Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klota
Me je dneska o neco lepe… je hrozny, ze kdyz me boli bricho bojim se, ze je to spatne a kdyz me bricho prestava bolet mam taky pocit, ze je to spatne🙈 Dala jsem se dneska taky trochu do uklidu. Test jsem dneska nedelala, ale zitra si ho zkusim, mas pravdu, ze je hned ten den lepsi, kdyz tam clovek vidi tu carku. Jdes na krevni testy take v utery?
@Milenaaa mám úplně stejné pocity😀 když mě bolí břicho, záda, točí se mi hlava, je mi zle jsem za to ráda ale zároveň se bojím mimoděložního protože to břicho bolí semtam ale fakt ostře, ale když jsem v pohodě hlavně po ránu než vstanu z postele a nic nebolí, tak z toho jsem taky nervózní, že je po všem.. teď ještě jak pořád vytékají zbytky utrogestanu tak mám pocit že jsem to dostala.. to psychické vypětí je hrozné… Chvilkový pocit radosti a štěstí v mžiku střídá strach, nervozita a zklamání z neúspěchu (přitom ten neúspěch se zatím nekoná 🙏 🙏) 🤷 😵 do toho jsem naštvaná, protože si říkám že se to stejně nepovede, takový štěstí mít snad ani nemůžu a zároveň bych nejradši už zařizovala dětský pokojíček 😅 😅 😅 a tohle všechno maskuju tak, aby si manžel myslel že jsem v pohodě 😅…
@Klota
Jako bys mi mluvila z duse, pod tohle bych se podepsala… Ale ta tvoje dnesni carka by te mela udrzovat v klidu☺️️ Byla uz fakt silna💪🏻
Ahoj holky, tak jsem i já konečně testovala 11.D po ET. hCG z krve 282,5
jinak gravitest je z odpolední moči.
Příspěvek upraven 22.07.20 v 14:30
@Jolly10
Jeee to je radosti🥳 byla jsi na krvi v CARu uz po 11 dnech? Jinak moooc gratuluju ![]()
@Milenaaa děkuji
odběr jsem si naordinovala sama
při prvním KETu jsem měla 10.DC hCG 59,5 a gravitest negativní. Tak jsem šla rovnou na krev. V mém CARu chtěli volat výsledek TT 12.DC.
@DeeDee2 děkuji mnohokrát, ale zatím je brzy se radovat. Uvidíme, co se bude dít dále ![]()
@Klota
Tak ja dneska nemohla nejak spat, ve tři rano jsem byla curat a pak v pet a to jsem si zkusila udelat testik a dneska me to spis rozhodilo, nez potesilo🙈 nevim, zda je mozne, aby byly carky po dvou dvech porad stejne tmave nebo zda jsem mela vice naredenou moc…nebo zda to znamena to nejhorsi, ze se to nepodarilo. Nechci byt v panice, ale jsem z toho mirne rozhozena😔 pro srovnani vrchni obrazek z utery a spodni z dneska…
@Milenaaa ahoj, který jsi den po ET? Já bych se tím vůbec neznepokojovala, druhá čárka jde krásně vidět, není to žádný pididušík. Navíc pokud jsi 2 hod před tím močila, tak to taky může ovlivnit výsledek. Neuvažuješ o odběru hCG?
@Jolly10
Dekuju za tva slova… jsem 9. den po ET. O odberu jsem neuvazovala, v utery jdu na krev do caru. Me by ta carka neznepokojovala, kdyby byla prvni, ale to, ze nezesilila od utery me trochu trapi🙈
@Milenaaa nebud rozhozená, jak říká Jolly10 - byla jsi před tím čůrat a navíc mi přijde že má každý test jiné množství barviva nebo jak to říct. Dám ti příklad: mezi uternimi testy co jsou na fotce je rozdíl asi 40minut..Přitom čárka vpravo je silnější. Apropo dnes jsem si taky dělala test a přijde mi to slabší než včera, ale to je snad tím že to hodně porovnávám a sleduju každý odstín
no nic, další test v neděli a prdím na to