IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
26.2.06 17:02

Sutko,
teeeda, tak ty už jsi před punkcí?Vždyť jsi psala teprve nedávno, že se chystáš…A kolik ti je, že jsi „stará“? A z těch dvou vajíček si nic nedělej.Ber to tak, že pokud se zadaří, tak aspoň nebudeš muset řešit ty takřka nevyřešitelné otázky ohledně zbytku embryjek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
26.2.06 18:26

ahojte holky,píši tady poprvé, i když s velkým zájmem čtu už dlouho všechny vaše příspěvky. Chtěla bych taky přispět „troškou do mlýna“ a poprosit o radu. Snažíme se s manž. o mimi už velice dlouho, jsme po 3 neúsp. IUI, a teď v únoru jsme začali stimulovat na IVT. Stimulace byla v poho, spermiogram celkem také, měli jsme asi 10 vajíček, odebrali jen ty nej - tzn. celkem 5 a chválili (OL-Fertimed),že jsou hezké. Přijeli jsme na ET a jaké bylo mé překvapení, prý se podařilo oplodnit jen jedno a to ještě špatně zareagovalo, udělaly se v něm 3 buňky, což je prý špatně, no já tomu nerozumím a ty ostatní 4 vajíčka VUBEC nezareagovaly!!! 8O No já to vůbec nechápu, poslali nás na genet. testy - jdeme zítra a pak mi udělají až dostanu MS ještě hormonální testy a na štítnou žlázu (kdysi jsem se léčila). Prosím, napište jestli máte některá podobnou zkušenost či jste o tomto někde slyšela, protože já jsem úplně na dně, že je vše navždy ztraceno a budeme bez dětiček. Moc předem děkuji Bonie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
26.2.06 20:03

Ahojky, přeji všem krásný zbytek neděle!

Zuzi , já jsem na ty řeči kolem váhy už dávno zvyklá. Slyším cca od svých 14 let ze všech stran (kromě manžela - ten mě naopak pomáhal dostat se ze všech těch mindráků, co jsem si díky jiným přivodila :P ), že jsem hubená. Tak do 19 jsem i fakt byla, jenže s tím prostě nešlo nic dělat - jedla jsem snad za 3 a byla jsem pořád stejná. Pak jsem díky antikoncepci nabrala 10 kg a od tý doby jsem se cítila úplně v pohodě. Problém asi je, že mám malý prsa a rovnější postavu, takže asi nemám ty „správný“ křivky. Stačily by prsa o 2 čísla větší a nikdo by už určitě neřekl ani slovo. :wink: Teď u dr. jsem se jen v první chvíli lekla, jestli mají ti mí prckové dost výživy, ale podle UTZ vypadá všechno dobře a dokonce jsou v růstu o kousek napřed, tak určitě jo. Navíc si myslím, že jím dost a docela i dobře (až na výjimky :oops: ), takže jediná cesta přibírat rychleji by byla jíst víc tučnýho a sladkýho a z toho nemůžou mít vůbec žádný prospěch. A bříško mi roste taky pěkně, přidala jsem do svýho alba nový fotky, tak se můžete juknout. :wink:

Sutko , nezoufej! I dvě vajíčka přece můžou stačit. Klidně ještě můžete mít i dvojčátka!!

Reo , zítra budu držet pěsti!! Věřím, že už to tady konečně zlomíš!! :)

Bonie , s tímhle ti, bohužel nijak neporadím. Ale víš, co se říká - „naděje umírá až poslední“ - tak věř tomu, že se nějaká cesta pro vás určitě najde!!

Nakonec pro všechny kdo znáte Welinku . V úterý v 8.30 ji čeká operace plíce, tak na ní, prosím, myslete, ať jí dopadne dobře!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.2.06 20:08

Ahoj Helli, já už jsem si myslela, že už tu žádná z nás „dřívějších“ nechodí, a hele! Na Wel jsem si mockrát vzpomněla, ona je celou dobu v nemocnici? Je to s ní lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
26.2.06 20:09

Ahojky!
Tak jsem se konecne probrala z te opice :lol: ,oslavovali jsme do 6 do rana :D
Vitam novacky :P :P :P
Reo;tak jak,ze tam jsou //
Mam ted v tom trochu salat,je tu moc novych prispevku,takze nevim co kdo a jak.
Jiank pekny vecer Vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
26.2.06 20:34

Ahoj Vendul ,
těžko říct, jestli je to s Wel lepší, to víš, ona mi všechno nenapíše. Nevím,jestli jsi četla ten můj dřívější příspěvek - má ze 2/3 roztříštěnou pánev a začala jí kolabovat plíce, proto jí teď převáží do Prahy na tu operaci. Zrovna příští sobotu se s manžou do Prahy chystáme, tak jsem se chtěla jet za ní podívat, ale ona nechce, abych ji v tomhle stavu viděla, prý je samá hadička a modřina a tak. Asi ji chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.2.06 22:11

Helli, já tu teď moc nechodím. Jednou za čas mrknu, co je nového, ale samé nové tváře, už se moc neorientuju. Byla jsem tu, jak jsi tenkrát psala, že je Welinka po nehodě, a že je v nemocnici. Ta druhá zpráva mi utekla. Doufejme, že to bude lepší a lepší. Ale teda ta rozstříštěná pánev - hned mně napadlo, že to bude mít teď se snažením složitější, no a v souvislosti s tím - jedna moje učenka měla taky po autonehodě rozstříštěnou pánev, doktoři jí vůbec nedávali šanci na děti (měla toho více), no a dneska vozí kočárek. Takže vůbec nic není ztraceno. A jak je na tom psychicky? Vždycky tu všechny povzbuzovala… Moc ji pozdravuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
26.2.06 23:03

Marty , poslala jsem ti SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.2.06 07:54

Zdravím po ránu a myslím na Welinku ať jí do dobře dopadne :P :wink: Lovely , už se ti to blíží,viď :?: No, já doufám ,že tě budu brzo následovat :twisted: 8O .Jaký jste měly dévčata víkend :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
27.2.06 08:55

JJ

Ahojky snažilky,
prosím vás o radu. Je mi 32 let, chodím do Pronatalu, kde mi zjistili syndrom PCO. V únoru jsem byla stimulována Fostimonem a podstoupila IUI, bohužel neúspěšně. Tento měsíc mě opět čeká stimulace a druhé IUI. Doktor mi však navrhl na červen IVF. Jelikož jsem astmatik, je to nejvhodnější období. Nějak se nemohu rozhodnout. Většina z vás určitě toto dilema řešila, můžete mi prosím poradit? Není tady u vás některá také s PCO? Děkuji za každou informaci a radu.

Ahoj JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 09:03

ad isobel

38. a punkce zitra, nalada lepsi (brecela jsem cely vikend, tak se jiz projasnuje obloha:-), diky za podoporu.

Ad Helli - Wellinku pozdravuj a drzim palce, aby byla brzy fit.

A tento tyden drzet palce. Ahoj S.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.2.06 09:04

omlouvam se, neprihlasilo mne to Sutka

• Citovat
  • Upravit
938
27.2.06 09:08

ahoj holky
je fakt ze je tu moc novacku a ja se neorientuju :)
ale to neva! jak bude cas, asi si udelam nejakou tabulku :)
Vendulko , a ja ti tu nestacim?
Helli , Welinku moc pozdravuj, je to smutna, ale urcite to vsechno dobre dopadne!!!
Lovely , vy jste teda parmeni! my tam byli jenom do jedne… ale uzili jsme si to !
v patek jsme byli u tech znamych s detma, bylo to fajn… nosila jsem maleho, ma sice jenom asi pet kilo ale pekne se pronesl… ale furt ho neumim drzet…
Vladko , mrkni na diskuzi porod - strach z porodu - treba ti to pomuze, ja to zatim jen tak prelitla…
tak dneska jdu na druhy pokus za doktorkou kvuli tem laznim…
preji pekny den
 Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 10:27

Dobre rano!
Sutko;Tak at ti to dobre dopadne :P
Leni;Ted cekam na MS,no urcite se nedostavi kdyz ma :roll: A jsem nemocna,ted jsem vstala,mam plny nos,boli me hlava a prudusky,vypada to na ten muj oblibeny kasel,ktery trva 3 tydny :roll: Takze az mi to zacne premyslet,zacnu si delat lecebny plan.
Miso;na te oslave jsme byli do 1 a potom nam to bylo malo,takze se nas par seslo u nas doma a podle toho to taky dopadlo :wink i ja jsem si konecne po tom vsem uzila a meli jsme i tulenicko(konecne,po 2 mesicich)
Helli;Pozdravuj Wel,a myslim na ni zitra.A jak se maji miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.06 10:32

Vladko,ty jsi tehu?Uteklo mi tady neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová