Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Morgaine2303 je to úplně normalni neboj
tělo dostává pěkně zabrat proto je unavené.. a pobolivani je také úplně normalni roste tam hodne folikulu a vajecniky se roztahuji.. ja uz trpěla dva dny pred odběrem dost s tim pobolivanim.. vydržet vydržet za chvili to budes mit za sebou ![]()
@Dysis1 moc dekuji za uklidneni. Jsem zvědavá kdy bude odber. Zitra jdu na druhy utz snad mi uz řeknou termin odběru
. Ty se chystas na KET nebo dalsi Ivf?
Neměla jsem ani AH ani embryoglue. Obojí jsem měla v předchozích transferech a ani jednou se nepovedlo. Vůbec nic, ani biochemické, prostě nic… Před dalším KETem sednu s doktorem a zeptám se, co by se dalo ještě udělat, aby byl alespoň malý posun vpřed…
@Morgaine2303 píše:
Ahoj holky dnes již 7 den stimulace. Zacala jsem Gonalem potom paty den jsem pridala Luveris a vcera Cetrotide. Mate zkusenost s vetsi unavou? Dnes i kdyz jsrm spala 8 hodin tak se citim unaveně a jen bych spala. Asi od patku me po delsi dobe nejake cinnosti zacalo bolet bricho. A od dneska v nem cítím tlak. Je to normalni?
To je v pořádku.
Příspěvek upraven 13.04.20 v 12:19
@Hnědočka píše:
Neměla jsem ani AH ani embryoglue. Obojí jsem měla v předchozích transferech a ani jednou se nepovedlo. Vůbec nic, ani biochemické, prostě nic… Před dalším KETem sednu s doktorem a zeptám se, co by se dalo ještě udělat, aby byl alespoň malý posun vpřed…
Je to zázrak, prostě. Držím palce, at uz to vyjde.
@kveta112 píše:
Třeba jsi už těhotná. Podle příznaků. Udělala bych test.
vždyť stimuluje, dělají ji utz jak jí rostou folikuly, co jí pleteš hlavu, že je těhotná
. Sama jsi podstoupila IVF, tak snad víš, že břicho bolet může.
Akorát, když máš méně folikulů, tak moc ne.
@Hnědočka ahojky, kolikrat jsi uz podstoupila transfer? Je zvlastni, ze to nevychazi opakovane a dve carky nikde
Ja byla na ET a taky nevyslo.
@Anonymní píše:
vždyť stimuluje, dělají ji utz jak jí rostou folikuly, co jí pleteš hlavu, že je těhotná![]()
![]()
. Sama jsi podstoupila IVF, tak snad víš, že břicho bolet může.
Akorát, když máš méně folikulů, tak moc ne.
Nojo, ty jsi doktor. Anonyme. Ty to víš nejlíp.
Ahoj holky, 23.4. bych měla začít s dlouhým protokolem, respektive depotní injekcí, pokud to pandemie dovolí. IVF nejspíše v květnu, je na tom někdo obdobně? Mám za sebou 1.IVF s krátkým protokolem u kterého nedošlo k ET. Z dlouhého protokolu mám trochu obavy.
@Morgaine2303 určitě pri druhem ultrazvuku ti reknou den odběru
ja cekam na KET mam jednohi mrazacka.. ![]()
@Hnědočka jeste me napada byla si na hysteroskopii? Prohlidka dělohy kamerou.. kolikrát tam najdou neco co brání uhnizdeni embrya.. ja na ni byla a uplne v pohode za 10min hotovo ![]()
@Anonymní píše:
@kveta112 ne doktor nejsem. Ale nepletu lidem hlavy jako![]()
Příspěvek upraven 13.04.20 v 14:37
@Dysis1 píše:
@Morgaine2303 určitě pri druhem ultrazvuku ti reknou den odběruja cekam na KET mam jednohi mrazacka..
@Hnědočka jeste me napada byla si na hysteroskopii? Prohlidka dělohy kamerou.. kolikrát tam najdou neco co brání uhnizdeni embrya.. ja na ni byla a uplne v pohode za 10min hotovo
A kam chodíš? My máme pozastaveno v Gennetu.
@kveta112 take mam gennet
nebo byla otazka na me?
ja se v tom nevyznam kdyz vidim jen to psani ![]()
@Biedronka13
ahoj, jsem na tom stejne, zitra volam do CAR, jestli me objednaji, tak pocitam s depotni injekci 30.4 a koncem kvetna OPU.
mam za sebou tez jedno ivf v kratkem protokolu, bohuzel s malou reakci a asymetrii folikulu. No nakonec stejne popraskali jeste pred OPU ![]()
pak jeste genetika embryii, takze KET nejdrive v cervenci