IVF červenec 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.7.20 16:01

@Jolly10 a měla jsem gonal 2×900 a jeste navic 1×250
Orgalutran a ovitrelle
Nebo jak se to pise
A od vcerejska zavadim progesteron besins

• Citovat
  • Upravit
149
14.7.20 16:13

Anonymní:
Já jsem taky stimulovala Gonal + Orgalutran. Podle těch jednotek jsi asi měla krátký protokol, že? kam jezdíš do CARu? A kolik to je let, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 16:17

@Jolly10 pichala jsem si to od 2.7-10.7 ten gonal.
Je mi 27, nemám ovulaci. A chodím do reprofitu.

• Citovat
  • Upravit
149
14.7.20 16:23
@Anonymní píše:
@Jolly10 pichala jsem si to od 2.7-10.7 ten gonal.
Je mi 27, nemám ovulaci. A chodím do reprofitu.

Držím palce, ať všechno dobře dopadne. Stačí jedno kvalitní embryjko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 16:33

@Jolly10 děkuji moc, jen ať mi něco vydrží. Jsou to hrozné nervy. Ty máš nějakou takovou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
149
14.7.20 16:36

Takovou zkušenost nemám. Věř tomu, že to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
16.7.20 10:54

Ahoj holky :srdce: všem Vám moc držím palce a doufám, že dopadne vše v pořádku.

Mě to také nejspíše čeká na podzim/zima. Mám sice strach, ale vím, že doktoři jsou špičkoví. Bude mi 29 let. Podle HF jsem v pořádku. Manžel má nízký počet a hlavně mnoho zmetků (tzv. teratospermie a oligospermie). Podlé své gynekoložky, není šance přirozeného početí. Manžel ted jí nějaké vitáminy, a uvidíme zda to pomůže. :nevim: Už nechci každý měsíc brečet :,(…neměly jsem nikdy ani duchy, a snažíme se rok. Šla jsem to řešit dříve, ptž jsem to nějak intuitivně cítila.

Můžu se prosím Vás zeptat, jak ta první schůzka na klinice probíhá? Navštívili jste několik klinik? A nebo jste si vybrali pouze 1? Za jak dlouho je IFV reálné?

Doufám, že Vám nevadí, že jsem se ozvala tady. Ale potřebovala jsem vědět co a jak. Nemám s kým si o tom promluvit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.20 11:10

@Monisek666 Ahoj, vždyť od toho jsme tady, aby jsme to vzájemně probíraly, radily si a podporovaly se. Vůbec se neboj, oni vám v centru ušijou terapii na míru. Já osobně si myslím, že mezi centry moc rozdílu není, ale kdyžtak i tady najdeš recenze jednotlivých center. Mě gynekoložka radila, ať si vyberu jakýkoliv, ideálně blízko k domovu, když tam pak budem částo jezdit. První návštěva je spíš konzultace. Mě teda udělali i utz a myslím, že nám nabírali oběma krev. Ale už si to přesně nepamatuju. Jinak je to celkem zdlouhavý proces. My šli hned od začátku do ivf, kvůli mému věku. A i když spěchame, tak první transfer embria budu mít zítra. A to jsme první návštěvu v centru měli někdy v dubnu myslím. Museli jsme na spermiogram, imunologii, genetiku… A podepsat milion papírů. Těžko říct ale jaká cesta bude čekat vás. Třeba to půjde rychleji. Každopádně držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.20 11:17

Holky tak jsem dneska dostala zprávu, že se nám všech 6 embrií vyvíjí. Takže žádné neodpadlo :D. Zitra ráno jdu na ET. Tak držte palce. Doktorka nám ale dovolila jen jedno
Že prý po císaři by byly dvě rizikový. A to jsem měla císaře před 12 ti lety a jizvu mám ukázkově zahojenou. :roll: Tak jsem zklamaná, no. Trošku jsme doufali ve dvojčátka. No ale musím to brát pozitivně, jedno je lepší, než žádný. ( Přítel se mě ptal, jestli prý mi tam nemůžou dát všech šest najednou. Že prý by to bylo super. :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
16.7.20 12:31

@DeeDee2 paraaada, tak budu drzet pesticky. Ja jdu v sobotu a taky jedno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.7.20 15:48

Ahoj holky, mám takový dotaz…nepozorovaly jste během stimulace větší chuť na sex? Ja teda od 3 dne s tím bojuju :lol: mamzel včera přijel po týdnu že sluzebky a včera jsem i byla na ultrazvuku. Ptala jsem se paní doktorky na styk teď jestli můžeme a ta mi rekla, že ne. Celkem mě to šokovalo..co bychom pro mimi neudělali, ale když já mám tak strašnou chuť na sex, nemůžu se udržet a doslov trpím. Stalo se to někomu nebo co vám řekli doktoři. Je to opravdu tak? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.20 18:48

@Kopretinka8 taky držím palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.20 18:51
@Sjuelin píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz…nepozorovaly jste během stimulace větší chuť na sex? Ja teda od 3 dne s tím bojuju :lol: mamzel včera přijel po týdnu že sluzebky a včera jsem i byla na ultrazvuku. Ptala jsem se paní doktorky na styk teď jestli můžeme a ta mi rekla, že ne. Celkem mě to šokovalo..co bychom pro mimi neudělali, ale když já mám tak strašnou chuť na sex, nemůžu se udržet a doslov trpím. Stalo se to někomu nebo co vám řekli doktoři. Je to opravdu tak? :roll:

Jsem na tom stejně. Dokonce i můj přítel to tak má. Jenže on to celé prožívá se mnou. Dokonce ho i se mnou bolelo břicho :lol:. Mně řekli po první injekci že mužem. A při píchání Pergoverisu už jsem se neptala. Pobolivalo mě to břicho a tak jsem se bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.7.20 20:18

@DeeDee2 aha, tak mi to řekla doktorka ve středu a v neděli jdu na vytažení vajíček…ale kdybych se jí nezeptala sama, tak mi nic neřekne ani. Já mám teď strach jestli ty vajíčka nemohli prasknout. Jinak jsem byla dneska na činskze medicíně a ještě před transferem půjdu 2× na akupunkturu a namíchají mini speciální směs na udržení, a celkovou výživu ať mám i více krve :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
16.7.20 20:49

@Sjuelin můžu se zeptat, kam chodis na akupunkturu? Taky jsem chtela vyzkouset, ale chtela bych k nekomu, kdo tomu opravdu rozumi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí