IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
23.2.06 14:36

Reo, neboj, špinění ještě nic neznamená. Spousta holek po ET špiní a nakonec je vše v pořádku. Tím spíš, když to bylo jen dva dny. Kdy jdeš na krevní testy?
Hlavně se snaž být v klidu, i když ono se to řekne :?
Držím palce.
 Mia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.2.06 14:55

Zuzi, to je fakt náhoda, že zrovna Tvůj manžel je embryolog :D
Chlapeček a holčička najednou jsou prima. Máte i moc hezká jména. Můžu se zeptat, chodíš do práce nebo jsi na neschopence? Mě v CAR (Iscare) pořád říkali, že mám být doma. Byla jse přes týden po KET. Teď chodím do práce (pracuji v kanceláři) a nevím, co je lepší. Kdyby vyšla ta dvojčata, už to je svým způsobem rizikové a navíc po IVF. Je pravda, že stresu se tu nevyhnu a je ho docela dost, navíc pravidelné cestování MHD, ale na druhou stranu si moc neumím představit být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.2.06 15:47

mIO, NEVÍM ,ALE JÁ URČITĚ BUDU NA NESCHOPENCE HNED JAK TO PŮJDE ,NEBUDU NIC RISKOVAT A TO CESTOVÁNÍ 8O ,NO NEVÍM , NEVÍM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.2.06 16:31

Ahojte všichni, vítám tu nováčky!!!
Leno , koukám,že už se ti to konečně s tou pojišťovnou pohlo, tak huráááá!! Teď už to půjde všechno rychle, uvidíš! Jen těch 14 dní čekání na test vypadá jako věčnost. :wink:

Mio , já mám neschopenku hned od ET. Dělám sice taky v kanceláři, ale chtěla jsem jí jednak kvůli stresu a jednak kvůli dojíždění. Jezdila jsem autobusem cca 18 km a v tomhle ročním období, kdy tam každý prská a autobus má navíc věčně zpoždění, se mi to moc vhodný nezdálo. Já totiž hned chytím každý bacil. Teď jsem opravdu ráda, že jsem doma. Jsem pořád hrozně unavená - i když teď už ne tak strašně jako v prvním trimestru - a neumím si vůbec představit, jak bych v práci fungovala.

Já byla dneska na těhu prohlídce u svý obvodní - na EKG a tak. Dopadlo mi to dobře, ale ještě musím na ECHO (vlastně UTZ srdce), kdysi jsem na něm byla, tak pro jistotu na kontrolní. Taky mi říkala, že už bych mohla mít klidně přibráno víc. A pořád si mě tak divně prohlížela, jako kdyby nevěřila ani těm mým 4 kg. Vždycky jsem byla spíš hubená, tak přece nemůžu být najednou oplácaná, no ne? :wink: :lol:
 http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.2.06 16:41

Ahoj Helli ,ty se tak máááš,že už to máš všechno za s sebou :wink: ,ale moc ti to přeju ,no já teď čekám až mi zavolá dr. a domluvíme se :roll: .No , ale máš ptavdu , všechno připadá jak věčnost :twisted: ,čekání na schválení , domluva s dr.,píchání , testování , první ultrazvuk , :P ,no , ale pak už to je fičák :P .Pak už jen z hrůyou koukáme jak nám ty mimina rostou :D :roll: .No , jo , to je život,hlavně , ale ať už posílíme řady maminek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
23.2.06 17:55

Ahojky, vítám všechny nové
Mio blahopřeji - to je úžasné vědět, že to funguje. :lol:

Helli, jsem ráda, že vám všechno vyšlo. A to že zatím moc nepřibíráš s tím si nic nedělej, však ono to ještě určitě přijde 8)

Reo držím palce ať to vyjde, a jak už tady dneska někdo psal, vydrž a testuj až podle caru. Vím, že se to nedá vydržet a to čekání je nekonečný, ale na ten test je opravdu ještě brzo. :)

Míšo, děkuji za zprávu - poslala jsem ti e-mail

Barbánku - díky za vysvětlení s tím IVF a KET - už tomu snad opravdu rozumím

Lovely, to je skvělé, že ti šéf dal volno. Alespoň můžeš být v klidu a určitě se to podaří.- držím palce.

Sutko, to že jsi už začala je úžasné. Držím palce

Leno, tak ať už začneš. :wink: J

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.2.06 08:07

ahoj holky, vsechny zdravim - tak konecne patek!
dneska jedem ke znamym za detma, tak doufam ze se nakazim nejakym tim miminkovskym virem :)
Vladko, mas tam mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.2.06 10:42

Ahojky,
ještě k té neschopence, já byla po KETu doma asi 10 dní, skoro vůbec jsem neležela, jen občas hodinku po obědě. Kupujeme rodinný domek, takže jsem pořád něco řešila, vyřizovala a jsem ráda, že to tak bylo. Myslím, že celé je to hodně i o psychice a každému vyhovuje něco jiného. Když jsem doma a nemám nic zvláštního na práci, tak o sobě moc přemýšlím, zda je vše OK a tak. V práci musím řešit jiné věci. Na druhou stranu si mohu práci organizovat podle sebe, takže jdu třeba dříve domů, tuhle jsem si vzala den dovolenou. Samozřejmě, pokud by se objevily jakékoliv problémy, zůstávám na PN. Jiný by zase v práci pořád řešil, že něco zanedbává. Je to individuální. Asi je důležité, cítít se maximálně přijemně. Možná za pár dní změním názor a radši budu doma :D
Hezký víkend :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.06 10:44

Taky zdravím při pátku!
Mio, na krevní test mám jít v pondělí 27.2. Bude to 17.den po ET. Jinak to špinění se objevilo včera zase. Užívám CRINONE 8% a vyčetla jsem tam, že špinění až slabé krvácení může být jeho vedlejším účinkem, tak se tím teď uklidňuji :! Jinak jsem taky přemýšlela, jestli zůstat doma nebo jít do práce, pokud by to vyšlo. A i když je to doma nuda, raději bych asi do práce nešla, abych si potom nemusela něco vyčítat. Taky bych totiž musela denně cca hoďku tam a hoďku zpět jezdit do práce autobusem, a to ještě s přestupem.
Vladi, děkuji. Moc Ti držím palečky, aby ten KET za tři měsíce vyšel :P My žádné zmrzlíky nemáme, takže bychom museli začít znovu od nuly. Určitě dám vědět, jak to dopadlo.
Všem přeji pěkný víkend
 Rea

• Citovat
  • Upravit
1028
24.2.06 10:45

Dobre rano vsem! :P
Miso;Ty si ale ranni ptace :lol:
Ja musim jeste dnes do prace a zitra mame v rodine oslavu,tak si dam do nosu,protoze pak uz dlouho zase nic nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
24.2.06 10:52

Reo ;preju ti z celeho srdce abys tam mela // :)
Me prvni IVF dopadlo a nedopadlo,celou dobu jsem chodila do prace a v praci si nesednu,musim stale nekde behat :?
Ted jsem pred druhym pokusem a to se s postele nehnu :lol:Uz jsem si do loznice poridila jeste DVD,kdyby v TV nic nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.2.06 11:01

Reo, taky drzim pesti, at to vyjde, a protrhnes tu smulu…
Lovely, ja jsem sice „ranni ptace“ ale nikdo tady nikdy neni… takze nemam s kym diskutovat!
my mame taky zitra oslavu, tatka ma 50 takze si dame taky do nosu! a do bricha :)
tady tak krasne sviti slunicko, vetrame a sviti to primo na me!
aspon neco pozitivniho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
24.2.06 11:10

Miso;to ja bych si rada psala,ale z prace prijdu kolem 3 rano a dnes je patek a karneval,takze to vypada na 7 :? U
U nas ma deda od meho 80,tak to teda zase dopadne :wink:,minuly rok jsme tam byli do 5 do rana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
24.2.06 11:12

A co se tyce toho pocasi,je mlhavo a vypada to na dest :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.2.06 11:24

a co jste mu koupili?
a za co jdes? :)
tady je jak na jare… aspon za oknem to tak vypada… ale venku je asi zima!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová