Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milenaaa udělej ho… Když se tam něco vyrysuje udělá ti to radost. Pokud se nic nevyrysuje tak pořád není nic ztraceno (četla jsem, kdy holky měly 10dni po ET negativní test a ducha až 12 den) tímto jsem se uklidňovala já než jsem si ho udělala. Já se stejně ještě neraduju protože vím že mám před ms, ale uklidnilo mě, že se aspoň chytlo. Bála jsem se, že se ani nechytne. Nicméně ještě stále to může odejít
takže já se budu radovat až tak v neděli, když nebude ms a bude pozitivní test 😀
@Klota
Tak jsem si udelal testik a je tam taky slaboucky duch☺️️ Snazila jsem se v noci co nejmene curat, aby byla moč co nejmene redena a posledni curani ve tri rano a pak v pul sesty. Mam radost, ale uz rozumim tvym obavam, co ukaze dalsi test, zda bude silit nebo ne… ty si dalsi test budes zkouset kdy?
@Milenaaa píše:
@Klota
Tak jsem si udelal testik a je tam taky slaboucky duch☺️️ Snazila jsem se v noci co nejmene curat, aby byla moč co nejmene redena a posledni curani ve tri rano a pak v pul sesty. Mam radost, ale uz rozumim tvym obavam, co ukaze dalsi test, zda bude silit nebo ne… ty si dalsi test budes zkouset kdy?
No ale ty máš krásnou čárku!
to ta moje je nic!
no pohrávam si s myšlenkou že bych zkusila ještě jeden dneska, ale myslím že zítra by bylo asi líp vidět jestli to sílí.. já fakt nevím, trochu se bojím. Ty jsi byla taky minulé úterý na ET? Jinak potichu a opatrně gratuluji, ať se udrží!
![]()
@Klota
Ano, byla jsem take minule utery v 11 hodin. Ty si mela toho ducha slabsiho, protoze si testovala driv a dopoledne, tohle byla nejvic ranni moc, kterou jsem mohla dat. Ja to mozna zkusim znovu v patek nebo v sobotu, nevim🤔 jeste si negratulujeme, ale vypada to nadejne🤭
@Milenaaa včerejší test jsem vyhodila, ale kdy porovnám fotky tak si myslím že dnes trosilinku zesílila. Ale žádná sláva to není. Nahoře fotka že včera, spodní je dnešní
@Klota
Urcite je silnejsi💪🏻 Ty sis ji dneska nedelala z prvni ranni moci, ne? Ja si dalsi zkusim udelat asi v patek, ale uz ted se bojim, aby tam byla a treba i silnejsi🤭 💪🏻
@Milenaaa nedělala jsem to z první. Stejně jsem celou noc litala na záchod, takže i kdybych to udělala z první ranní, tak to bylo jedno protože ta moč byla čirá jak voda. Dneska budu míň pít a zítra to prubnu z první ranní, koncentrované
neboj. Máš moc pěknou čárku, ta se tam udrží
ale já budu zítra panikařit
hej to je hrozný. Fakt k zblazneni. Ideální by bylo aby nás po ET dali do umělého spánku a vzbudili až by bylo srdíčko ![]()
@Klota
No ja sla nekdy kolem pulnoci spat a curala jsem ve dve, ve tri a pak ten test v pul seste, dele jsem nevydrzela, to by mi prasklo bricho. Porad me ale poboliva v tom podbrisku jako kdybych to mela dostat a zase jsem mela to nocni poceni, dostat to mam v patek, tak snad uz nedostanu🙏🏻 Mas pravdu, ze by nas mely dat po tom ET do nejakyho umelyho spanku, protoze tohle cekani je asi to nejhorsi, to se snad i vic dala vydrzet ta bolest bricha pri tom ohss🙈 🙈 Je hrozne fajn o tom takhle mluvit s nekym, kdo je na tom vlastne uplne stejne. Preci jen pritel je uz z tech mych stavu taky trochu otraveny🤭 🙈
@Milenaaa já mám cykly mezi 25 a 30dny, dnes jsem 26 den cyklu, takže menses očekávám každou chvíli protože jak říkáš - mám stav jak kdybych to už měla nebo co nevidět to dostala 🙄 doufám že to nepřijde. A můj manžel je že mě taky na mrtvicu 🤷 furt mi opakuje že když nebudu v klidu tak se to nepovede, ale to chlap prostě nemůže pochopit, že nejde byt v klidu. Nicméně je to pravda. Doktorka mi říkala že když se tím budu stresovat tak je to špatný. V děloze jsou nervová zakončení a tento stres se tam přenáší takže se děloha stahuje a sliznice tuhne. Doporučila mi na to magnesium které uvolňuje svalstvo a nervovou soustavu. Takže jsem hned po ET šla do lékárny a kupovala balíky magnesia 🙈
@Klota
No on mi rika to same, ze se to povede s musim myslet pozitivne, ale kdyz prijde ten naval smutku a beznadeje, tezko se to zvlada, vcerejsek byl velka krize, tak snad ted, kdyz tam je aspon ten duch budu vic v klidu. Magnesium jako sumive tablety? Nebo jake? 🤔
@Milenaaa jé, tak ještě bysme si to mohly odrodit ve stejný den 😅
@Klota
To je hodne vtipna nahoda… prozivame obe temer to same☺️️ Ze by osud a uz nam to konecne vyjde😋 👍🏻 Prosim te to magnesium uzivas jake? Ze bych si ho taky pro jistotu koupila☺️️
@Milenaaa první jsem si koupila obyčejné sumaky do vody, ale tam je nižší obsah magnesia. Teď jsem si koupila prášek který vysypes do pusy a to má jednou tolik magnesia co sumak. V lékárně jsem řekla že chci magnesium v prášku a ne sumak na ředění s vodou a dala mi tohle.
Holky, krásný čárky na testu máte! Gratuluju! Úplně chápu, co prožíváte. Taky jsem si říkala, že to po ET nesmim moc řešit. Ale je to čím dál těžší. Jsem teprve 5. Den po ET a mám čím dál větší strach, že to nedopadne. Příteli se svěřit taky nemůžu, taky mi furt říká, že když se budu stresovat, tak to zhoršim. Jenže to není tak jednoduchý. Tak jsem se aspoň domluvila s mojí mamkou, že zítra přijede a pomůže mi doma přesadit kytky a uklidit. Tak snad přijdu na jiné myšlenky.
Je to fakt náročný, my se snažíme 2,5 roku. Jenže před tím jsem už 7 let toužila po druhém dítěti, jen nebylo s kým. Takže už je to faaaaakt nekonečný ![]()