Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holčiny, tak jsem přežila svou první narkózu, huráá! Bylo to úplně v pohodě - asi díky tomu, jaks mi, Barbánku, držela palce!
Ani jsem pak moc nespala (myslím, že jsem dostala jen slaboučkou dávku, vím, že i při punkci jsem se párkrát „probrala“,ale nic jsem necítila, vnímala jsem jen ten cvrkot kolem sebe a zase usnula) už cca hodinu po odběru jsme mazali domů. Máme 11 vajíček, zítra ráno si máme zavolat, jak to dopadlo. Teď mě pekelně bolí břicho, tak jen ležím a ležím. Ne že by to nebylo (zatím) příjemný. ![]()
Vendul, jak má být vysoká děložní sliznice nevím (já ji měla při posledním UTZ 8,4), folikuly by měly mít od 18 do 26 mm (to jsem četla na neplodnosti, psala to tam v nějaké odpovědi přímo jedna dr.).
Ahoj Helli ,
to je super, s přehledem jsi to zvládla. A vajíček si taky vyseděla dost ![]()
Doufám, že se teď neptám hloupě, možná jsi to tu už psala - máte svoje spermijky nebo od dárce? A do kterého CARu chodíš?
Tak hodně klidu a pohody a síly!!!
Na IVF jsme museli sice kvůli špatnýmu spermiogramu, ale nějaké spermijky se tam přece jen najdou, takže dárce naštěstí nepotřebujeme. A jezdíme cca 60 km do Plzně, do Institutu reproduk. medicíny - pro Tebe dost z ruky, řekla bych. ![]()
Jdu si zase lehnout. Zítra papa
V Plzni mám rodiče
, ale je to pro mně fakt z ruky. Na ty spermijky jsem se ptala, protože mám taky docela obavy, jak to dopadne u nás. Ale snad v pohodě.
Tak dobrou ![]()
Helli,
vidíš jaká jsi šikula! Všechny to určitě zvládnem, ne? Pro mimčo cokoli. Tak hezky lež, přeji brzký konec břichabolu. Pa pa
Dobré ráno všem,
Barbanku, Tak co, testuješ??? Držím všechny palce ![]()
Ahojky holčiny trochu jsem se odmlčela 7.11 jsem byla na transferu a pak jsem měla ležet že?Po domluvě s mudr jsme po 4 dnech odjeli na dovču.Takže pohodička klid a ted jsem 29 DC a máme už 9 testík //
No tak to je SUPER!!!!
GRATULUJU!
Steli kolikátý to byl pokus?
Už jsem si to našla - 1.IVF, to je skvělé. Já jdu taky na 1., takže mně to teď docela dodalo optimismu. Chytly se obě embryjka nebo jedno?
Stelli,
to je tak úžasná zprávička!!!
![]()
Já jsem dnes testla - a nic
. Další pokus testování asi ve čtvrtek nebo v pátek, jestli mě do té doby nedožene mrška jedna červená.
Asi je to ještě brzo? A jak máš citlivý test?
Jestli vše půjde tak, jak má, měla takto testovat hned po vánocích, ale myslím, že to snad ani dělat nebudu, protože těm testům moc nevěřím. Teda v počátku těhotenství. Vím, že holky na neplodnosti a rodině taky píšou, že nic nic, počkají 2, 3 dny a je to tam. Akorát se člověk zbytečně plaší, že jo
. Takže bych rozhodně zatím nezoufala, na to je času vždycky dost.
A jak jinak je ti? Nějaké příznaky na M? Kdy máš jet do CARu?
Brzo to ještě asi je, v CARu mi řekli, že NEJDŘÍV 14. den to mám zkusit, radši ale později. Testy nemám moc citlivé, kupuju nějaký obyčejný po 15 kč. Jinak mě už skoro týden pobolívá břicho jako před mrškou, ale tady i na neplodnosti jsem vyčetla, že je to běžný a že to klidně může znamenat těhu. Takže jsem zatím klidná. Počkám do pátku a jetli tam ty // nebudou, tak je tam dokreslím pastelkou!!! ![]()
Holky!!!
Já nechala ten raní testík ležet v koupelně na pračce (to se může stát jenom mě
), ještě že ho tam neobjevul někdo jinej, to by byl pěknej trapas. Kouknu na něj - a byla tam! Slabá, podstatně tenčí než ta první, ale BYLA! Zítra to zkusím zas, hCG roste denně, že jo? Tak držte pěstičky, jsem z toho nějaká taková rozhozená…