IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kveta112
12.4.20 23:45
@Hnědočka píše:
Ahojky holky, testovala jsem až dneska ráno nějak moc se mi do toho nechtělo, ale dopadlo to přesně podle předpokladu… Sněhobílo… Ale fakt jsem to čekala, tělo už mi dává dost jasné signály, že by potřebovalo MS, takže bolí záda i břicho… Byla jsem na neúspěch připravená, takže nebyly ani slzičky… v úterý zavolám do CARu a vysadím prášky… A začnu domlouvat další KET… Jen teda už nevím, co mám udělat, aby byla příšté šance, že se chytne… Teď jsem byla v pohodě, byla jsem před KETem na akupunktuře, baštím vitamíny, nestresuju, nemaluju si vzdušný zámky, po KETu jsem se snažila být v klidu, i když jsem chodila do práce… Ale zase nic… Mám pocit, že se snad nikdy těch // nedočkáme… Už to pro mé začíná být tak nedosažitelné, že si říkám, že jestli já je nékdy na tom testu uvidím, tak to se mnou sekne…

A měla jsi AH a embryoglue?

• Citovat
  • Upravit
2707
12.4.20 23:45

@kveta112 ja tam budu volat bud v utery nebo středa..rikali at si zavolam a uvidime.. po velikonocích by se mohlo neco zase povolit podle situace tak doufám ze i nas gennet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 00:11
@Dysis1 píše:
@kveta112 ja tam budu volat bud v utery nebo středa..rikali at si zavolam a uvidime.. po velikonocích by se mohlo neco zase povolit podle situace tak doufám ze i nas gennet :lol: :lol:

Počítám s červnem, ale za květen bych byla radeji:).

• Citovat
  • Upravit
7486
13.4.20 02:41

@kveta112
Snad bude na KETy uspesny i cervenec - s dlouhym protokolem a genetikou mi to driv nevyjde. I proto me stve to posunuti, jestli uz zacnou, tak me mohli vzit, kdyz bych stimulovala az nekdy pristi tyden :think:
Spermiogramy pry uz tez delaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 08:19
@Toluma píše:
@kveta112
Snad bude na KETy uspesny i cervenec - s dlouhym protokolem a genetikou mi to driv nevyjde. I proto me stve to posunuti, jestli uz zacnou, tak me mohli vzit, kdyz bych stimulovala az nekdy pristi tyden :think:
Spermiogramy pry uz tez delaji

Já teď čekám MS, tak pochybuji, že mě vezmou na UTZ v příštím týdnu. Ještě jdu na kontrolu štítné, to ale chci předtím mít v poho.

• Citovat
  • Upravit
7486
13.4.20 08:49

@kveta112
tak mohli by, maji zacinat uz i nemocnice operovat neaktutne atp.
mas mit KET v nativu?
stitku uz mam zkontrolovanu, odbery jsem stihla jsem pred koronavirovou panikou, zbytek byl tel - nepadl dptaz ani na to, jak mi je, lekarka si ani neprecetla predchozi zpravu, takze nevedela, ze se cpu vit D. Jednim slovem komedie. Zpravu mi samozrejme neposlala - jen recept a zadanku na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
13.4.20 08:56

@Toluma vit. D by se měl / neměl? Beru ho tedy také, ale ani mě nenapadlo, že k tomu ma byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 09:17
@Toluma píše:
@kveta112
tak mohli by, maji zacinat uz i nemocnice operovat neaktutne atp.
mas mit KET v nativu?
stitku uz mam zkontrolovanu, odbery jsem stihla jsem pred koronavirovou panikou, zbytek byl tel - nepadl dptaz ani na to, jak mi je, lekarka si ani neprecetla predchozi zpravu, takze nevedela, ze se cpu vit D. Jednim slovem komedie. Zpravu mi samozrejme neposlala - jen recept a zadanku na krev

Zatím nic nevím. Asi až podle UTZ. Ale budu brát tabletky na sliznici, tak to asi nebude nativní. Tak nějak tajne doufám, že bych mohla jít koncem května. Jak to vůbec probíhá? Kolikátý den cyklu to dělají? Kdyby se něco prodělali, tak bych v létě ráda začla nové IVF.

• Citovat
  • Upravit
7486
13.4.20 09:20

@katka-365
ja ho beru, protoze mam velmi nizhe hladiny a uz to melo vliv i na dalsi hormony - co se tyce osteoporozy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
13.4.20 09:28

@Toluma jo takhle, tak to mám i vápník na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.4.20 09:57

@TerkaBohl ja měla hyperstunulak takovej, ze další ivf u mě již není mozny..po transferu už hyperstimulak nebývá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
13.4.20 10:03

@kveta112
tak mi odepsala jedna lekarka s terminem pro dceru - meli jsme jit v breznu, odlozena pro koronavir, ted mi napsala nahradni termin v kvetnu, protoze do te doby je nouzovy stavu. ale ze by se zeptala, jak na tom je, to ne. tak uz jsem ji odepsala, co bude pak, az ho zase prodlouzi a ze je ted tech problemu vice.
jako uz me to stve - to je furt koronak, koronak a nic jineho, jak kdyby neexistovalo. Pritom v kvetnu lepe nebude, naopak muze byt hur - uvolni se opatreni a bude vic nakazenych :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 10:34
@Toluma píše:
@kveta112
tak mi odepsala jedna lekarka s terminem pro dceru - meli jsme jit v breznu, odlozena pro koronavir, ted mi napsala nahradni termin v kvetnu, protoze do te doby je nouzovy stavu. ale ze by se zeptala, jak na tom je, to ne. tak uz jsem ji odepsala, co bude pak, az ho zase prodlouzi a ze je ted tech problemu vice.
jako uz me to stve - to je furt koronak, koronak a nic jineho, jak kdyby neexistovalo. Pritom v kvetnu lepe nebude, naopak muze byt hur - uvolni se opatreni a bude vic nakazenych :roll:

Tak vir tu může být klidně do konce roku a to se mi čekat nechce. Bohužel už chtějí otevírat i školy a to potom bude bomba těch nakažených.

• Citovat
  • Upravit
7486
13.4.20 10:55

@kveta112
muze tu byt i nekolik let - stejne jako chripka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 11:00

Ahoj holky dnes již 7 den stimulace. Zacala jsem Gonalem potom paty den jsem pridala Luveris a vcera Cetrotide. Mate zkusenost s vetsi unavou? Dnes i kdyz jsrm spala 8 hodin tak se citim unaveně a jen bych spala. Asi od patku me po delsi dobe nejake cinnosti zacalo bolet bricho. A od dneska v nem cítím tlak. Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí