IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
28.11.05 18:44

gratulace

Barbánku mooc gratuluji já byla dnes na UTZ a krvi .Na utz jěště nebylo nic vidět ale sliznice odpovídá těhu.Zítra si mám zavolat o výsledky krevního testu.Tak jsem těším papa a užívej krásného pocitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.11.05 22:03

Holčinky,
už jsem se malinko vzpamatovala. Zapoměla jsem vám říct, že mám fotku UTZ, je tam taková malá černá fazolka :lol: , to je naše mimí. Na kontrolu jdu za dva týdny a to už by mělo být vidět bijící srdíčko. Moc bych chtěla, abyste mě všechny následovaly a mohli jsme si psát zážitky a pocity z těhotenství. Mějte se krásně!

Jo, a byli jsme s manžou v kině na „Sklapni a zastřel mě“, byla to předpremiéra, přijel producent a režisér toho filmu (nějací amíci) a Karel Roden, ten hraje hlavní roli. Tak měl mrňousek první kulturní zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.11.05 22:12

Holky, udělala jsem si metřík:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.11.05 22:50

Barbánku jupííííííííííííííííííííííííííííííííííí t :D :D :D to mám radost.Blahopřeji blahopřeji blahopřeji!!!!!!!!!!!!!!Všechno je úplně strašně krásný a tak si to užívej.Nic nedělej.Jen se těš.No přeci na to máš po takovém vypětí nárok. :P

Já jedu zítra do CAR,do Prahy…a jsem připravená na ně trošku šlápnout.PO telefonu jsou úža a omlouvají se mi za chování v pobočce a …tak zítra mají poslední šanci na vydání léků… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.11.05 18:19

Ahojky holčiny tak mám také radostnou zprávu jsem těhotná.Mám radost a všem Vám drím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.11.05 19:00

Jejda jejda jejda :roll: :D
Já jsem z vás úplně na měko, těhule! Přeju ať je vše v pohodě a hezky si to užijete. Doufám, že se brzy přidám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.11.05 21:07

Stello obrovská gratulace........... :lol: :lol: :lol: :lol:

• bylo už něco vidět na UTZ?

…děláte mi holčinky jenom radost.Ale já mám taky super zprávu..

DNES V CAR:byli zděšení z chování v pobočce Iscare…prý jsem už dávno mohla být těhu.Tak jim pořádně šlápnou na krk.Měla jsem úplně nejkrásnější pocit ..po takové době,když se mi při cestě do CAR dělalo zle…dneska mi to všechno vynahradili.Byli všichni úžasní.Doplatky budou šílené,ale tento měsíc,abych prý neměla pocit „nicnedělání“ pro mimíska,podstoupíme inseminaci a pokud nevyjde,mezi svátky začneme stimulovat.Tzn=mááááááááááám lééééééééky. …a hroznou radost.Že se konečně něco děje.A že se o mě starali jako o jediného klienta.A že určitě hodně brzy nahlásím //

:lol:

---berušky poraďte mi ještě…abnormálně jsem zareagovala na Clostilbegyt-ta reakce je až dle DR „nářez“ mám vlevo 5 folíků a spoustu malých a vpravo 3.Snad to tělo nepřepísklo.No ale trápí mě jedna věc-hrozně mě bolí břicho.Určitě ten pocit znáte.Nemůžu ani sedět.Dovolili vám v CAR něco proti bolestem?Je to hnusný.Navíc jsem teprve 7 DC a tak určitě bude hůře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.11.05 21:19

Ahojky! :D
Weli , nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že se nám tu všem začíná pomalu dařit. Tak snad to bude pokračovat, děláš mi radost, holka jedna!
S těmi bolestmi nevím, taky jsem dřív baštila Clostil (to se ještě nevědělo, že chyba je úplně někde jinde :D ), ale byla jsem v pohodě. Ale nemyslím si, že by vadil třeba brufen nebo tak něco. Já jsem měla bolesti až po punkci, to mi dali injekci a dovolili, že brufen vzít můžu.

Steli , táááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákhle velikánská gratulace :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.11.05 21:24

Barbánku,ty naše těhulinko…jakpak se cítíš?Děěěěěkuji ti za „pohlazení“.My máme norm SPG,já jsem průchodná,ale mám PCO vaječníky.Místo folíků=tuna cyst.Tak je u mě problém právě v té stimulaci.Moc to bolí.A to nejsem prďolka.Fakt.Chvílemi je mi z toho na zvracení.A dneska při vaginálním UTZ=no hrůza.Možná je to ještě po tom zánětu,takové šecko citlivé.Beru si Brufík.Vždyť do zrání folíčku by to nemělo hovořit,že ne :wink:

Opatrujte se mi,berušky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
29.11.05 23:02

Ahoj holčiny,
Stello , velká gratulace!!! To se nám to tu začíná pěkně dařit. mám z toho ohromnou radost! Přidává mi to na naději, že to snad vyjde i mně.

Barbánku , ten tvůj metřík je móóc pěknej!!! Až to bude aktuální, řekneš mi, kde se to dělá, jo? :P Jinak doufám, že jsi pořád v pohodičce a klídku.

Welinko , to je skvělá zpráva! Uvidíš, že teď už to půjde jako po másle!!! :lol: S tím brufenem ti neporadím, s Clostylem nemám zkušenosti. Já měla pekelný bolesti po punkci (dr. říkala, že se mi levej vaječník nějak zastrčil za dělohu či co, takže to bude bolet a měla pravdu, bohužel). Nic jsem si na to ale neodvážila vzít, nějak mě to ani nenapadlo. Ale je fakt, že jsem věděla, že to do pár dnů přejde. Na tvým místě bych si ho vzala asi taky.

Já úž mám za sebou 4. den čekání, takže už jen 10 a budu testovat, huráá! Asi začnu stříhat metr… :D :D
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.11.05 07:19

Ahoj holky,
mně při clostilu taky bolelo břicho (mně teda dříve bolelo břicho vlastně pořád), a sem tam jsem si něco vzala. Koupila jsem si nejslabší Ibalgin - 200, a ten jsem ještě čtvrtila. Počítám, že po punkci to bude u mně taky mazec, tak se na to snažím psychicky připravit.

V pátek jedu na UTZ, už se mi o tom i zdá, jakože tam žádný folikul ani nebude a podobné kraviny 8O . Asi mi začíná hrabat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.11.05 10:24

držím palečky

Ahojky tak já na utz jěště nic moc ale krevní testy mám prý ukázkový.Doktorka říkala tak se radujte ale proboha jen „neskákejte radostí“Ten pocit z těch sestřiček a doktorky je úžasný já chodím do centra v Motole ale ten přístup všech je úžasný.Hrozně to prožívají s každou ženskou zvlášt prostě super.Jen jsem přišla tak hned tak co testík dělala jste si a jak to dopadlo a hned se radovali a když se dozvěděli krevní testy tak se smáli no bomba fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.11.05 10:28

stimulace

jěště ke stimulaci já si píchala Menogon a hrozně mě bolelo břicho dokonce jsem byla nucena volat v sobotu do špitálu jen jsem snížila dávku o 1 ampuli.Ale na bolest mě dali kapky Algifen.Moc Vám všem držím palce já jdu 12.12 na UTZ a to už bude fotečka hurááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.11.05 11:08

Stelli,
prosím tě, kdy sis ten Menogon píchala? Já jsem ho sice vyfasovala, ale v rozpise ho zatím nemám. A píchala jsis to sama? Jak vidím ty ampule… nevím, nevím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.11.05 11:17

ahoj Vendulko, odkud jsi? chodis do centra ve zline?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová