IVF červenec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
21.7.20 19:45

@Sjuelin no, to jsem měla také. Kroutila jsem se na záchodě jak žížala. Kolik odebrali vajíček? Mě na OHSS upozorňovali a dokonce mám v papírech abych je v případě příznaků ihned kontaktovala. Není to zrovna sranda a po ET se může stav ještě zhoršit..proto mám plánovaný až KET. Mě v tu dobu ještě chytla alergie a to bylo pravý utrpení… Má drahá polovička už asi ani neví jak ho používat :lol: :lol: bolelo mě břicho při stimulaci, pak OHSS a stále mám vaječníky trochu zvěčené no a v neděli KET… Ten už si neštrejchne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.7.20 19:48

Tak to je dobře, že to tak dopadlo. Držím palce.
Zrivna na ananas a grep jsem sazela 🤣 No co alespoň mě to uklidní…snad 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
21.7.20 20:48

@Sjuelin ahojky taky jsem na IVF v Olomouci a dopadla jsem uplne stejne. 5 dni jsem lezela a nemohla ani stoupnout. Ale musis to pretrpet a jak prijde MS tak to odejde. Ja dokonce mela zacpu 12 dni. Ale lezela jsem doma, protoze vim, ze v nemocnici a tebou stejne krome kapacky nic neudelaji. Spatne se mi dychalo jak jsem mela bricho plne vody. Pokud curas, tak je to dobre. Vazne tak 5 dni a pak uz to bude jen lepsi po ms uz to bude v pobode. Kazdopadne ja bych na ET v tom stavu nesla. Byla jsem rada, ze mam az KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.7.20 21:24

@Kopretinka8 Vzala jsem si znova na večer Novalgin, začala jsem to zase citet, ale přešlo to.Uz jen ležím, tak uvidím v pátek mám jít na transfer. Záleží jak se budu cítit a co mi reknou. Dneska jsem tam volala a říkali, že se to stává…a to ještě nemám takové stavy s dýcháním jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.7.20 21:27

@Baecici vzali mi 11 vajíček z toho bylo 7 zralých, druhý den mi volali, že se všechny oplodnili a zítra volám, jak to vypadá. Ale pokud by mi doporučili počkat měsíc ať se dám po té punkci do kupy, asi bych to i přivítala :) A taky jsem na to myslela i chudák můj chlap :roll: hold musí vydržet no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.7.20 21:55

@Sjuelin uvidíš co ti řeknou. Já jsem 3 týdny po punkci, jsem 14. Den dalšího cyklu a stále nemám vaječníky normálně veliké, prý to může trvat…gynekolog mě nechal na neschopence až do výsledku embryo transferu…
Ja měla 40 folikulu ale jen 23 vajíček. Z toho 20 zralých a oplodnilo se 11…ted máme zamražených 6 bojovníků.. V neděli si pro jednoho jedeme. Je to náročný proces tohle všechno, ještě když se do toho vlezou další problémy a překážky… Chlap musí vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 22:34

Dobrý večer holky, chtěla bych se vás na něco zeptat…mam oboustranně nepruchodne vejcovody, tudíž jediná možnost aby je měli miminko je IVF. V únoru proběhla první konzultace, pak nám. To přerušili kvůli koronaviru. Duben proběhla stimulace, v květnu OPU, pro OHSS ET nebyl a bylo nám doporučeno aby proběhla 2 MS a pak že začnu brát estrofen a bude KET. Cyskly mívám cca 30-35 dnů nikdy delší. Teď ta MS před KETem nedorazila. Dnes jsem 44DC. TT (kdyby náhodou) negativní. Stalo se vám to některé, že vám před KET takhle meskala menstruace?? Každý den se doslova modlim aby dorazila. A můj druhý dotaz jak to je, když neproběhla ET bude nám hrazen KET?? DÍKY ZA ODPOVĚDI. PŘEJI VÁM KRÁSNÝ ZBYTEK VEČERA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.7.20 06:01

@strelenka89 mě se to nestalo pred KETem ale loni jsem měla jeden cyklus 56 dní (těhotná jsem nebyla) ale bylo to po stimulaci. Doktorka říkala že je to normální, tělo není jak hodinky a prostě se stát může že menses bez jakýchkoliv příčin prostě vynechá, kor když jsem se dopovala umělýma hormonama. Den před tím, než jsem měla jít na vyvolavacku, jsem to normálně dostala. Zkus se zeptat v CARu jestli si můžeš nechat píchnout vyvolavacku, pokud ms nedorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.7.20 06:04

Já vím, že je brzo. Ale ms už by chodit prostě nemusela když to tak pěkně sílí 🙈 tyvogo posuňte někdo čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 06:40

@Klota to už snad nepřijde. Fox

• Citovat
  • Upravit
151
22.7.20 06:52

@strelenka89 jo a druhá část dotazu - pokud máte dobrá embrya, která zamrazili tak KET budete mít automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.7.20 06:54

@Klota
Super, to je sakra rozdil oproti vcerejsku, tak to moc gratulujuuuu :kytka: ja to znova zkusim asi v patek, ale bojim bojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.7.20 06:59

@Milenaaa neboj se. Už jsi měla pěknou čáru, uvidíš že bude silnější. Taková silná čárka by se přece už nepustila 😁 a jak ti jinak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.7.20 07:09

@Klota
Vcera me dost bolelo bricho jako menstruacne, dneska zatim dobry, ale jeste jsem nevstala. Jinak dnes jsem se poprve nepotila v noci, coz nevim zda je dobre nebo spatne🙈 Jinak prsa mam stale natekla… co ty? Tebe jeste brisko boli? Uplne si me nalakala, ze bych ten test zkusila zitra🙈 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.7.20 12:46

@Milenaaa mě břicho bolí dost a jde mi to do zad. Když jsem v klidu tak záda v pohodě, ale dneska jsem se dala do úklidu a musela jsem si mezi každým úkonem na chvilku sednout protože mě záda rozbolela tak, že jsem se nemohla ani pořádně ohnout. Hele řeknu ti to zcela upřímně, já asi budu testovat každý den🙈 🙈 ono se na to hrozně hezky dívá ☺️️ jen se modlit aby to tam zůstalo a dobře se vyvíjelo 🙏 🙏 nic jiného si nepřeji. Dělala jsi ten test? 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí