IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
8.11.05 08:43

…to je dobře.To je krásný přístup s hlazením bříška…to si musím zapamatovat.Já jsem z Krkonoš…no,ale fakt si říkám,jestli bychom neměli třebas 2dny zůstat v nějakým hotýlku v Praze…

:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.11.05 09:06

Weli.
nechci tě odrazovat od toho hotýlku, ale ty embryjka se uhnizďují 4-6 dní, tak klidně vyraž domů hned, ty to určitě zvládneš!
Ten anonym je určitě od tebe Helli, viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.11.05 12:45

..Barbanku dnes jdeš na transfer,viď?Moc na Tebe myslíííííííím a držím pěstičky!!!!!Tak tfuj tfuj tfuj :D :P :lol:

…P.S.:Ty 3minutky domů z CAR ti závidím.Mám z toho velký strach.Ale určitě se s tímto v CAR setkávají a poradí nám… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
8.11.05 12:56

Anonym byl samozřejmě ode mne, jak taky jinak. Jsem nenapravitelná, vždycky se zapomenu přihlásit. :evil:
Teď už to máš, Barbánku, počítám za sebou, tak honem domů a ležet, ležet, ležet! Držím pěsti! Bude to určitě OK!! :!
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.11.05 14:38

Ahojky,
tak už mám transfer za sebou, dali mi to jedno embryjko, kéž by se chytlo… Děkuji moc za podporu, taky vám držím pěstičky jak jen to jde. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.11.05 15:52

Barbanku - moc moc moc držím pěstičky. Teď jen odpočívej a nedělej nic namáhavého, ono to počká. A mysli jenom na samé hezké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.11.05 10:16

Welli
Ahojky cesty domů se neboj. My to měli stejné, doktor říkal, že embryjka „vytřepat“ prostě nejdou a ať se nebojíme. Po transferu jsem ležela 15 minut na posteli a pak jsme jeli skoro hodinu a půl a embryjko se nám ujalo a teď začínáme 23 týden těhotenství :wink: . Buď hlavně v pohodě. Až přijedete domů, tak si polehávej a mysly na něco pěkného. Cesty bych se nebála. Dávej na sebe pozor hlavně těch několik dní a nepřepínej se. Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.11.05 11:02

Lucio: Moc děkuji,to se mi ulevilo.My pojedeme tak nějak taky-cca 2hoďky.Děkuji děkuji děkuji…Posílám pac a pusu mimískovi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.11.05 16:29

welinko,
my to máme z centra domů asi dvě hoďky, nedá se nic dělat. A jsou holky, které nemají auto, a absolvují to vlakem, taky pár hodin. Já si taky myslím, že embryjka nevypadnou :wink: .
Tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
11.11.05 12:39

Nazdárek!
Tak jak? Holky, já jak sedím doma a nemám co dělat, tak jen bezvýznamě brouzdám po netu a čekám, kdy se tu objeví další příspěveček. Tak koukejte psát :lol: !
Helli, jak dopadl UZ, rostou folíci, rostou?
Vendul, jak jsi zvládla první injekci? Pícháš ode dneška, viď?
Tak folíkům zdar a miminkům zvlášť! (to nic, jak jsem doma, tak mi z toho pomalu začíná hrabat… :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
11.11.05 20:13

Ahojky!
To se Ti nedivím, Barbánku, že se nudíš. Jsem zvědavá na sebe, mám to za pár! :lol: Dneska jsem byla na prvním UTZ. Byla jsem z toho tak nervní, že vůbec nevím, kolik tam těch folíků vlastně mám. Jen vím, že to vypadá moc dobře, vpravo rostou líp (vždycky mi pravej vaječník asi fungoval líp), ale i vlevo je to dobrý. Aspoň mi to doktroka tvrdila, tak jí budu věřit. :P V úterý jdu na další kontrolu a nejspíš příští pátek na punkci.
Taky jste vždycky tak nervózní, když máte jít do CARu? Já vůbec nevím proč. Je to automatický, jakmile si sednu do čekárny, už to začne. :evil:
Do CAR jezdím do Plzně, jinak bydlím v Tachově (tj. asi 60 km). Samozřejmě už se do práce nevracím, ale využívám čas příjemnějším způsobem - nakupováním. :lol: Musím říct, že dneska toho mám plný kecky. Jsem utahaná jako kotě. Nejspíš usnu už při Humoreskách. :cry:
Zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.11.05 21:03

Ahoj všechny,
Barbanku je to přesně, jak říkáš. První injekci jsem si v CARu měla píchnout sama (samozřejmě za asistence sestřičky), asi jsem byla krapet nerozhodná, takmi plácla po ruce a šup, už to tam bylo. Jasně že to vůbec nebolí, malinko zaštípe a hotovo. Takže to zvládnu určitě. Akorát jsme dnes ty naše nadstandardy napočítali na 17tis., ale máme to jako na vánoce. Co mě akorát mrzí je, že výsledek našeho 1.IVF se dozvíme mezi vánoci a silvestrem a ne před, ale co se dá dělat, že jo. Mějte hezký víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
12.11.05 13:30

Ahojky!
Holky, musím vás pochválit!
Helli, držím palečky folíkům, jen ať rostou! S tou nervozitou - to jsem pociťovala jen na začátku, teď si říkám, že každá návštěva CARu je dalším krůčkem k mrňouskovi, takže se tam vždycky dokonce těším.
Vendulko, musím konstatovat, že jsi šikovnější než já, při prvním pokusu jsem jezdila do CARu na všechny injekce. Až teď jsem se odvážila píchat si je sama. Tak ti přeju pevnou ruku!
Jinak asi pomalu cvoknu, začala jsem totiž číst dětský knížky a včera když běžela v televizi komedie (!) jsem to ořvala (byl to Velký táta, nekoukali jste?, jak mu toho kluka sebrali, to jsem pro slzy neviděla). Manža se mi směje, prý ani netušil, co všechno dokážou hormony… Tak pa pa a držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
13.11.05 22:15

Holkíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!
Pište!
Tak jsem si myslela, že nejhorší pro mě bude to píchání injekcí a narkóza. To byl ale veliký omyl. To nicnedělání a čekání je opravdu ubíjející. Manžel mě nenechá ani uvařit si čaj nebo kafe, aspoň že mi dovolí sedět u počítače. Teď se mi to fakt vleče jako snad ještě nikdy. A testovat můžu až tak asi za 10 dní. Jestli nebudete psát, tak s vámi nebudu kamarádit! ( :lol: ). Tak pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.11.05 22:47

Barbanku, přesně se v tobě vidím, co budu dělat za takový měsíc. Budu plašit jak splašená :lol: . A myslím si, že neexistuje teď zrovna nic, co bychom ti mohly napsat a tebe to uklidnilo, že jo.
Nevíte někdo, jestli má Decapeptyl nějaké vedlejší účinky - třeba bolení břicha a podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová