IVF červenec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
2.8.20 21:59

@Baecici @antoaneta Holky a co sex? :oops: v instrukcich mam vydrzet tyden a po tydnu s kondomem. Mate to taky tak? Nebo jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.8.20 22:07

@Nevimjakynick ty jo…Ani nevím jestli tam o tom něco mám 🤣 každopádně mě dost bolí podbřísko, takže nemám ani chuť. Má drahá polovička už asi ani neví jak to používat 🤣 🤣 při stimulaci mě taky dost bolelo břicho (cca 40 folikulů) po OPU do MS zákaz a já stejně měla OHSS a pak příprava na KET a zavádění utrouše.. To není vůbec sexy… 🤣 před KETem jsme to zvládli asi 2× :lol: Teď si zase nějakou dobu nevrzne.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.8.20 22:18

@Baecici Me prave to et nic neudelalo a ani ted nedela, takze cekat mi prijde takove…neprirozene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.8.20 08:02

@Nevimjakynick koukala jsem, nemám v poučení nic… Asi je to jak se kdo cítí… Já jsem teda srab (nehledě na bolesti)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
3.8.20 10:44

@Nevimjakynick me doktor rikal nesoulozit 2 dny po KET a pak uz uplne normalne. Pri prirozenem poceti prej do toho pary taky busi neustale, takze se to i doporucuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
3.8.20 11:22

@Kopretinka8 No z „buseni“ mam teda strach i ja :lol: staci mi to klasicke-spis neznejsi- :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
3.8.20 12:50

Ahoj holky tak tady počítám Vaše zkusenosti :) příští týden začínám s gonalem. Prvně jsem byla v klidu ale začínám uz mít nervy. Letos jsem byla 2× na laparo odstranění vejcovodu po. mimodeložním. měla jste nektera i jiné komplikace po užívání hormonů nez ohss? Narkozu zvladam dobre tak snad to bude i ted. Jste bojovnice :potlesk: doufám ze to dám taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.8.20 16:00

Tak dneska mě začalo hrozně píchat na pravé straně…dle krve mám hcg přes 30…ale po utreni jsem měla trošku nahnědlé krve… :zed: :zed: :zed: ráno byl duch o dost znatelnejsi a naskočil tam hned… Tak teď jen doufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
3.8.20 16:34

@Baecici který jsi den po transferu? Zkus hCG za 2 dny a uvidíš. Důležité je, že to není čerstvá krev, i když ta se může u prosperujícího těhotenství objevit. Držím palce, ať je všechno v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.8.20 16:36

@Jolly10 teprve 8 den 🤦‍♀️ ale děsí mě to píchání v podbříšku.. Občas v jedné straně a občas v druhé, ale hlavně vpravo… Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 09:57

Ahojky holky, mám na vás takový dotaz. Teď nás čeká KET. Od 2.DC BERU ESTROFEM. Brala jsem 2-4den 1×1, od 5-7dne 2×1 a od 8- do kontroly což jí mám v pátek 7.8. 3×1 tabletu. Ale tak druhé den mě poboliva v podbřišku. Stalo se to i nejdete s vás?? Měla jsem ohss po OPU a teď už mám strach, aby se zase něco nrpokazilo a nám to zase neodlozili… Je to šílený to čekání… Děkuji za odpověď a přeji hezký den děvčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.8.20 10:25

@Baecici Tak jak pokracujes v testovani a zjistovani hcg? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.8.20 10:28

@Nevimjakynick dneska čekám na výsledky dalšího hcg… Budou nějak po obědě. Na testu včera pořád duch, dneska jsem netestovala. A co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.8.20 10:31

@Baecici Tak pak dej vedet na jakou hodnotu to z tech 30 vylezlo :palec: ja chci testovat az v sobotu to budu 12.den po et :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.8.20 10:35

@Nevimjakynick jo jo, já jsem dnes vlastně 10 den. Obdivuji tu výdrž… Já dělala ramena že to vydržím… Pěkný prd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí