IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
22.2.06 12:49

Lovely, vzdyt pises uplne normalne, vubec bych to nepoznala!
to je jasne, zustan tam :)
ja jsem asi natvrdla… takze kdyz mam za sebou IVF a KET tak to je jako jeden pokus nebo dva?
fetus… to je jasne, vlastni je vlastni… budem se snazit! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.2.06 12:50

takze mam jeste narok na tri hrazene pokusy IVF (ale bez KETu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.2.06 12:56

Ahoj holky , tak jsem zase tu ,už jsem KONEČNĚ vyřídila tu pojištovnu a mám to :P :P :wink: .Mám to už konečně schválený a teď budu čekat až mi brnkne dr. a domlovíme se na podrobnostech.HURÁÁÁÁÁ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.2.06 15:19

HURAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blahopreji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.2.06 15:25

Míšo , děkuji moc,hlavně,že se už to někam pohlo :roll: :P 8O .Jsem trochu nastydlá , tak to snad přejde , už se to táhne měsíc-to nastydnutí myslím :oops: 8O ,dneska je tu nějak prázdno , nebo se mi to zdá :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
22.2.06 15:48

Leni;tak to je bezva zprava! :D Ja jedu 6 brezna do Cech pro injekce a plan,tak budu presne vedet kdy zacnu stimulovat.
A s tim nachlazenim,kolem me maj vsichni chripku a jeste ji nedostala a doufam ze nedostanu :roll:
Byla jsem dnes rychle v nemecku pro tu antikoncepci,u nas ji nemaj :roll:
Miso;jestli si mela IVF s ET tak uz mas jenom 2 pokusy k dobru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
22.2.06 15:51

Ahoj lovely,jsem ráda,že tě vidím :wink: ,až budu vědět víc , tak dám hned vědět :wink: .Jo a lovely , doufám,že to vyjde :! :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
22.2.06 16:05

holky, ja doufam ze nam to vsem vyjde! :)
jakoze dva pokusy i s KET? nebo bez? takze jeden s ket? chapu to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
22.2.06 18:10

MISO;takze pojistovna hradi 3×IVF+1×KET,jestli u jednoho IVF nebyla zadna vajicka na ET(IVF bez transferu) tak hradi 4×IVF+1×KET

LENI;Ono nemusi,ono to dopadne!!!!!!! 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 18:29

Ani se mi nechce přihlašovat,jsem nějaká znavená 8O ,za chvíli dávaj na spektrum pořad o dvojčatech ,tak se jdu inspirovat :P lena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.2.06 18:29

Ani se mi nechce přihlašovat,jsem nějaká znavená 8O ,za chvíli dávaj na spektrum pořad o dvojčatech ,tak se jdu inspirovat :P lena

• Citovat
  • Upravit
887
22.2.06 18:36

ahojky všichni,

LENO blahopřeji :D :D k té pojišťovně. Sice jim to trvalo, ale konečně je to tu. :wink:

Míšo, měla jsem snahu se dívat na nějaké ty porody v televizi (většinou Spektrum), ale jak se tam něco děje, tak se nemůžu dívat. Jsem strašný strašpytel :oops: - nemám ráda krev a tak…, takže nesleduju vůbec žádné horory. Ale vím, že až na to přijde čas, tak to doufám zvládnu.
Já jsem měla pocit, že KET může být po každém IVF a že to je součástí cyklu, ale asi se pletu :(. Teď už chápu proč mi doktor nabízel, že KET si můžu nechat do zásoby a zkusit další stimulaci :roll: - tím to dává smysl

Lovely, za chviličku začneš - to je skvělé. Na prevenci nachlazení můžu doporučit česnek, tak si udělej pořádnou česnečku (polívku) a snad to ani nedostaneš. :) Ale jinak ti povím, máš to celkem složitý s těma doktorama. Tak ať to dopadne, myslím, že máš velkou šanci. tak držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
22.2.06 21:55

Ahoj holky!
Leno , tak to je fajn, že se konečně bude něco dít! Hned je člověku veselejc, viď?
A s tou pojišťovnou, hradí 3× IVF+ET, pokud nedojde k ET, pak ještě čtvrtý pokus. Další už ale ne, i když nedojde k ET třeba ani jednou. KET se do toho pokusu IVF počítá, takže pokud máte dost mrazáčků a nepovede se napoprvé, můžete jít na KET třeba desetkrát, pořád je to jeden pokus - už totiž nestimulujete, nepodstupujete OPU… jen ten KET a ten si zaplatíte. A pokud se napoprvé povede, můžete si třeba za dva roky dojít do CARu pro sourozence, podstoupíte jen KET se svými mrazáčky - takže klidně můžete mít několik různě starých dětí na jeden pokus IVF. Snad to tak je, abych vás tady nebalamutila :oops: .
Vlaďko , možná ti dr. nabízel další stimulaci a ET proto, že při KETu je procento úspěšnosti přece jenom nižší. A ne všichni mrazáčči přežijí rozmrazení bez úhony, proto je možná lepší další stimulace a poslat tam těm mrazáčkům ještě nějaký brášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.2.06 08:06

ahoj holky…
Lovely, myslela jsem ze uz tomu rozumim, ale barbanek me asi trochu zmatl… ale vis co… proste se to priste povede a hotovo a nemusim tomu rozumet :)
Vladko, napsala jsem ti soukromou zpravu, pokud se mi to teda povedlo!
tak vsem preji pekny den… dneska vypada ze bude krasne!
tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.2.06 09:18

Dobré ráno,holčiny,máte pravdu , konečně se to pohlo,holky asi se budu ptát jako tele :roll: ,ale co je to KET a ET,Pravděpodobně je KET zamražení emryjek 8O ,ale co ET nevím , budu se muset podívat do papírů s ceníkem :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová