Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jsem ráda, že mám s kým přečkat to čekací období. Moc bych si přála, aby nám to všem vyšlo. I tobě, „Anonymní“. Příroda si stejně dělá co chce, takže ikdyz jsme jí šli hodně naproti, teď už si rozhodne sama. Držte se a snad nám to rychle uteče a budeme se tu vzájemně chlubit //. ![]()
@Sjuelin ja jsem nemela transfer v narkoze. KeT trval jen minutku. V narkoze jsem byla jen na punkci vajicek a reagovala jsem na ni dobre ![]()
Ahoj holky, tak mám po punkci…vytáhli mi 11 vajíček, tak uvidíme
taky jsem ráda, že to mám s kým sdilet
…snad nám to všem vyjde!!!
![]()
Ahoj..tak kdo čekáte na transfer..kdo je po odběr..jak pokračujete?
Ahojky tak nám z 9 oplozených vajíček zůstaly 4 embrya na zmražení, tak teď počkat na menstruaci a pak ket… Držím palce všem😉
Tak já měla 24foliku, 17vajec, 7zralych…optimálně oplozeno pět. Stimulace pergoveris..takže teď se za ně modlím. Mám z druhého IVF ročního syna. Nikdy jsem neměla vajíčka na zmrazení. A malýho mi dávali 3-denniho, protože z šesti mi do třetího dne zůstalo jedno. Tak jsem měla radost z těch 17 a stejně nic.
Holky. Já stále hledám na internetu, jestli někdo otěhotněl z embrya které bylo hodnoceno 3. Jsem z toho pořád jak na trní.
Já měla transfer dvou kvality ab..první 5denni..bylo biochemicky. Druhé..stejná kvalita 3denni a použito embryoglue a je z něho kluk.
Nazdárek, jste tu některá 9.den po ET, stejně jako já?
Už jste zkoušely testovat? Nějaké pocity, příznaky? Budu ráda, když se někdo ozve ![]()
@Jolly10 ahoj, já mám dnes 6 den po et pětidenní hatchujici blastocysty kvality AA a nedalo mi to a zkusila jsem test a cosi se tam rýsuje. Predvcerejskem byl sněhobílej. Ještě je brzo ale bolí mě břicho jak na ms, hlava se mi točí, tak jsem chtěla zkusit. Uvidíme jestli se bude vyvíjet dál.. máte něco zmrazené?
jinak všem držím palce.
@Klota pošli nám fotečku
Držím moc palce, ať to dobře dopadne. My máme zamražených 5 blastocyst, z nichž jsme 3 hatchující blastocysty poslali na PGT-A. Měli jsme neúspěšný 1.IVF cyklus - 3 KETy 3 áčkových blastocyst s výsledkem 1 biochemické. Já jsem měla 2. a 5.den po ET nepříjemné křeče podbřišku v noci, které mě vzbudily, od té doby občas bolesti jako před MS, prsa mě nebolí.. testovat nechci, počkám si na odběr hCG.
@Jolly10 no hele je to docela nefotitelny duch ještě hodně slabej 😀 ale na živo vidět jde. A proč máte IVF? Máte zjištěny problém?
@Anonymní píše:
Je tam
Gratuluji moc!!!
Díky, ale na gratulace je brzy. Minulý cyklus jsem po iui měla pozitivní testy ale menzes stejně přišla
tak doufám, že teď se udrží a bude se dobře vyvíjet. Uklidnuju se tím, že máme pěkné blastocysty a po mnoha měsících mi konečně narostla i sliznice, takže není zatím žádný zřetelný problém proč by to jít nemělo. Tak snad 🙏 🙏 🙏 🙏
@Klota taky ho tam vidím
gratuluji
my máme více problémů- věk 35let, já mám v rámci genetiky malou mozaiku 3,5% (dle genetika pořád v normě
), sy PCO (prvně jsem slyšela letos v červnu od MUDr. Machače, AMH 2,65), přítel nově zjištěnou teratozoospermii. Ale se vším se dá, snad, pracovat ![]()