IVF + ICSI

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
15.11.05 19:49

Já chodím do Unicy a tam mají svou lékárnu, takže by asi taky nebyl problém vydat něco hned. Na mně přišla depka. děsně mě bolí břicho a prsa, teď jsem v jedné diskusi četla, jak si holky píšou, že IVF málokdy vyjde napoprvé, Menogon, který mám v protokolu většině holkám vůbec nesedí, a Decapeptyl, který si píchám teď, nikdo nezná. Prostě paráda. Chlap mi nadává, co na ten net furt lozím, že mně to akorát stresuje, že dříve jsem nevěděla, abyla jsem v pohodě.
Doufám, že mně to brzo přejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.11.05 19:50

Ahoj holčiny,
tak mám úspěšně za sebou druhej UTZ. Mám celkem 14 folíků, největší má zatím 17 mm. Myslela jsem (a tajně doufala), že už v pátek půjdu na punkci, ale bohužel. Musí ještě trochu povyrůst, tak musím vydržet do neděle. Navíc jsem si musela dokoupit další injekce na stimulaci za 2 tis. To bude pěkně drahej dáreček k Vánocům. Ale co,hlavně že bude!!! :D :D
S tím schvalováním to u nás proběhlo taky hrozně hladce. Doktorka se jen na jedné kontrole v září zmínila o tom, že je třeba poslat žádost ke schválení pojišťovně a že to trvá přibližně 3 týdny. Nikdy víc jsme se o tom už nebavily. Prostě jsem dostala všechny potřebný léky a bylo to. Brala jsem to jako samozřejmost. Teď vidím, že to asi samozřejmost není. Asi bych si toho měla začít víc vážit! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.11.05 19:59

Vendul, co blázníš?? Hlavu vzhůru!! Z jedný hloupý diskuse přece nemůžeš soudit, že něco většině nesedí. Sešlo se jen zrovna pár holek se stejnou zkušeností, nic víc. Ty ten Menogon můžeš snášet zrovna dobře. Mimochodem, dneska jsem ho vyfasovala taky, tak v tom přinejmenším nebudeš sama. :D A jak to myslíš, že IVF poprvý většinou nevyjde? :?: Nám to prostě vyjde a hotovo!! :! A takovýhle negativní zprávičky příště přeskoč a nečti!! :lol: :lol:
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.11.05 20:27

Dík Heli, já nemyslím, že ta diskuse byla hloupá, ale přesně jak říkáš, tak nějak se to sešlo. Když jsme jeli posledně z CARu, byli jsme úplně nadšení, Dr. říkal, že to vidí velmi dobře a docela nás tím optimismem naočkoval. A pak jsem začala sbírat další informace a bylo to. Ale je zase fakt, že jsem četla příspěvky od holek, které to daly na poprvé. Tak že bychom se k nim asi přidaly, ne? :wink:
Dík za povzbuzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
15.11.05 20:52

pro Vendulu:
No vidíš, tohle už je mooooc lepší! Tak ať ti to vydrží!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.11.05 21:47

Vendulko!
Nám IVF vyšlo napoprvé, vajíček jsem měla schopných oplodnění 3ks, zavedli mi dvě a hele -máme skoro dvouletý dvojčata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.11.05 07:10

:D Možná bysme mohly založit stránku, kde by se zapisovaly maminy, kterým se zadařilo na poprvé. Pak bysme tam chodily čerpat optimismus :D

Barbanku , kdy si budeš dělat test? Kolikátý den po ET jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.11.05 08:08

Vendul,já mám na poprvé po IVF+ICSI krásnou zdravou lumpici.Tak hlavu vzhůru,mysli na to pozitivně a uvidíš,že se stane zázrak…určitě.
Pa Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.11.05 08:36

:D :D :D :D Jo jo jo!!! Jen tak dál holčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
16.11.05 11:33

Ahoj děvčata!
No to je krásný, jak nám ta nálada tady leze pěkně nahoru :D ! Jen tak dál! :D :D :D
Vendul, jsem dnes 8.den po ET, testík mi doporučili až tak po dvou týdnech minimálně. Už jsem si doma docela zvykla a když si vzpomenu na své zaměstnání… už se mi tam nechce, takže to musí vyjít!
Tak zatím pa pa a pište jak jste daleko! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
16.11.05 16:32

Ahojky,
ta podpora je opravdu super! Od samého začátku, co jsme se pustili do toho kolotoče kolem IVF, si říkám, že to určitě vyjde, ale teď tomu věřím ještě víc! Je pěkný vědět o někom, komu to vyšlo. Tak díky holky! :D

Konečně mám padla a zítra volno, hurááá!!!!! :lol: :lol: :lol:
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.11.05 00:46

Barbanku-jsi fakt statečná a myslím,celkem super naladěná.Držím pěstičky :D
Vendulko-mě také čeká 1 IVF-je to zkrátka na osudu-mám ale pocit,že je to ta správná cesta a když mohou neprůchodné holčiny otěhotnět spontánně,tak proč nám by se to nepovedlo na IVF napoprvé?Těš se.Já se taky těším :lol:

…holčinky ještě prosím,nemáte ještě někdo radu-do Unicy i Artu to mám příliš daleko.Nevíte,nemají v Praze pobočku?Totiž,jde mi o ty léky ke stimulaci a celkem k přístupu-i cenově.Nemáte zkušenost s Iscare?Obávám se,že jsem se fakt spálila.Mrkněte do diskuze pod názvem tuším Apolinář:-(Tam o Iscare píší nechvalně.Děkuji berunky :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.11.05 09:29

Holky pomoc! Od rána mám totální depku! Tento týden mi připadá prostě nekonečnej, neuvěřitelně se vleče. Mám pocit, že se snad neděle, kdy jdu konečně na odběr, nedočkám. Dneska mám 27. den stimulace a mám toho fakt už plný zuby. Břicho mi bolí, prsa taky, navíc mám místo břicha asi balón. I ty injekce už mi dneska docela bolely, asi tím jak je to břicho totálně rozpíchaný. Spočítalal jsem si, že už jsem si píchla nějakých 40 injekcí, příšerný! Nejspíš mi ty hormony už lezou na mozek. Nechce se mi vůbec nic dělat, vařit, uklízet, číst, dívat na TV, prostě nic. Nejradši bych zalezla zpátky do postele a vylezla až v neděli. :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.11.05 09:34

Weli, my jsem si mohli vybrat mezi Zlínem, Brnem a Ostravou, Dr. nám doporučila Brno a teď jsem ráda, protože ve Zlíně, co jsem slyšela, nic moc. Ostatní centra (které ty bys měla blíž) vůbec neznám. Ale jestli se ti chce, podívej se na http://www.rodina.cz/diskuse250.htm
Je to diskuse o umělém oplodnění, IUI, IVF… Chodí tam dost holek a myslím, že když se zeptáš, určitě se dovíš, co potřebuješ.
Teda tady určitě taky :wink: , ale vím, že jsem tam podobné dotazy několikrát četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.11.05 09:37

Helli, už to máš za pár, to zvládneš. Já teprve dnes čekám M, břicho mně bolí jako blázen. Injekce píchám teprve týden, takže zatím v pohodě. V CARu mi říkali, že stimulace je v pohodě, nejsou žádné vedlejší účinky, ale jak vidím, asi to nebude úplně pravda. A čím stimuluješ? Jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová