Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den/ahoj
Uvedomuju si jak je tohle casto omilane tema. Ale ten kdo se pokousi o miminko delsi dobu tak me jiste pochopi.
mam pocit ze posledni dobou mam anovulavni cykly… kazdopadne vcera a predevcirem
Citila jsem pichani v podbrisku.
Napadlo me zda to neni ovulace a tak jsem si udelala ovulcni test. Jenze testovaci carka mi prijde stale nepatrne slabsi nez kontrolni…
dneska take citim pichani vlevo v podbrisku ale trochu mene. Az prijdu z prace znovu zkusim test..
ale podle tohoto testu, jaky mate nazor? ![]()
Dekuju
Úplně pozitivní ještě není, nicméně bych na to hupla, vypadá to, že ovu přijde…vrchol už testem zachytit nemusíš ani večer ( já raději testovala ráno, protože to jsem dokázala ty dvě hodiny nepít, večer už ne )
Hele, s těmi testy je to takové ošemetné. Někomu nevyjde 100% pozitivní nikdy
mě píchnutí ovulaci značí, takže bych pozitivní test neměla, protože by bylo po (měřím těmi obyč teda). Dělám si je tudíž před i po, abych viděla, kdy to stouplo a kleslo. Teď jsem pro sebe k tomu přidala měření BT, abych věděla, kdy bylo po celkově (to už asi spíš z nudy xD). Pokud máš pochybnosti tak běž na gyndu, aby ti řekli, jestli máš folikuly - tam bys ostatně měla jít tak jako tak, když píšeš o delší době snažení ![]()
Ahoj skupinko, prosím vás jedná se o ovulaci? Mám to nějak rozházené. Jsou to tři měsíce co jsem byla na operaci prasklé cysty s krvácením do břicha. Od té doby mám mestruaci 10 dní a cyklus 26 dní. Dneska je to už 18 DC a test mi ukázal dvě čárky. Není to pozdě? Není to v prostředku cyklu. Bolesti mám už týden. Děkuji a hezký den
Ten slabší je ze včerejska a ten silnějši z dneška
@Janik11q Ovulace nastává do dvou dnů od posledního ovulačního testu. Pokud je tedy dneska pozitivní, ovulace nejspíš ještě nebyla. Takže mas 24 max 48 hodin. Pokud se snažíte o miminko doporučuji si to dneska a zítra pojistit ![]()
teď jsem z toho zmatená a prosím o radu, vůbec mi nesouhlasí ovu test, BT a plodný hlen. Přikládám graf BT, kde teplota stoupla 12.tý den cyklu, takže by ovu měla být 11.tý den, kdy byl i plodný hlen. Jenže test byl 11. den téměř pozitivní a 12.tý den krásně pozitivní. Minulý měsíc jsem byla na UZ a folikul měl 20 mm 11.den, takže ovu kolem něj probíhá (u mě roste folikul rychle, den předtím měl 15 mm). Kdy byste prosím řekli, že byla/bude? ![]()