IVF duben 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
13.4.20 11:15

@Morgaine2303 je to úplně normalni neboj :) tělo dostává pěkně zabrat proto je unavené.. a pobolivani je také úplně normalni roste tam hodne folikulu a vajecniky se roztahuji.. ja uz trpěla dva dny pred odběrem dost s tim pobolivanim.. vydržet vydržet za chvili to budes mit za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 11:20

@Dysis1 moc dekuji za uklidneni. Jsem zvědavá kdy bude odber. Zitra jdu na druhy utz snad mi uz řeknou termin odběru :). Ty se chystas na KET nebo dalsi Ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.4.20 11:30

Neměla jsem ani AH ani embryoglue. Obojí jsem měla v předchozích transferech a ani jednou se nepovedlo. Vůbec nic, ani biochemické, prostě nic… Před dalším KETem sednu s doktorem a zeptám se, co by se dalo ještě udělat, aby byl alespoň malý posun vpřed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 11:45
@Morgaine2303 píše:
Ahoj holky dnes již 7 den stimulace. Zacala jsem Gonalem potom paty den jsem pridala Luveris a vcera Cetrotide. Mate zkusenost s vetsi unavou? Dnes i kdyz jsrm spala 8 hodin tak se citim unaveně a jen bych spala. Asi od patku me po delsi dobe nejake cinnosti zacalo bolet bricho. A od dneska v nem cítím tlak. Je to normalni?

To je v pořádku.

Příspěvek upraven 13.04.20 v 12:19

• Citovat
  • Upravit
kveta112
13.4.20 11:47
@Hnědočka píše:
Neměla jsem ani AH ani embryoglue. Obojí jsem měla v předchozích transferech a ani jednou se nepovedlo. Vůbec nic, ani biochemické, prostě nic… Před dalším KETem sednu s doktorem a zeptám se, co by se dalo ještě udělat, aby byl alespoň malý posun vpřed…

Je to zázrak, prostě. Držím palce, at uz to vyjde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 12:02
@kveta112 píše:
Třeba jsi už těhotná. Podle příznaků. Udělala bych test.

vždyť stimuluje, dělají ji utz jak jí rostou folikuly, co jí pleteš hlavu, že je těhotná :zed: :zed: :zed:. Sama jsi podstoupila IVF, tak snad víš, že břicho bolet může.
Akorát, když máš méně folikulů, tak moc ne.

• Citovat
  • Upravit
25
13.4.20 12:11

@Hnědočka ahojky, kolikrat jsi uz podstoupila transfer? Je zvlastni, ze to nevychazi opakovane a dve carky nikde :( Ja byla na ET a taky nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 12:17
@Anonymní píše:
vždyť stimuluje, dělají ji utz jak jí rostou folikuly, co jí pleteš hlavu, že je těhotná :zed: :zed: :zed:. Sama jsi podstoupila IVF, tak snad víš, že břicho bolet může.
Akorát, když máš méně folikulů, tak moc ne.

Nojo, ty jsi doktor. Anonyme. Ty to víš nejlíp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.20 12:36

@kveta112 ne doktor nejsem. Ale nepletu lidem hlavy jako ty.

• Citovat
  • Upravit
262
13.4.20 13:19

Ahoj holky, 23.4. bych měla začít s dlouhým protokolem, respektive depotní injekcí, pokud to pandemie dovolí. IVF nejspíše v květnu, je na tom někdo obdobně? Mám za sebou 1.IVF s krátkým protokolem u kterého nedošlo k ET. Z dlouhého protokolu mám trochu obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
13.4.20 13:26

@Morgaine2303 určitě pri druhem ultrazvuku ti reknou den odběru :) ja cekam na KET mam jednohi mrazacka.. :srdce:
@Hnědočka jeste me napada byla si na hysteroskopii? Prohlidka dělohy kamerou.. kolikrát tam najdou neco co brání uhnizdeni embrya.. ja na ni byla a uplne v pohode za 10min hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
13.4.20 14:26
@Anonymní píše:
@kveta112 ne doktor nejsem. Ale nepletu lidem hlavy jako :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.04.20 v 14:37

• Citovat
  • Upravit
kveta112
13.4.20 14:27
@Dysis1 píše:
@Morgaine2303 určitě pri druhem ultrazvuku ti reknou den odběru :) ja cekam na KET mam jednohi mrazacka.. :srdce:
@Hnědočka jeste me napada byla si na hysteroskopii? Prohlidka dělohy kamerou.. kolikrát tam najdou neco co brání uhnizdeni embrya.. ja na ni byla a uplne v pohode za 10min hotovo :)

A kam chodíš? My máme pozastaveno v Gennetu.

• Citovat
  • Upravit
2707
13.4.20 14:39

@kveta112 take mam gennet :) nebo byla otazka na me? :lol: ja se v tom nevyznam kdyz vidim jen to psani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
13.4.20 15:02

@Biedronka13
ahoj, jsem na tom stejne, zitra volam do CAR, jestli me objednaji, tak pocitam s depotni injekci 30.4 a koncem kvetna OPU.
mam za sebou tez jedno ivf v kratkem protokolu, bohuzel s malou reakci a asymetrii folikulu. No nakonec stejne popraskali jeste pred OPU :zed:
pak jeste genetika embryii, takze KET nejdrive v cervenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital