IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
19.11.05 10:15

Jste holky moc hodné…moc bych si přála,abych už měla úplně jiné starosti :D ..ale to vy taky,že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.11.05 10:17

Já říkám, hlavně ať se něco děje. To neustálé čekání na něco je příšerné! Weli, dej nám vědět, jak pokračuješ, a jak se to řeší. Jsem moc zvědavá, ale hlavně ti přeju, aby se to pohlo a následně vyšlo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.11.05 10:24

Vendulko děkuji moc a moc.Tak trochu se mnou jednali jako s blbečkem,tohle se musí takhle,tohle takhle,…přitom za celou dobu návštěv nic nevysvětlí,..a navíc je zrovna Iscare označován za CAR,který tahá z nešťastných párů penízky…Byla jsem asi až příliš shovívavá,člověk si musí uvědomit,že oni jsou tu pro nás,ne my pro ně.V pondělí jim trošku vyvětrám a stejně odejdu.Protože už by se mnou stále jednali nefér a myslím,že tohle je strašně důležitý úsek mého života,měl by probíhat tak nějak v harmonii a ne se stresovat,jestli je všechno tak jak má.Důvěra a pozitivní přístup=polovina úspěchu,viďte-Škoda-ztratila jsem zase několik měsíců.Ale asi to tak mělo být.Děkuji ještě jednou a posílám obrovskou pusinku všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.11.05 13:07

Weli, to je určitě to nejrozumnější, co můžeš udělat. Jinde se k vám budou chovat určitě líp. Škoda, že nebydlíš někde na západě, doporučila bych Ti CAR v Plzni, do kterýho chodím já. Je to tam opravdu úžasný, skvělej a lidskej přístup, všechno na vysoký úrovni. Nemůžeme si absolutně na nic stěžovat. Musím to zaklepat. :P Ale takových center je určitě víc, věřím dokonce, že většina, tak přeju šťastnou ruku při dalším výběru!! :) A všechno je opravdu tak, jak má být. Já si to aspoň říkám pokaždý, když začnu přemýšlet o tom, že jsem něco měla (ne)udělat jinak. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.11.05 20:24

Helli a všichni…tak jsem do Iscare poslala dotaz do on-line poradny a to je najednou fofr.Už mi 2× volali,ať tedy přijedu co nejrychleji přímo do Prahy,…tak vam nevim…manža má pocit,že bychom stejně měli jít jinam.Tak nevím.....nevím.Uvidíme..pokud mi léky dají hned,asi nebudu CAR měnit.Třeba jsou přímo v Praze lepší. :oops: Kéž by :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
19.11.05 20:29

Weli to je prima, jaký cvrkot najednou, že :lol:
To je dobře, že se něco děje. Myslím, že je důležité, abys Dr. v centru, kde budeš, důvěřovala. Tak se rozhodni správně! Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.11.05 20:29

Weli,
tak to tu tak pročítám… je to divný, kde je zakopanej pes… pojišťovnou to myslím nebude, já mám taky VZP a všechno v pohodě. Třeba se to teďka trošku hne, snad to bude ok. Držím pěstičky. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.11.05 20:36

Vendulko,
právě jsem si přečetla tvůj příspěvek - o těch penězích. Trošku si mě uklidnila. Mě je zatím celkem fajn, trošku mě pobolívá břicho, jako bych to měla každou chvilku dostat. Ale ještě je brzo - jak na mršku, tak na potvrzení těhu. Tak nevím čím to. Mám akorát trošku pesimistickou náladu, vidím všechno černě. Už jsme s manžou probírali, kdy do toho půjdem zas, necháme to na jaro.
Ale co plácám…, třeba to ještě vyjde…
Mějte se, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.11.05 21:58

Barbánku, co ten pesimismus?? :! Pobolívání břicha přece nic neznamená. Když jsem si tak pročítala diskuse o příznacích těhotenství, zrovna bolesti v podbřišku tam byly popisovaný jako běžný. Tak to třeba zrovna znamená těhu. Kdy budeš testovat, v úterý? Už se těším, jak nám tu budeš hlásit // !!! :P
Weli, fakt nevím, co bych dělala na tvým místě. Třeba to v Praze bude opravdu jiný a budou se snažit o vás nepřijít. Přece jenom je to business, co si budem namlouvat. :wink:
Já mám právě za sebou svou poslední injekci - Pregnyl, huráá! Teď jen doufám, že mi ty folíci neprasknou dřív, než mají. Na odběr jdu nakonec až v pondělí - při pátečním UTZ mi to dr. zase o den posunula a opět jsem vyfasovala další dávky injekcí na stimulaci. Pár folikulů tam bylo ještě malých, tak jim chtěla dát šanci, aby ještě povyrostly. Tak doufám, že nezklamou a tu šanci využijou! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.11.05 22:03

Ještě mám jeden dotázek. Všichni, co máte už zkušenosti s IVF, odkdy jste byly doma? V pondělí jdu na punkci, pak jsem měla v úmyslu vzít si dva dny dovolenou a pak jít ještě do transferu do práce (tedy jestli nebude už 4. den). Až od transferu počítám s neschopenkou. Na neplodnosti ale holky líčilly 4-denní silný bolesti po punkci, tak jsem teď na vážkách. Poraďte! :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.11.05 22:16

Ahoj Helli,
já byla na neschopence už od odběru vajíček, transfer byl asi třetí den a nic mě nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.11.05 22:24

Helli,
to nic, to byla taková chvilková indispozice, vyvolený mi trošku zvedli náladu, ikdyž jsem fandila spíš Emilovi…
K té neschopence - brala bych jí už od té punkce, mě ten zákrok docela bolel, poprvé to ještě šlo, ale podruhé jsem si nechala dát injekci proti bolesti. A i pak mě to pobolívalo, dokonce ještě asi den po ET, dr. povídal, že je to tím, že mi odebírali dost vajíček a pro ty vaječníky je to fakt darda. Ale záleží na tobě, spíš jak se potom budeš cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.11.05 22:28

A ještě jsem zapoměla - po výkonu mi dal doktor zpávu pro mojí doktorku, kde stálo mimo jiné i „prosím o vystavení pracovní neschopnosti od dnešního dne“, takže to vlastně i doporučujou.
Jo a s testem jsem nevydržela a udělala si ho dneska ráno… samozřejmě nic, ještě je asi brzo… proto mě asi chytla ta špatná nálada. Další zkusím asi v úterý, to budu přesně 2 týdny po ET. Tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
19.11.05 22:32

Holky díky, ještě si to rozmyslím.
Barbánku, on fakt vypadl Emil? Byli jsme pryč, tak jsem dneska duel prošvihla. To je teda fičák. :-) Musím se jít podívat na idnes na novinky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.11.05 22:47

Helli,
už jsem ti chtěla vynadat, kde se couráš, když máš ležet doma v posteli :) , ale pak jsem si uvědomila, že ještě můžeš. Pak si té postele užiješ až až, tak se koukej ještě pořádně „vyvenčit“ :D . Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová