Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálně jsem si to myslela - fakt nekecám.
HCG roste denně, myslím ale, že se zdojnásobuje ob den.
Ahoj barbánku, HCG má každý den vyšší hodnoty, nejvyšší ráno. Takže když zkusíš testík zítra, určitě tam bude čárka mnohem zřetelnější. Budu držet palce, ale myslím že jsi na dobré cestě. Papa
Ahoj Steli,
tak to moc gratuluju. To je moc dobře, aspoň nám to všem dodá optimismus, že nám se to také konečně povede. Měj se moc hezky a dávej o sobě vědět?
Leona.
![]()
Ahojky,
Barbánku, to je super zpráva. Zítra ta 2. čárka bude určitě už úplně zřetelná! Určitě hned napiš! ![]()
Stello, taky moc gratuluju! Je bezvadný vědět, že to napoprvé jde.
Já jsem teď volala do CARu na výsledky. Měli jsme 11 vajíček, jak už jsem psala včera, a z toho máme 9 embryjek! To je slušný, že jo? Hrozně mě to povzbudilo. V sobotu jedem na transfer, pak mi začne dlouhejch 14 dní… ![]()
holčiny moc Vám všem děkuju je to bezva pocit.Je to 1 IVF test jsem měla pozitivní už 11 den po transveru.Ted jsem jen zvědavá jestli jsou tam 2 nebo 1 mimi.V pondělí jdu na ultrazvuk ale to je jěště brzy aby se to dalo poznat.Jinak jsme to řekli 20 leté dceři,která koukala jako blázen
Moc Vám všem děkuju a všem držím palečky at už tam máte také // ![]()
Barbánku,
já věřila, že to tentokrát vyjde. Dej vědět, jak pokračuje testování.
Budeš-li potřebovat pomoc s metříkem, dej vědět. Pozdravuj manžílka… mám vás moc ráda.
Zároveň držím pěstičky všem, které na své výsledky teprve čekají. Dítě je velký dar a také velký zázrak.
Holky, když jste začaly stimulovat, měly jste normálně M jako vždy, nebo to bylo jen špinění nebo prostě něco neobvyklého?
Vendul,
já hned první den MS dostala injekci dipherelinu a dr. mě upozornil, že by MS mohla být slabší, zato ale delší - a byla, od cca třetího dne už jsem jen špinila a trvalo to dýl než obvykle. Asi taky záleží čím stimuluješ. Pa pa
Vlastinko,
ty jedna matko čekatelko, moc děkuju za povzbuzující příspěveček! Snad to tentokrát opravdu vyjde, napíšu zase zítra, jak dopadl raní testík. Taky vás mám moc ráda, už aby jsme se zas jednou po letech viděli
, po netu je to fajn, ale… tak pa pa a ať je vše tak jak má!!! Pa pa
Holky, sice bych to mohla napsat v jednom příspěvku, ale já si vždycky něco přečtu zpětně… a teď mám myšlenky jen u jednoho… tak vám píšu každý zvlášť ![]()
Helli , 9 embrijek (nebo embryjek? já vlastně ani nevím…) je úplně úžasnej výsledek, podle tý soboty usuzuji, že máte prodlouženou kultivaci, to je super, ta vždycky zvýší šanci na úspěch! Tak držím pěstičky všem vašim embrijkám! A až ti je zavedou, koukej je tam přilepit kanagonem!
![]()
Jéé, to je skvělej nápad, Barbánku! Vezmu si ho s sebou hned do CARu!!
![]()
Barbanku-jakpak ti dopadl testik?Věřila jsem že se vám to povede.
Já jdu dneska na UTZ,MS stále nikde.
![]()
jéje…to jsem byla já. ![]()
Helli jakpak jsi na tom?
Holčinky jak dlouho asi trvá narkóza při punkci?
Nazdárek!
Tak jsem testla znova, čárka tam je, ale nic moc - přesně jako včera. Tak nevím nevím…
Weli, narkóza je kratinká - 10-15 minut, určitě to zvládneš… a třeba ani nebudeš muset ![]()