IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
19.11.05 23:11

Holky…tak mně trošku povzbudila kamarádka…dnes byla na punkci…dle UZ měla 8folíků…a víte kolik oocytů nakonec mají? 19! jupí.To mám radost.Dneska na ta její embryjka myslím…ať se jich hodně oplodní.A strašně se těším,až tohle budu taky prožívat.Mj. kamarádka jezdí přímo do Prahy a jsou tam prý super.Tady na pobočce vědí houby.To je jasné,že se to na někom musí naučit. :evil:

…Barbanku..neklesej na mysli.Vím co prožíváš.Taky dycky po inseminacích brzy testuji a pak je to všechno ještě horší.Ale není co vytknout.Vždyť jsou ty naše dušičky takový strašně křehký…viď.

Děkuji Vám berušky(Vendulko,Helli,......) a ostatní zlatíčka za podporu.Konečně jsem se rozhoupala jednat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.11.05 23:17

Ještě k VyVoleným…fandili jsem Michalovi…Emil nám už lezl krkem.No fakt.Ale to je jasný,to se takhle přes „sklo“ nedá posoudit kdo jaký skutečně je.Ale já i manža jsme si poplakali nad Vladečkem.To je náš favorit a dneska měl takový bolavý záchvat smutku.Člověk by ho nejradši pohladil… Z toho mi dochází,jak jsme všichni děti,bez ohledu na věk. …a musí být strašný,pro jeho maminku,tohle vidět :cry: :cry: :cry:

.....holky prosím ještě..dali lékaři někomu z vás Prednison?Já jsem po něm úplně utlučená(po 1/2tbl!!!),přesto že je mne kus ženské…brala jsem ho na noc,ale prý to pro tělo není přirozené…prý se musí brát ráno-no ale když on mě úplně položí a jsem k nepoužití 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.11.05 23:32

Welli,
já beru prednison denně vždy už tak měsíc před stimulací! Ráno jednu tabletu-5. A budu ho brát až do 12. týdne - teda když to vyjde. Vlastně ani pořádně nevím, na co je. Nic moc po něm nepociťuju, asi už jsem si zvykla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.11.05 23:42

Barbanku je to hormon,který tlumí imunitní reakce.Říká ti to něco?No to jako aby tělíčko nezbrojilo proti mimískovi,z počátku se musí s embryjkem vyrovnat,je to vlastně útočník,zjednodušeně řečeno.Tak já ho taky..zítra…začnu zase hezky papkat.No..ale až zase budu v rauši,asi budu psát pěkné nesmysly :D ..on mj. tlumí celkově.Je to v nežádoucích účincích…a já jsem celkově strašně přecíťa..tak to se mnou mává.Do 20ti min jsem „tuhá“.Tedy usnu. :oops:

…Barbanku drž se.Myslím,že se ti tam v bříšku mimísek hezky zavrtává a směje se…co že ta mamka má porád takový strach :D :lol: :D

..a jinak..problém je u tvého manži?Chudáček,taky to asi blbě snáší,viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.11.05 23:50

Weli,
dík za informace, ale že ho někomu předepíšou a někomu ne…
U nás je problém u manži. Sranda je, že… Byli jednou 2 bratři, jeden si vzal mě - ok, ale jeho spermijky ko, druhej - ok si vzal holčinu - ko, vůbec se jí nedělají vajíčka a i vejcovody má neprůchodný, musí mít dárkyni… Takže se v CARu potkáváme. Už jsme si i dělali srandu, že já bych dodala vajíčka, manžovo brácha spermie a měli bysme dětí jako smetí. To ale nejde…
No nic, snad se to povede nám všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.11.05 23:58

…to je teda situace… …mně hrozně dlouho trvalo,než jsem se vůbec do CAR odvážila… ..bylinky,léčitelé,kineze,astrologie-no a pak až doktoři.A myslím,že každý človíček si musí víc či míň zasloužit..proto asi musíme procházet tímhle vším.ale hrozně mě to fascinuje… ..moc mi pomohla kamarádka…ta tvrdí,že si nás miminko musí vybrat…a tak místo chronického upínání k otěhotnění,kterým jsem si prošla..si o miminku úplně v poho sním…jak budeme co dělat,jak bude vonět…a že je moc a moc blízko..tenhle krásný sen..přesto ale před návštěvou gyndy i CAR trpím žaludeční neurózou.Kolikrát od nich dostanu takovou ťafku..určitě to znáš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.11.05 00:04

Úplně tě chápu!
To je kolotoč… Hrozně mě ale mrzí, že kolikrát přijde nějaká … do jiného stavu ani neví jak a je schopná jít na potrat, protože teď se jí to prostě nehodí! A my, co bysme za mimčo dali nevím co…
Taky si mě pořád dobírají ženský v práci, jako že jsem na řadě (každou chvíli u nás někdo otěhotní, nějak se s tím teď roztrhl pytel), že už mám věk, fajn manžela, bydlet máme kde… Nebudu jim vykládat jak to s náma je, je to tam hrozná drbárna a o soucitný pohledy taky zrovna nestojím. Ale říkám si, že JEDNOU to přece vyjít musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.11.05 00:11

To víš že jednou musí.A bude to krásný.Taky mám bezva zázemí..a jako asi každý…zlomyslné lidi kolem sebe.A nic se netrap,vždyť tohle jsou tak intimní věci…já se za to vlastně stydím. …mám teď menší problém,napsala jsem ho do diskuze,tuším vynechání MS.První řádek v neplodnosti.Ale myslím,že to je vlastně všechno předem dané a že to ovlivním jen zčásti.

…věř Barbanku tomu,že už brzy budete 3.Určitě to vyjde.Věř.To je půl úspěchu.Víš?

• Citovat
  • Upravit
431
20.11.05 00:13

jéje…nechtíc jsem se odhlásila. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.11.05 00:14

Tak jo, i když tomu vlastně „jako“ nevěřím, stejně je ve mě dušička, která mi říká JO, teď se to povedlo… Tak dobrou noc, ty jedna anonymní Welinko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.11.05 00:15

:D :D :D Sladké sny..Vám oběma :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
20.11.05 09:45

Dobré ranko všem! Taky u vás tak krásně chumelí?? To je paráda, hned mě chytá vánoční nálada. :P A to i přesto, že mi zase víc bolí břicho - je to po Pregnylu normální?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.11.05 10:02

Helli Pregnyl jsem taky dostávala…vždyť po něm by mělo dojít k ovulaci.Ale čert ví,jak to je s těmi jejich hormonálními kouzly :D Proto tě na 100% bříško bolí…Pregnyl je vlastně hCG.Taky mi po inseminacích v CAR říkali,že je po Pregnylu i týden pozitivní TT z moči… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.11.05 11:41

Ahoj holčinky!
Já pregnyl dostala až na konci stimulace na „vyloupnutí“ vajíček z folíků a pak těsně po ET.
Jinak tady taky krásně chumelí, kéž by to vydrželo až do vánoc… tady na jihu Čech je sníh opravdu zvláštností, vždycky jen koukám v telce, jak mají všude sněhovou nadílku a tady jen šedo-hnědá břečka. Tak snad to vydrží…
Hezkou neděli!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
20.11.05 12:08

Tady v Jizerkách je fakt kouzelně…zimu miluju…pár kilometrů odsud je nejznámější lyžařské středisko Jizerek..učím na něm dítka lyžovat..tak se těším na sezónu.jojojo..kalamity…krásně tady je,dokud nechceš někam dojet :D ale ježdění po sněhu je taky super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová