Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DeeDee2
Tyjo to me taky chlap rekl, ze mi to nepichne
tak budu muset sama snad to zvladnu
a taky jsem prodelala mimodelozni, loni
je to des no, ted uz budeme mit vsechny snad stesti
![]()
Holky tak to já mám štěstí, že mám muže ze zdravotnictví a všechno mi píchal on.
já to bohužel nezvládla
ušetřilo mi to i několik cest k doktorovi na injekce do svalu, který si sami píchnout nemůžeme. To jste dobré že si to zvládáte sami pichat. ![]()
@Markeet1 píše:
@DeeDee2
Tyjo to me taky chlap rekl, ze mi to nepichnetak budu muset sama snad to zvladnu
a taky jsem prodelala mimodelozni, loni
je to des no, ted uz budeme mit vsechny snad stesti
![]()
Taky mimoděložní, jo? Přijde mi, že se s tím potkáváme nějak moc často. Kolik ti je?
@Dotty90 píše:
Holky tak to já mám štěstí, že mám muže ze zdravotnictví a všechno mi píchal on.já to bohužel nezvládla
ušetřilo mi to i několik cest k doktorovi na injekce do svalu, který si sami píchnout nemůžeme. To jste dobré že si to zvládáte sami pichat.
Tak já si píchala jen do břicha. A tam mám místa habaděj ![]()
Sice vím do čeho jdu, ale nervózní jsem ještě víc… No měla jsem čerstvý ET, zbyly nám dva mrazáčci, ale ani jeden se nechytil, tak to zkoušíme po druhý… Už se snažíme 4 rok a nic..
@hancaos píše:
Sice vím do čeho jdu, ale nervózní jsem ještě víc… No měla jsem čerstvý ET, zbyly nám dva mrazáčci, ale ani jeden se nechytil, tak to zkoušíme po druhý… Už se snažíme 4 rok a nic..
Jaj, 4 roky už je dost.
My 2,5 roku. Já teda už mám doma 12 ti letou puberťačku, ale i tak se na malý Mimi moc těším. Snad se povede.
@DeeDee2 píše:
Jaj, 4 roky už je dost.My 2,5 roku. Já teda už mám doma 12 ti letou puberťačku, ale i tak se na malý Mimi moc těším. Snad se povede.
My ještě žádný nemáme, tak už se snad taky povede… A kam chodíte…
Ahoj, můžu se k vám přidat? Momentálně podstupujeme první IVF. Vcera proběhla punkce - 12 vajíček z toho 7zralych a oplodněných. Dnes mi dali info že dnešním dnem máme 7 embryí, takže zatím se vyvíjí dobře. Ale co mě zajímá a z čeho jsem nejvíc nervózní - je nějaký den kdy ty embrya nejvíc odpadávají? Nebo stalo se někomu, že ta embrya která přečkala první den kultivace, přežila všechna? Sedm se mi zdá málo a trochu se bojím aby do úterý, kdya být ET vůbec nějaké zbylo. Jinak všem držím pěsti ![]()
@DeeDee2
do toho svalu to bylo až po opu. Bylo to jakože na zklidnění vaječníků. Asi to dávají když má někdo moc těch vajíček. A to právě musí pichat zdravotník, takže nebýt manžela, musela bych každej den někam do ordinace. Holky držím vám všem pěsti ![]()
@Klota píše:
Ahoj, můžu se k vám přidat? Momentálně podstupujeme první IVF. Vcera proběhla punkce - 12 vajíček z toho 7zralych a oplodněných. Dnes mi dali info že dnešním dnem máme 7 embryí, takže zatím se vyvíjí dobře. Ale co mě zajímá a z čeho jsem nejvíc nervózní - je nějaký den kdy ty embrya nejvíc odpadávají? Nebo stalo se někomu, že ta embrya která přečkala první den kultivace, přežila všechna? Sedm se mi zdá málo a trochu se bojím aby do úterý, kdya být ET vůbec nějaké zbylo. Jinak všem držím pěsti
Ahojky, my to máme právě tak… Odebráno 51 vajíček, oplodňovaných 25, chytlo se 18. Ještě 3. den kultivace pořád 18 embyí. 5. den mi řekli, že je potřeba počkat do dalšího dne. A ten 6. den kultivace nám bylo řečeno, že zbylo 8 embyí.
Neboj, nic neznamená když jich je moc nebo málo. Určitě minimálně 3 embya budou ![]()
@Dotty90 tyjo, 51 vajíček??
to tě muselo šíleně bolet břicho. Mě bolelo jen s 12 folikuly jako čert
já jsem si právě celou dobu říkala, že když přečkají do druhého dne tak to bude dobrý. Druhý den přečkaly všechny ale zase jsem nervózní dál a vůbec mě to neuklidnilo
já vím že stačí jedno a silné, ale právě se strachuju že nám nezůstane ani to. Je to na palici ![]()
@DeeDee2
Jojo taky bohuzel
je mi 28 a tobe? Snszite se o prvni mimco?
@Markeet1 je mi 29 a ano, snažíme se o první.. dneska se nám stoplo ve vývoji jedno embryjko a máme teď 5× čtyřbuněčné a 1× tříbuněčné. Tak snad se to bude dobře vyvíjet. A vy se snažíte o první?
@Markeet1 píše:
@DeeDee2
Jojo taky bohuzelje mi 28 a tobe? Snszite se o prvni mimco?
Tak to jsi mlaďoučká. To máš dobrý šance
. Mě je už 38 a už jedno dítko mám. Dvanáctiletý. S jiným chlapem. Tehdy jsem otěhotněla na první pokus a vše bylo bez problémů. Až teď vidím, jaký to bylo štěstí.