IVF červenec 2020

52
10.7.20 13:30

IVF červenec 2020

Ahoj holky. Právě podstupuju první IVF. V pondělí mě čeká OPU. Jsem z toho nervózní jaký to bude. Vy, co už to máte za sebou, dá se to zvládnout v pohodě? Co jste cítily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4607
10.7.20 13:32

Úplně v klidu… Trošku se mě motala hlava pri cestě ze sálu ale mám nízký tlak tak možná taky proto. Čekala jsem to mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
10.7.20 13:55

@DeeDee2
Ahoj, ja zacinam cca za 10dni se stimulaci :) jak to snasis ty injekce? A boli te bricho? Jinak taky to bude moje prvni IVF tak jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
10.7.20 14:32

Ahoj holky, taky tento mesoc zacinam. Cekam na ms, injekce uz nafasovane. Taky mam strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.7.20 15:20

Ahoj holky, my teď podstupujeme taky první IVF. Minulej čtvrtek jsem měla odběr vajíček, ale u mě se bohužel rozjel ohss. Ale teď po dvou dnech na kapačkách se to zlepšuje. Nikomu to nepřeju, pro mě hrozny zážitek. :roll: ale holky co byli semnou v ten den na pokoji, byli úplně v pohodě. Takže většinou je to v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.7.20 15:48

@Anix Tak bezva. Doufám, že to zvládnu taky tak v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.7.20 15:55

@Markeet1 Já si píchala Pergoveris a nějak nic moc zásadního nepociťuji. Poslední 3-4 dny mě pobolívá břicho. Holt ty vaječníky dostávají zabrat. 8o Spíš jsem se nejdřív bála jak budu zvládat si to sama píchat. Přítel by to totiž nedal. No a nakonec to nebylo zas až tak strašný. Většinou jsem to ani necítila, jak je ta jehlička tenká. Občas to trošku zabolelo. Jen jednou jsem asi trefila nějakou žilku, nebo co a okamžitě se mi udělala úplně tmavě fialová modřina. 8o Vůbec do nebolelo, ale vypadala strašidelně :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.7.20 15:56

@Nevimjakynick Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.7.20 15:59

@Dotty90 Tak to teda koukám, že se to může rozjet i až po opu. Já myslela, že se to děje během stimulace. No, nemám to tak do detailu nastudovaný. Čím víc si o tom čtu tím víc se bojím :lol:. Tak ať je brzy lip. A já si budu držet palce ať mě to nepotká. Stačilo mi v únoru mimoděložní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.7.20 16:13
@DeeDee2 píše:
@Dotty90 Tak to teda koukám, že se to může rozjet i až po opu. Já myslela, že se to děje během stimulace. No, nemám to tak do detailu nastudovaný. Čím víc si o tom čtu tím víc se bojím :lol:. Tak ať je brzy lip. A já si budu držet palce ať mě to nepotká. Stačilo mi v únoru mimoděložní :roll:

No mě bylo už špatně den před opu a pak se to jen a jen zhoršovalo. Většinou to právě bývá až po odběru. Kolik tam máš folikulů? Já měla 51 vajíček, takže proto ten hyperstimulak.
To mě mrzí, že jsi prodělala mimoděložní těhu. Já mám pro změnu za sebou dvě zamlke těhotenství. Jedno v 8tt a druhé s dvojčatama v 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.7.20 16:34

@Dotty90 No pokud jsem to dneska postřehla dobře na utz, Tak bych jich měla mít asi 18. Zamlklé těhu je taky naprd. Hlavně to v 11 tt. Tak snad už to teď vyjde. A jak jsi na tom? Jsi po opu a můžou ti hned udělat transfer embrii když jsi měla ohss?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.7.20 16:48

@DeeDee2 nene, při ohss ET nedělají. Ale my stejně jsme domluvení na genetickém vyšetření embryí (po těch potratech). A to pár týdnů trvá. Teď už víme, po 6ti denní kultivaci, že máme z 25 oplozených vajíček 8 embyí a 3 z nich si necháváme testovat. Mazec, jak postupně odpadají… Ještě 3. den jich bylo 18 a 6. den jen 8.
Jinak 18 folikul je dobré. Nezapomeň hooodne pít vodu a hooodne bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.7.20 17:41

Ahojky tak já podstupuju 2 IVF, a taky jdu v pondělí na opu… Tak to máme nastejno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
10.7.20 17:49

@hancaos :palec: tak to už víš do čeho jdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
10.7.20 17:52

@hancaos ahojky. A z minule vám nezbyli nějací mrazáčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí