IVF červenec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
20.8.20 09:21

@strelenka89 no taky mi některý den projíždí až pod žebrama a od vkladu mě píchá v zádech pod pravou lopatkou..a to kolikrát úplně zahekám. Mám další kontrolu příští týden… Měla jsem minulý týden obří krvácení a nikdo ani nevěřil že tam ten drobek zůstal.. Tak musíme věřit že poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 09:24

Ja jsem mela taky hrozne bolesti a krece, dokonce jsem jeden den prolezela. Zatim teda krev i test pozitivni, tak uvidime. ;) Vsem moc drzim palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
75
20.8.20 09:26

Já jsem v posteli skoro pořád… 🤷‍♀️ Hlavně nic tezkyho netahat my bylo řečeno a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 09:37

Tak odpocivej. :D Ted je dulezite obdobi ;)

• Citovat
  • Upravit
9
20.8.20 09:53

@strelenka89 test máš určitě pozitivní :palec: moc gratuluji! Já jsem chtěla vydržet až na krev 25.8… je to můj druhý transfer. První KET. První ET nevyšel a testovala jsem snad už od 5 dne a akorát mě to stresovalo. :zed: Každopádně žádné křeče nemám :nevim: ale po neúspěšném ET zase už od 7 dne špinila a teď ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.20 12:12

@Baecici já jsem četla co se ti stalo, ale tak hlavně, že prcek s tým krvácením. Jr vidět, že máš opravdu bojovnicka :) Hlavně odpocivej.

@Daisy253 děkuji ja jdu na krev 28.8. Tak to jsme skoro nastejno… Taky testuji jak šílená. Je to můj první KET. ET nebyl kvůli OHSS… Děkuji vám za uklidnění s těma křečema. Byla jsem z toho špatna.. Ale vy jste mě uklidnili. Je to super, že si člověk může takhle postěžovat lidem, co prožívají to samé… Diky :srdce:

Příspěvek upraven 21.08.20 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.8.20 12:27

@strelenka89 je to bojovník :srdce: hlavně aby bojoval dal :) :)
Já hodně sleduji příběhy na instagramu. Také mi dost pomáhá poradit se s ostatními a pozorovat zkušenosti. Hodně obdivuji co jsou ženský schopni vydržet a hlavně zvládnout.. Já jak začala krvácet, tak jsem dostala hysterák a ještě si vyvolala astmaticky záchvat 🤦‍♀️ takže můj drahý se mnou cloumal abych se nadechla. To břicho po tom pláči a všem kolem bolelo že jsem myslela že je to to poslední 🤦‍♀️
Drzim Vam všem palečky :orange_heart: 💓 💓 :orange_heart:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.20 14:34

Ahoj holky, dnes 12.ty den po KET… Uz se nemůžu dočkat pátku na krev a na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.8.20 14:44

@strelenka89 hotová dálnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.20 17:25

@Baecici dekuji, :srdce: snad bude vše tak jak má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
25.8.20 21:42

@strelenka89 držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
27.8.20 12:36

Tak já dnes dopadla dost neslavně :,( Malé od minule kontroly skoro nevyrostlo a pořád nemáme :srdce:… Ještě čekáme do příští středy, ale nevypadá to nadějně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.9.20 19:31

Ahojky holky jak to jde? U nás na prd. :? Vývoj ukončen s tím že budeme čekat na spontánní potrat, dostala jsem čas týden… Potrat začal a teda bylo to něco děsného, nakonec mě brali na akutní kyretaz protože jsem že ztráty krve skoro omdlevala a na ultrazvuku bylo emryo pořád u mě… Celá děloha sraženin. Prostě krása, takže mi budeme pokračovat až příští rok :zed:

Všem vám držím moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.20 11:54

Ivf

Ahojky holky najdu tady nějakou maminu nebo budoucí mamku která prošla ivf s partnerem který měl spermijky nepohyblive a i přesto se jim to povedlo aniž by museli mít půl na půl s dárcem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí