Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčiny!
V první řadě moc dík, že mi držíte palečky, můžete malinko povolit, aby vám nezfialověli
![]()
Steli, mooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gratuluju k //!!!
Míšo, to je fajn, že ležíš, tím ničemu neublížíš, lepší nic nedělat, mohla by sis to později vyčítat.
Jinak já stále testuju (dokonce dvakrát denně
), všude se doporučuje dělat testy z ranní moči - to teda nechápu proč, moje odpolední čárka je pokaždé silnější než ta ranní
, ráno mám vždycky pocit, že už se neukáže, ale ta odpolední mi zvedne náladu. Hlavně, že tam je!
Na kontrolu jdu až v pondělí, tam se to snad potvrdí. Doufám, že všechny budete následovat mě a Stelu, založíme si pak nové téma - „Vyšlo nám IVF+ICSI“
![]()
Tak pa pa pa pa a snažte se a hajejte a šetřete se a pište!!!
Ahoj holčiny,
tak mám čerstvě za sebou svůj první (a doufám, že i poslední, musím zaklepat) embryontrasfer. Dali mi 2 embryjka, 4-5 nám ještě zmrazí. Dr. je chválil, že jsou moc pěkný. Tak doufám, že se jim bude u mě líbit!! ![]()
Jak jste to měly s neschopenkou? Když dr. zjistil, že jsem úřednice, řekl mi, že ji ani mít nemusím. Trochu mě tím vytočil, jako kdyby všichni úředníci měli jenom klídek a žádnej stres. Jenomže já dojíždím 20km, věčně mrznu na zastávce, protože bus má zpoždění a kvůli spojům jsem pryč z domova i 11 hodin. A to celodenní dřepění u PC a hádání se s vedoucí taky nic moc. To jsem se ale rozčílila.
Samozřejmě neschpenku mám! Teď se jdu zavrtat na gaučík, neslezu z něj dřív než za 3 dny! papa
![]()
Ježíš já vám tak závidím, že už to máte holky, já až někdy za 14 dní. Tak ležet, odpočívat, prostě pohodkovat a držím palce. ![]()
Nazdárek
!
Helíku, vidíš jaká jsi šikula! Takových embryjek! Věřím, že ty zamrazený ani nebudete potřebovat! Tak přeji příjemné poleženíčko a nicneděláníčko!
Vendulko, vydrž! Těch 14 dní uteče jako voda! Určitě rychlejc, než potom těch 14 dní čekání na výsledek
![]()
Weli, a jak to vypadá s tebou, je to lepší? Začneš už příští cyklus se stimulací? Držím pěstičky!
Pa pa holčičky a držte se!!! ![]()
Všechny vás holky moc zdravím a mám na vás,co již máte za sebou odsátí vajíček a následný embrio transfer. Nás čeká v úterý odsátí vajíček a tak se chci zeptat na jednu hloupost. Oblékli vás při zákroku do něčeho nemočničního, nebo jste měli na sobě to, v čem jste přišli? Děkuji za odpovědi. Zdravím Majka.
Majko nám v Motole dali jejich košili na sálek jsme si došli zpět tě vezou na posteli.Stella
Ahoj Majko,
asi jak kde. Já si měla přinýst noční košili a přezůvky. Vzala jsem si růžové maxitriko s tučňákama - věřila jsem těm tučňákům, měla jsem je jako talismana
. Na sál jsem šla v tom triku. Tak uvidíš, oni ti řeknou dopředu, nic se neboj. Pa pa
Holky,
jsem 10 DC, stimuluju Decapeptylem a dnes ráno jsem píchla první Puregon. M trvala asi 4 dny, byla slabší než obvykle. Skončila, a od té doby jsem 2× špinila (ale ne celý den, jen jednorázově), dnes normálně červenou krev. Je to normální? Nechci plašit a volat hned do CARu.
Barbanku moc děkuji,že na mne myslíš.Já na tebe kudy chodím.A moc se těším na ty tutové //.jé..to mi dodá sil.
V úterý jedeme do Iscare…přímo do Prahy a tam si zkusím ty léky vydupat.Vždyť jde o jejich zanedbání.Jinak zánět je fakt super.Do toho MS..=nikomu nepřeji.Ještě ty včerejší šílené výsledky hormonů=hrůza+rozhozená štítná žláza.Nemáte s tím někdo zkušenost?Strašně se těším,až mi řeknou…tak,a od příštího cyklu začneme se stimulací…věřím tomu.
Držím všem všechny palečky co mám,a ať je berušky,všechno tak,jak si vysníte. ![]()
ahoj Barbanku, to vis ze odpocivam… i kdyz treba jedem nakoupit, nebo k nasim na navstevu, ale vsechno pomalu a s rozvahou…
tak jak dopadly testy u doktora?
Helli, ja jsem taky urednice a dali mi nemocenku bez premlouvani!
a v praci uz jsi to rekla?
holky, komu jste to rekli? co si furt ma clovek vymyslet?
preji vsem hodne zdravicka a at se jim u nas libi!
ja si na odsati brala svoje tricko.
misa
Ahoj holčičky zlatý boubelatý!
Tak jsem právě dorazila z CARu a …
JSEM TĚHOTNÁ
![]()
Ještě prý není vyhráno, musí se udržet. Mám zákaz veškerých aktivit, žádnej vánoční úklid, žádný pečení, žádný lítání po dárkách.
Ale to vůbec neva, nemusíme mít tunu dárků a všude naleštíno, vždyť tím nejkrásnějším dárečkem bude mimísek. Holky končím, řvu jak krokodýl, jdu sebou plácnout a vybrečet se. Pa pa
Barbanku, tak to moc GRATULUJU!!!! a hlavne se opatruj!
manzel ted rikal, co se divim, ze prece nepojedu lyzovat! (obrazne receno)
tak pry mam napsat seznam darku a on to zajisti! jeste ze ho mam!
tak se drz! a kolik jich je?
misa
a to delali i ulrazvuk?
Barbánku , tak to je ta úúúúplně nejlepší zpráva!!!!! Moc moc gratuluju!! Na úklid i pečení se vykašli, Vánoce přece přijdou i bez toho a jak říkáš, největší dáreček už máte!!!
![]()
Míšo , já to v práci normálně řekla. Dělám na malý pobočce, kde jsme jen tři stejně starý holky a máme spolu strašně skvělej vztah. Spíš jsme víc kamarádky než kolegyně, takže ty to ví od samýho začátku. A svý vedoucí jsem to řekla taky. S tou sice až tak moc dobře nevycházím, jenomže ona nesnáší tajnosti a když se něco dělá za jejími zády. Myslím, že by se to dřív nebo později stejně dozvěděla. Kdyby se to, nedej Bože, nepovedlo, měla bych to pak na talíři ještě za půl roku. Takhle to vzala úplně v pohodě a dokonce mi přála hodně štěstí.
Jdu zase zaujmout polohu ležícího střelce. Přávě jsem dočetla první díl Pána prstenů,tak se jdu vrhnout na druhý…
papa
Teď jsem si teprve všimla příspěvku Venduly . Promiň!
Já to měla úplně stejně. Když jsem si píchla první injekci Puregonu, začala jsem trochu krvácet. Asi třetí den to přestalo. Volala jsem tenkrát do CARu a tam mi řekli, že je to v pořádku.
**Barbánku, graluju!!!
Skvělá zpráva, úplně mě to „nahodilo“
.
Helli,
díky za info, nehci zbytečně plašit
.**