Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to sem nepatri, ja uz to jsem psala, hrozne se bojim porodu, ale zase si asi neumim predstavit, ze bych to nikdy nezazila! ![]()
ja jsem celkove takova s malym sebevedomim
jo, jsem ze zlina… a jak se jmenuje ta vase rodina? ![]()
No to jako , že by jsi je znala?Vždzť Zlín je tak velký město ,že si to nedokážu ani představit , jaká by to byla náhoda
.A porodu se neboj
.Já se bála tolikrát , no a vidíš , škemrám tu zes
,ale zase se bojím
,
No to jako , že by jsi je znala?Vždzť Zlín je tak velký město ,že si to nedokážu ani představit , jaká by to byla náhoda
.A porodu se neboj
.Já se bála tolikrát , no a vidíš , škemrám tu zes
,ale zase se bojím
,
radsi 2× nez vubec ![]()
no, zkus… treba to bude velka nahoda ![]()
bojim…
ale jak kdy…
Ahojky,
vy jste se ale dneska pěkně rozepsali.
Dnes jsem byla první den v práci a prostě pořádnej fofr. Takže už sem za váma budu chodit jenom občas. V práci na to není čas (jde mi ze všech stran vidět na monitor) máme otevřený kanceláře, a doma se občas peru o počítat s manželem.
Jinak IVF funguje a to je hlavní - holka co byla se mnou na pokoji (při punkci) tak jí to vyšlo a na poprvé -38- takže na věku to rozhodně nezáleží. Samozřejmě, že jí závidím:oops:, ale strašně jí to přeju.
My si teďka s manželem budem pokoušet dát spermijky dohromady (poslední SPG byla skoro katastrofa).
Míšo, přesně vím co cítíš o tom porodu a tak (mám ty stejné pocity), ale určitě to zvládneš a my všichni. Ale když už jsme (ženský) k tomu přispůsobený, tak to musí jít😉
Leno, jsem ráda, že se ti to alespoň trošku s tou pojišťovnou pohlo.
Heli, s Wellinkou je mi to líto, tak ať se holka drží a ať to dobře dopadne
Ty se taky drž a pěkně odpočívej, na sny nehleď a užívej si těhotenství.
No ja vzdycky kdyz jsem mrknu,tak je po diskuzi
![]()
Tak si tu budu psat sama ![]()
MISO;Ja te chapu,ja uz jsem na toho miho taky uhodila ze si ma najit nejakou normalni,s kterou muze mit dite normalne a ne takovym zpusobem,ale on mi rekl ze to dite chce mit se mnou ![]()
A JAK JE TO S TOU ZEMLOVKOU???
![]()
Dobrý večer všem.
Chtěla jsem se zeptat. Víte některá, který den cyklu se tak průměrně chodí na KET, pokud je všechno v pořádku? Já jsem teď 7 a v pátek jdu na UT.
Předem děkuji.
Přeji dobrou noc a jen samé krásné sny. ![]()
ahoj holky, zdravim po ranu…
Ivko, myslim ze jsem sla 17. den od MS… myslim…
lovely, to je krasne ze to tak chlap rekne!
s zemlovkou?
no byla dobra… prece ti musim udrzovat tech 10 kilo co ti dam! ale vecer uz byl jen salat…
Vladko, to jsem rada ze se nebojim sama… ja mam pocit ze se o tom moc nemluvi, protoze te vzdycky zenske „ukamenujou“ tim ze pak na to vsechno zapomenes a ze to je nadhera… to verim! kdyz si ctu nejake popisy porodu, tak u toho malem brecim… jak me to dojme…
vcera jsem byla s jednou holkou na kafe, byla taky v laznich, moc si to chvalila, tak doufam ze mi je daji…
taky ma nejake problemy… docela me prekvapilo, musim na to furt myslet ze mela takovy „napad“ ze by ji jeji embrijko „donosila“ segra (ktera uz ma dve svoje deti) - jaky na to mate nazor? ale zase kdyby nebyla jina moznost… tak by to „zustalo v rodine“
no, jsem jakasi rozepsana, tak koncim at vas to bavi precist cele…
Misa
Dobré ranko.děvčátka,Vladko, držím palečky ať to vše zvládneš ,zatím to vypadá super,no lovely příště přid dřív
,Míšo, já mám celkem super kámošky , a i když jsem to zatím nechtěla nikomu moc říkat,tak se to rozkřiklo
ani nevím jak a všichni mi fandí ,s tou sestrou jak si psala,no,já snad ,kdyby to nešlo jinak tak bych snad do toho šla
,záleží jaký mají mezi sebou vztahy,víš,u ,nás by to rozhodně nešlo
![]()
dobre ranecko!
no, ja bych se „bala“ ze by ho segra pak chtela, nebo mela pocit ze je „jeji“ - to by chtelo se s tim srovnat predtim!
ta jeji segra je verici, tak prave nevi jestli kvuli tomu by to slo nebo prave neslo…
IVKO;ja sla na ET az 27 den od MS,a 20 den od zacatku pichani menogonu,zalezi na tom jak ti rostou folikuly,jak vidis u me to byla vecnost.
No a jak jsem predpokladala,ted jsem brala 2 dny ty vitaminy a uz mi je zle ![]()
A to me zase vytocili doktori,volala jsem memu domacimu lekari ze potrebuji predpis na tu antikoncepci,vzala mi to tam nejaka k..... a rekla mi proc si teda neskocim k tomu lekari co mi je naordinoval
Na to jsem ji rekla ;Do Cech?A ona na to proc volam jim,kdyz chodim k lekari v cesku
![]()
Tak teda nevim,proc tu musim byt pojistena ![]()
A to ma clovek byt vpohode a nestresovat se ![]()
Lovely, to je fakt des… nechces jit zpatky do cech? ![]()
chtela jsem se zeptat, pocita se do hrazenych pokusu i KET?
Miso;co vim tak jeden KET hradi,A kdyz mas IVF bez ET tak hradi 4×IVF
Co se tyce ceska,ja jsem uz 12 let venku,znamych moc nemam a odtamtud odkud pochazim je nezamestnanost vysoka,takze nevim co bych delala za praci.A podivej na tu moji cestinu,mluvim a pisu jak vietnamec ![]()
Jinak ja jsem z Broumova,okr.Nachod
Ahoj Holky,
nechci vám brát naděje,ale náhradní matka je v ČR zakázaná.Takže sestry si nemůžou vzájemně pomoci a ani kdyby jedna darovala embryo,tak potom je to zase ošetřeno anonymitou příjemkyně a dárkyně
Pak by toto embryo dostala úplně cizí žena.Možná, že časem to naši zákonodárci schválí,ale potom co tak „zkonili“ ten nový zákon o IVF tomu moc nevěřím ![]()
Proto se zatím raději soustředte na vaše vlastní možnosti v IVF.A není jich až tak málo ![]()
Všem vám fandím a přeju vám vytoužené mimísky do bříška ![]()
Pěkný den.Zuzi