Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vendul , já měla Menogon taky. Dostala jsem ho,když už mi došel Puregon a potřebovala jsem ještě další stimulaci. Takže možná to budeš mít taky tak - až po Puregonu. Nepíchá se podkožně ale do svalu, takže mě ho píchal manžel - do zadku. Dostávala jsem koňskou dávku, vždy po 3 ampulích, ale bylo to v pohodě. Myslela jsem, že to budou moje poslední injekce, ale houby. Od punkce mi manžel píchá Agolutin (progesteron). Ten je horší,je totiž na olejový bázi, tak na něj musí být dost silný jehly. Takže Menogonu se fakt neboj! I když je fakt, že každej to může snášet jinak.
Míšo2 ,
jezdím do Brna do Unicy. Do Zlína bych to sice měla blíž, ale Dr. mi Unicu doporučila, tak jsem poslechla a zatím jsem spokojená.
Jinak já píchám Decapeptyl od 11.11. a Puregon od minulé soboty. Doufám, že pak ten Menogon zvládneme taky doma ![]()
Berunky, kde jste všechny???? Co já tu, chuděrka malá, mám sama dělat?? Číst už mě nebaví, v TV nic kloudnýho není a manžílek je pořád v práci.
![]()
Už jsem ale přišla na to, jak si udělat metřík a hned jsem to zkusila, koukejte! (doufám, že se mi povede ho sem vložit
). Už mi z tý nudy nejspíš hrabe. Tak holky pište, ať vám tu nezmagořím úplně!!! ![]()
""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10721;19/st/20051126/e/ET/k/073d/event.png:http://tickers.TickerFactory.com/…3d/event.png
Holčiny,
myslíte, že je dobré nechat si po ET plombovat zuby? Já jsem vždycky v takové křeči a hrůze
Možná blbý dotaz
, ale tak mně to teď napadlo
Ahojky!
Vendulko, já bych s těmi plombami raději počkala, jestli to není aktuální. Stres ze zubaře ti určitě neprospěje, za takové tři týdny to bude lepší, řekneš si, že to děláš pro mimíska. Já osobně mám ze zubaře panickou hrůzu, nebyla jsem u něj leta, mám zuby v katastrofálním stavu, ale teď budu muset někam vyrazit, jestli najdu nějakýho, co přibírá, prý je to se zubařema špatný ![]()
Helíku, no vidíš jak jsi šikovná! Když je člověk doma a nemá co dělat, tak si udělá třeba meřík. To je ale nuda, viď? Neboj, to se přežije, pak už to bude jen a jen veselejší! ![]()
Holky, dneska jsem byla u svojí gyndařky pro lístek na peníze, každou středu má těhotenskou poradnu tak tam byly samý kulaťoučký holčiny, nádhernej pohled. Už abych byla zakulacená taky. Tak pa pa ![]()
Ahojky, Vendulko , co Tě to napadlo zrovna po ET jít k zubaři? Jestli je to akutní, upaluj hned a jestli ne, tak vydrž. Já jsem ze zubaře taky vždycky hotová, takže teď bych tam nešla ani náhodou! Po ET potřebuješ hlavně klídek a žádný nervíky. Ovšem jestli jsi
ista a dělá ti to radost, proč ne. Ale to mi napiš, byla bys první, koho bych takovýho znala.
![]()
Holky, taky je dneska u vás tak nádherně? Sice sníh už hodně slezl, ale úžasně svítí sluníčko. Prostě paráda!!! To má hned člověk lepší náladu! ![]()
Hmm, tak to nebylo to pravý ořechový. Udělala jsem si takovou hezkou cedulku a teď jí sem ne a ne vložit.
Tak ještě jednou. ![]()
""http://www.snugglepie.com/cb/60311.png:http://www.snugglepie.com/cb/60311.png
Ahojky holčinky.Tady je dneska taky nááááádherně.Úplný balzám na duši.Až dneska jsem si po vašich radách ke klidu po ET,… uvědomila,že zažívám téměř denně šílený stres.Ráno se budím s hrůzou,co zase bude.Starám se o rodinnou firmu a teď zrovna máme hrozný problém s neplatičem.Dluží nám částku v řádu několika milionů.Sice nejsme firma nejmenší,ale tohle je vážně o nervy,když někam měsíc posíláte zaměstnance,financujete materiál a dopravu,…a vím,že až tihle zaplatí(jestli se ještě objeví),tak zase bude jiný šílený stres a… tak mám strach,jestli se mám do IVF vůbec pouštět.Mimísek by bylo vysvobození z tohohle všeho.Příští týden možná podstoupíme inseminaci,tak vážně uvažuji nad tím,že do termínu MS nevylezu z domu. ![]()
Ahojky, ty anonymní Welinko!
Ten stres by jsi fakt měla zredukovat. Nerada bych byla pichlavá (a doufám, že to tak nevyzní!), ale nepřispívá ti to trochu i k těm současným zdravotním problémům? Starat se o firmu není určitě žádná sranda, spíš právě naopak, ale nemohla bys třeba trochu svých starostí začít převádět na někoho jinýho? IVF bych kvůli tomu určitě nevzdávala, to bys taky mohla posouvat do nekonečna! Já vím, že se mi to radí a určitě takových rad slyšíš spoustu. Když tak mě jednoduše pošli do háje a je to! Ale myslím to dobře! ![]()
Ahojky, ty anonymní Welinko!
Ten stres by jsi fakt měla zredukovat. Nerada bych byla pichlavá (a doufám, že to tak nevyzní!), ale nepřispívá ti to trochu i k těm současným zdravotním problémům? Starat se o firmu není určitě žádná sranda, spíš právě naopak, ale nemohla bys třeba trochu svých starostí začít převádět na někoho jinýho? IVF bych kvůli tomu určitě nevzdávala, to bys taky mohla posouvat do nekonečna! Já vím, že se mi to radí a určitě takových rad slyšíš spoustu. Když tak mě jednoduše pošli do háje a je to! Ale myslím to dobře! ![]()
Teda mně se dneska daří, jen co je pravda!
Nějak mi to blblo, takže to tam máte pro jistotu 2×, to aby si to Welinka asi nezapomněla přečíst! Ach jo, prostě den Blbec! ![]()
jééééééééééé…děkuji ti Helli za krásný vynadání.Asi to potřebuju.Mám hrozně moc hezký pocit,že mě někdo chápe.V mém okolí není níkdo,kdo by mě podržel a řekl…hele já to dneska za tebe udělám.....to fakt ne.Máme jen zaměstnance..zaplať a budu makat.Asi to je dobou.Nebo čím.A máš pravdu,že se zdravotně sypu z těch nervů.Asi prostě nejsem typ a ta správná „byznysmenka“…přesto,že mě ten šrumec co kolem mě je a to,za co mám zodpovědnost,strašně baví.Dokud tedy nepřijde nějaká podpásovka.Všechno moc prožívám.Jen nevím,nevím…jak se uklidnit.Jakmlie přestanu něco dělat,lezou na mě depky…ten mimísek by mě vyléčil,nemyslíš?Tolik si ho přejeme a slibujue mu,že jakmile bude na cestě,se vším praštím.No ale…on mi to asi nevěří ![]()
Vendulko já si ho píchala od 3 dne mensruace po 4 ampulích v jedné dávce to bylo 4 dny a pak po 3 ampulích.Mě to podrobně rozepsala doktorka.Jěště k tomu jsem měla Synarel.Injekce mi píchal manžel vždy ve stejnou dobu