IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
28.2.06 09:11

Ještě přidávám odkaz na stránku, kde najdete údaje o výši HCG dle stáří těhotenství.

http://www.miminka.cz/disp_art2.php?…

Hezký den.

Mia74

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.2.06 10:09

teda dneska jsem nebyla prvni, zasekla jsem se na jine diskuzi… a taky musim pracovat… jo a taky jsem byla u obvodni kvuli tem laznim, tak me zatim poslala na krev (nejake dva odery, pry uz me dlouho nevidela - prece jsem litala po jinych doktorech, ne?) a taky na moc… ve ctvrtek jdu na prohlidku a budou vysledky… pak uz jenom pojistovna a hotovo…
no, furt neco…
jinak vas vsechny zdravim a preji krasny slunickovy den! tady uplne pari…
Reo, to je mi lito, ale treba to bude dobre, ja tomu nerozumim…
Vladko a jeste tam je diskuze - epidural, tam se to docela rozjelo, kazdy je zastancem neceho jineho…
tak kdo prolomi ty ledy???? :)
lovely, ja ti taky s uklidem nepomuzu, sama bych potrebovala… vcera jsem si planovala… a pak nic… ono kdyz clovek prijde skoro v sedm domu a pak vecere, se psam a tak…
nejak jsem se rozepsala, tak zatim koncim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.2.06 10:46

Dobre rano!
Ja jsem taky dnes brzy vstavala,obehavala urady,jeste si musim sehnat doktora ktery mi bude delat UZ :roll: a pristi pondeli si jedu pro injekce a plan :P(jsem zvedava kolik mi zase toho daji :roll:)
Inkah;tak at ti to dopadne a mimisci se zavrtaji,uz by tu kletbu tady mel nekdo prolomit :wink:
Leni a Miso!Ja ten uklid mam rozdelany stale,kdyz si to naplanuju tak mi do toho neco vlitne,a ted bych mela zacit zehlit(jak ja tuhle praci nenavidim :evil:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
28.2.06 12:34

Ahoj Holky,

Helli- to víš,že na tebe budu v pátek moc myslet :wink: Je v pořádku,že se nechceš zbytek těhu trápit a chceš mít jistotu :) Já jsem se zase rozhodla to riziko(byť jen malé) nepodstupovat.Přestrože i naše zlatíčka vznikla metodou ICSI,zatím jsme měli všechny výsledky v naprostém pořádku(i Tripple test) a hlavně genet.UTZ,kterému věříme nejvíce(já,manžel i můj gynekolog).Ale každý to vnímáme jinak :wink: Proto tě chápu a věřím,že bude vše v pořádku a držím ti pěsti :D

Reo- jak už ti psali ostatní,nejdůležitější je nárust hladiny hCG :wink: .Tvá hodnota je hodně nízká,ale pokud bude správně narůstat,tak není nic ztraceno(denně by se měla zdvojnásobovat).Proto ve středu budeš určitě vědět více. Taky ti držím pěsti ať to klapne :D

Mějte se holky fajn.Pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.2.06 14:02

Teda holky , dneska je to ale pomalý,přetížený emimino :twisted: ,lovely ty mě ještě předběhneš :P ,dáme si soutěž , co :?: 8O :wink: ,já tomu dám ještě trochu času -tak do pátku , pak budu volat do CARU :? :evil: ,vypadá to ,že mě jen zkoušejí co vydržím :o ,já jim ale ukážu jak jsem odolná :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.2.06 14:21

Hele holky já jsem ale ukecaná , už jsem překročila100 :roll: :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.2.06 16:41

Leni¨
Ja ti rikala ze si zacnu drive pichat nez ty,ale ty nebudes tak dlouho stimulovat jak ja :wink:Kdyz jsem to spocitala,tak mi punkce vychazi mezi 17a 21 dubnem.A dokonce jsem sehnala doktora,ktery mi bude delat UZ kontroly a dokonce tomu rozumi :) Nasla jsem totiz 5 min ode mne jeden CAR :oops:,myslela jsem si ze tam je jenom gynekologie a oni tam delaji vsechno.
No je to i ma posledni sance najit doktora z okoli,potom mi uz nezbyva nic jineho nez dojizdet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
1.3.06 09:28

