Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě přidávám odkaz na stránku, kde najdete údaje o výši HCG dle stáří těhotenství.
http://www.miminka.cz/disp_art2.php?…
Hezký den.
Mia74
teda dneska jsem nebyla prvni, zasekla jsem se na jine diskuzi… a taky musim pracovat… jo a taky jsem byla u obvodni kvuli tem laznim, tak me zatim poslala na krev (nejake dva odery, pry uz me dlouho nevidela - prece jsem litala po jinych doktorech, ne?) a taky na moc… ve ctvrtek jdu na prohlidku a budou vysledky… pak uz jenom pojistovna a hotovo…
no, furt neco…
jinak vas vsechny zdravim a preji krasny slunickovy den! tady uplne pari…
Reo, to je mi lito, ale treba to bude dobre, ja tomu nerozumim…
Vladko a jeste tam je diskuze - epidural, tam se to docela rozjelo, kazdy je zastancem neceho jineho…
tak kdo prolomi ty ledy???? ![]()
lovely, ja ti taky s uklidem nepomuzu, sama bych potrebovala… vcera jsem si planovala… a pak nic… ono kdyz clovek prijde skoro v sedm domu a pak vecere, se psam a tak…
nejak jsem se rozepsala, tak zatim koncim!
Dobre rano!
Ja jsem taky dnes brzy vstavala,obehavala urady,jeste si musim sehnat doktora ktery mi bude delat UZ
a pristi pondeli si jedu pro injekce a plan
(jsem zvedava kolik mi zase toho daji
)
Inkah;tak at ti to dopadne a mimisci se zavrtaji,uz by tu kletbu tady mel nekdo prolomit ![]()
Leni a Miso!Ja ten uklid mam rozdelany stale,kdyz si to naplanuju tak mi do toho neco vlitne,a ted bych mela zacit zehlit(jak ja tuhle praci nenavidim
)
Ahoj Holky,
Helli- to víš,že na tebe budu v pátek moc myslet
Je v pořádku,že se nechceš zbytek těhu trápit a chceš mít jistotu
Já jsem se zase rozhodla to riziko(byť jen malé) nepodstupovat.Přestrože i naše zlatíčka vznikla metodou ICSI,zatím jsme měli všechny výsledky v naprostém pořádku(i Tripple test) a hlavně genet.UTZ,kterému věříme nejvíce(já,manžel i můj gynekolog).Ale každý to vnímáme jinak
Proto tě chápu a věřím,že bude vše v pořádku a držím ti pěsti ![]()
Reo- jak už ti psali ostatní,nejdůležitější je nárust hladiny hCG
.Tvá hodnota je hodně nízká,ale pokud bude správně narůstat,tak není nic ztraceno(denně by se měla zdvojnásobovat).Proto ve středu budeš určitě vědět více. Taky ti držím pěsti ať to klapne ![]()
Mějte se holky fajn.Pa Zuzi
Teda holky , dneska je to ale pomalý,přetížený emimino
,lovely ty mě ještě předběhneš
,dáme si soutěž , co
,já tomu dám ještě trochu času -tak do pátku , pak budu volat do CARU
,vypadá to ,že mě jen zkoušejí co vydržím
,já jim ale ukážu jak jsem odolná
![]()
Leni¨
Ja ti rikala ze si zacnu drive pichat nez ty,ale ty nebudes tak dlouho stimulovat jak ja
Kdyz jsem to spocitala,tak mi punkce vychazi mezi 17a 21 dubnem.A dokonce jsem sehnala doktora,ktery mi bude delat UZ kontroly a dokonce tomu rozumi
Nasla jsem totiz 5 min ode mne jeden CAR
,myslela jsem si ze tam je jenom gynekologie a oni tam delaji vsechno.
No je to i ma posledni sance najit doktora z okoli,potom mi uz nezbyva nic jineho nez dojizdet ![]()
Ad Lovely- tak ja bych teda na ten uklidit prijela- zaplatis cestu? jsem ochotna zustat tyden a uklizet, ale vikendy chci volne:-)))).
Smulu jsme neprolomila, naopak bylo vsechno spatne, punkce se nezdarila . Cely ten cyklus byl od zacatku spatny a divny - zacal o tyden driv, injekci mi menstruaci nezastavily a ja byla v pokuseni pokus ukoncit, kdyz jsme se dozvedela, ze jsou jen dve vajicka, ale byla tam zastupujici lekarka a presvecila mne, abych pokracovala, ze i jedno dobre je lepsi nez zadne.. asi to byla chyba a mela jsme dat na svouj pocit a intuici… vcera jsme byla v hrozne depresi, brerecela jsme celou noc, ted uz je lip, budu mit taky cca dva mesice pauzu , takze zhruba jako Lovely zacnu v dubnu znovu.
(oc mne tlaci cas, mam cas jen do konce podzimu, pak se mnou pojistovna konci )
Jedine pozitivni - vcera na odberu tam se mnou byli strasne fajn zenske a tak alespon tem drzim palce, aby jim to vyslo. A vam vsem drzim palecky moc a moc, ja si asi ted budu nekde v koutku lizat rany, ale v duchu budu s vami.
Ja taky na amnio byla a je to zcela bez problemove a v pohode- ty jsi mela horsi vec a to redukci, tohle je vlastne podobne, takze se niceho neboj. Otazka je co od toho ocekavas..i kdyz to bylo u mne dlouho ocekavane tehot, byla jsem presvedcena, ze Downa ci jinak postizene dite bych nechtela a proto jsem do toho sla. jsou tehulky, ktere reknou, ze by si byt postizene dite vzit nenechaly a pak nema asi cenu na amnio jit. Ale musim se priznat, ze strach z vysledku byl strasny / byt UZ vzdy bylo v normeú/ a to cekani neumerne dlouhe, protoze to mimi jiz citis a je tezke si predstavit, ze bys mela se s nim pak rozloucit…
Takze jsem s tebou, drzim palce a uvidis, ze vse bude v pohode
ahoj holky, normalne me to sem zase nechtelo pustit!
psala jsem ze tu krasne snezi a ono uz prestalo!
Lovely, tak vidis, mas to u baraku tak to je fajn!
Sutko, je mi lito ze mas deprese… ale neboj, jak bude venku krasne svitit slunicko hned to bude lepsi… drz se!
Ahoj holčiny, zdravím všechny!!!
Vůbec jsem se sem nemohla dostat, asi to moc přetěžujem. ![]()
Sutko , moc mě mrzí, že ti to takhle špatně dopadlo. Foukám ti bolístku!! Jestli chceš odreagování, můžeš přijet uklízet i k nám! Já vím, Švýcarsko to není, ale západní Čechy taky nejsou špatný. A sice jsem doma, ale práce bys tu měla stejně dost. Máme docela velkej byt a může se tu uklízet pořád. Třeba takový okna by to už vyloženě potřebovaly!! ![]()
Míšo , jak můžeš 1. března napsat „krásně sněží“!
Já když jsem ráno vytáhla žaluzky, konstatovala jsem „fuj, zase bílo!“ Já už chci jaroooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Dneska se mi ozvala Welinka . Operace jí dopadla dobře, už může sama dýchat! A tatínek jí prý koupil speciální el. ovládanou postel, takže až bude stabilizovaná, pustí jí domů a doktor bude chodit každý den za ní. Jsem moc ráda, že jí to takhle dopadlo.
Helli, ja to mozna predtim napsala trochu jinak, pak me to vyhodilo a pak jsm to asi citila jinak!
ale jinak zimu nesnasim a uz chci taky jaro!!!!!
a bricho jak ty! ![]()
jsem rada ze to s welinkou dopadlo docela dobre (tim chci hlavne rict ze se to vubec nemelo stat!), uz bude jen lip!
Míšo , neboj, všechno bude! Jaro i to bříško!!!!!! Jen to chce ten správný čas..... ![]()
Ahojky holky, rada bych se vas zeptala na hranici mezi IUI a IVF. Chodime do Pronatalu, manza ma blby SPG uz 2× po sobe - oligoasthenozoospermii. Co si myslite, ze je lepsi ?!
Helli, diky ![]()
Alu, ja osobne nevim, my hned sli na IVF metodou ICSI - manzel ma taky spatny spermiogram, mel je v moci…