jsem.na home off ale partner chodí do práce.. No a stejne i já musím mít před opu test..Tak to bude ještě stresu
Zaměř se na to, co ovlivnit můžeš. Práci manžel nemůže eliminovat, ale už bych k tomu nepřidávala další kontakty. I to může pomoci
Tak já jsem v háji. Bála jsem se, jak to budu snášet a měla jsem radost, jak to skvěle snáším, že mi nic není a gratulovala jsem si, že je to tím, jak poctivě piju a jím jídlo s bílkovinou.
Houby s octem snáším, užívala sjem dohromady 350 jednotek léků a neměla to na mě vůbec žádný účinek. Jako že vůbec žádný.
Takže IVF zastaveno po prvním ultrazvuku a 1 pokus v háji.
Nevím, jestli mám brečet nebo to vzdát. Vyšetření na cilivost mám a měla by být normální, kdybych reagovala málo, ale proč vůbec a kdo mi zaručí, že to druhé IVf bude v něčem přínosnější. ![]()
@Anonymní píše:
Tak já jsem v háji. Bála jsem se, jak to budu snášet a měla jsem radost, jak to skvěle snáším, že mi nic není a gratulovala jsem si, že je to tím, jak poctivě piju a jím jídlo s bílkovinou.
Houby s octem snáším, užívala sjem dohromady 350 jednotek léků a neměla to na mě vůbec žádný účinek. Jako že vůbec žádný.
Nevím, jestli mám brečet nebo to vzdát. Vyšetření na cilivost mám a měla by být normální, kdybych reagovala málo, ale proč vůbec a kdo mi zaručí, že to druhé IVf bude v něčem přínosnější.
@Anonymní píše:
Nevím, jestli mám brečet nebo to vzdát. Vyšetření na cilivost mám a měla by být normální, kdybych reagovala málo, ale proč vůbec a kdo mi zaručí, že to druhé IVf bude v něčem přínosnější.
tím automaticky propadne pokus? a nemohla by sis doplatit doplatek za spoitřebovaní léky, alby to nehradila pojištovna a tím si ušetřit tenhle pokus? ![]()
@baru-ska píše:
tím automaticky propadne pokus? a nemohla by sis doplatit doplatek za spoitřebovaní léky, alby to nehradila pojištovna a tím si ušetřit tenhle pokus?
Ptala jsem se a ne. Už byla zahájena a povolena od pojišťovny.
Jsem zoufalá, protože mi nikdo nebyls chopen říct, proč nereaguji a tudíž to příště může být úplně to samé.
@Anonymní píše:
Ptala jsem se a ne. Už byla zahájena a povolena od pojišťovny.
Jsem zoufalá, protože mi nikdo nebyls chopen říct, proč nereaguji a tudíž to příště může být úplně to samé.
to je děsný… kam chodiš?
@Anonymní píše:
A kolik jsi měla na začátku antralnich folikulů? To jako vůbec neporostly?
Ani ťuk.
@Anonymní píše:
Ani ťuk.
A to ti to ukoncili po prvnim utz?
Ja treba reaguji spatne, ale folikuly jsem vzdy mela videt az pri druhem a tretim utz. A dorostly vzdy do hezkych rozmeru pro opu. Prijde mi to divny, ze by se takhle rychle koncilo.
Pri prvnim ivf a utz me doktorka rozbrecela, ze tam nic neni a tak jsme dali druhy utz a uz tam bylo neco videt. Nekdy ten rozjezd je pomaly..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jako chodíme nakupovat, ale třeba s nikým jiným se nestýkame uvnitř, ani s příbuznými, kamarády atd. Teď jak je lockdown to ani nejde, ale my měli ivf dvakrát.