Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@strelenka89 no taky mi některý den projíždí až pod žebrama a od vkladu mě píchá v zádech pod pravou lopatkou..a to kolikrát úplně zahekám. Mám další kontrolu příští týden… Měla jsem minulý týden obří krvácení a nikdo ani nevěřil že tam ten drobek zůstal.. Tak musíme věřit že poroste.
Ja jsem mela taky hrozne bolesti a krece, dokonce jsem jeden den prolezela. Zatim teda krev i test pozitivni, tak uvidime.
Vsem moc drzim palce ![]()
Já jsem v posteli skoro pořád… 🤷♀️ Hlavně nic tezkyho netahat my bylo řečeno a odpočívat.
@strelenka89 test máš určitě pozitivní
moc gratuluji! Já jsem chtěla vydržet až na krev 25.8… je to můj druhý transfer. První KET. První ET nevyšel a testovala jsem snad už od 5 dne a akorát mě to stresovalo.
Každopádně žádné křeče nemám
ale po neúspěšném ET zase už od 7 dne špinila a teď ne…
@Baecici já jsem četla co se ti stalo, ale tak hlavně, že prcek s tým krvácením. Jr vidět, že máš opravdu bojovnicka
Hlavně odpocivej.
@Daisy253 děkuji ja jdu na krev 28.8. Tak to jsme skoro nastejno… Taky testuji jak šílená. Je to můj první KET. ET nebyl kvůli OHSS… Děkuji vám za uklidnění s těma křečema. Byla jsem z toho špatna.. Ale vy jste mě uklidnili. Je to super, že si člověk může takhle postěžovat lidem, co prožívají to samé… Diky ![]()
Příspěvek upraven 21.08.20 v 09:46
@strelenka89 je to bojovník
hlavně aby bojoval dal
![]()
Já hodně sleduji příběhy na instagramu. Také mi dost pomáhá poradit se s ostatními a pozorovat zkušenosti. Hodně obdivuji co jsou ženský schopni vydržet a hlavně zvládnout.. Já jak začala krvácet, tak jsem dostala hysterák a ještě si vyvolala astmaticky záchvat 🤦♀️ takže můj drahý se mnou cloumal abych se nadechla. To břicho po tom pláči a všem kolem bolelo že jsem myslela že je to to poslední 🤦♀️
Drzim Vam všem palečky
range_heart: 💓 💓
range_heart:
Ahoj holky, dnes 12.ty den po KET… Uz se nemůžu dočkat pátku na krev a na kontrolu ![]()
Tak já dnes dopadla dost neslavně
Malé od minule kontroly skoro nevyrostlo a pořád nemáme
… Ještě čekáme do příští středy, ale nevypadá to nadějně…
Ahojky holky jak to jde? U nás na prd.
Vývoj ukončen s tím že budeme čekat na spontánní potrat, dostala jsem čas týden… Potrat začal a teda bylo to něco děsného, nakonec mě brali na akutní kyretaz protože jsem že ztráty krve skoro omdlevala a na ultrazvuku bylo emryo pořád u mě… Celá děloha sraženin. Prostě krása, takže mi budeme pokračovat až příští rok ![]()
Všem vám držím moc palce ![]()
Ahojky holky najdu tady nějakou maminu nebo budoucí mamku která prošla ivf s partnerem který měl spermijky nepohyblive a i přesto se jim to povedlo aniž by museli mít půl na půl s dárcem? ![]()