Ad Lovely- tak ja bych teda na ten uklidit prijela- zaplatis cestu? jsem ochotna zustat tyden a uklizet, ale vikendy chci volne:-)))).
Smulu jsme neprolomila, naopak bylo vsechno spatne, punkce se nezdarila . Cely ten cyklus byl od zacatku spatny a divny - zacal o tyden driv, injekci mi menstruaci nezastavily a ja byla v pokuseni pokus ukoncit, kdyz jsme se dozvedela, ze jsou jen dve vajicka, ale byla tam zastupujici lekarka a presvecila mne, abych pokracovala, ze i jedno dobre je lepsi nez zadne.. asi to byla chyba a mela jsme dat na svouj pocit a intuici… vcera jsme byla v hrozne depresi, brerecela jsme celou noc, ted uz je lip, budu mit taky cca dva mesice pauzu , takze zhruba jako Lovely zacnu v dubnu znovu.
(oc mne tlaci cas, mam cas jen do konce podzimu, pak se mnou pojistovna konci )
Jedine pozitivni - vcera na odberu tam se mnou byli strasne fajn zenske a tak alespon tem drzim palce, aby jim to vyslo. A vam vsem drzim palecky moc a moc, ja si asi ted budu nekde v koutku lizat rany, ale v duchu budu s vami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
1.3.06 09:34

ad helii a genetika

Ja taky na amnio byla a je to zcela bez problemove a v pohode- ty jsi mela horsi vec a to redukci, tohle je vlastne podobne, takze se niceho neboj. Otazka je co od toho ocekavas..i kdyz to bylo u mne dlouho ocekavane tehot, byla jsem presvedcena, ze Downa ci jinak postizene dite bych nechtela a proto jsem do toho sla. jsou tehulky, ktere reknou, ze by si byt postizene dite vzit nenechaly a pak nema asi cenu na amnio jit. Ale musim se priznat, ze strach z vysledku byl strasny / byt UZ vzdy bylo v normeú/ a to cekani neumerne dlouhe, protoze to mimi jiz citis a je tezke si predstavit, ze bys mela se s nim pak rozloucit…

Takze jsem s tebou, drzim palce a uvidis, ze vse bude v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.3.06 09:40

ahoj holky, normalne me to sem zase nechtelo pustit!
psala jsem ze tu krasne snezi a ono uz prestalo!
Lovely, tak vidis, mas to u baraku tak to je fajn!
Sutko, je mi lito ze mas deprese… ale neboj, jak bude venku krasne svitit slunicko hned to bude lepsi… drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
1.3.06 10:57

Ahoj holčiny, zdravím všechny!!!
Vůbec jsem se sem nemohla dostat, asi to moc přetěžujem. :wink:

Sutko , moc mě mrzí, že ti to takhle špatně dopadlo. Foukám ti bolístku!! Jestli chceš odreagování, můžeš přijet uklízet i k nám! Já vím, Švýcarsko to není, ale západní Čechy taky nejsou špatný. A sice jsem doma, ale práce bys tu měla stejně dost. Máme docela velkej byt a může se tu uklízet pořád. Třeba takový okna by to už vyloženě potřebovaly!! :wink:

Míšo , jak můžeš 1. března napsat „krásně sněží“! :?: Já když jsem ráno vytáhla žaluzky, konstatovala jsem „fuj, zase bílo!“ Já už chci jaroooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!

Dneska se mi ozvala Welinka . Operace jí dopadla dobře, už může sama dýchat! A tatínek jí prý koupil speciální el. ovládanou postel, takže až bude stabilizovaná, pustí jí domů a doktor bude chodit každý den za ní. Jsem moc ráda, že jí to takhle dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.3.06 12:44

Helli, ja to mozna predtim napsala trochu jinak, pak me to vyhodilo a pak jsm to asi citila jinak!
ale jinak zimu nesnasim a uz chci taky jaro!!!!!
a bricho jak ty! :)
jsem rada ze to s welinkou dopadlo docela dobre (tim chci hlavne rict ze se to vubec nemelo stat!), uz bude jen lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
1.3.06 12:50

Míšo , neboj, všechno bude! Jaro i to bříško!!!!!! Jen to chce ten správný čas..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
1.3.06 12:51

Ahojky holky, rada bych se vas zeptala na hranici mezi IUI a IVF. Chodime do Pronatalu, manza ma blby SPG uz 2× po sobe - oligoasthenozoospermii. Co si myslite, ze je lepsi ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.3.06 13:27

Helli, diky :)
Alu, ja osobne nevim, my hned sli na IVF metodou ICSI - manzel ma taky spatny spermiogram, mel je v moci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová