IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
20.2.06 08:28

Market, ja uz jsem z tech zkratek zmatena, ale co to je DPO?
ja ted nevim, ty jsi na tom jak, v jake jsi fazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.2.06 09:28

Ahoj Miso, DPO je den po ovulaci a tu jsem mela 15.den cyklu, takze dnes jsem 27.den cyklu;)
Takže bych mela byt v luterární fazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.2.06 09:58

tak ted jsem ztracena uplne… a ty ted stimulujes?
omlouvam se, ale nemam prehled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.2.06 10:36

Ahoj holky,právě jsem tu měla na návštěvě kamarádku a je těhotná!!Akorát , že jí to moc nepřišlo vhod a má strach je jí 40,ale co ?to má někdo štěstí , co??No nic u mě nic novýho stále čekám na vyjádření a čekám a čekám..... :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.2.06 10:38

Vladko,neházej flintu do žita ,jak se říká na každýho jednou dojde :D ,tak držím palečky , ta smůla se už musí jednou protrhnout :! :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.2.06 11:04

jo, to ma stesti… :)
ja myslim ze 40 neni zas takova hruza… tady chodila jedna pani, sice byla cvicitelka aerobiku, takze byla fyzicky zdatna, ale myslim ze to zvladla v pohode…
kdo si pocka, ten se docka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.2.06 11:08

Dneska mi to nějak blbne :twisted: :evil: ,no u ní mám právě strach , protože se furt cpala nějakýma práškama :cry: ,ale doufám , že jí to vyjde , když už to tak je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.2.06 11:21

Ahoj miso2, ne ja zatim nestimuluji, ja jsem o.k., ale manza ma spatny spermiogram, tak zatim zkousime normalne;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.2.06 11:26

Ahoj holciny, prosim prepacte, ze som vam sem skocila. Chcela som iba vas iba poziadat, ak vam niektorej po uspesnom ivf zostal puregon do pera (300,600,900IU) a decapeptyl hrozne rada by som odkupila. Som samoplatca a vasu cenu respektujem.

Kocky vsetkym buducim mamickam zelam krasne a zdrave mimca a vsetkym cakatelkam krasne //.

Majte sa krasne a nehnevajte sa, ze som vam sem vbehla.

Lili

lili.bianka@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
20.2.06 11:28

Zdravím všechny po víkendu!!

Vlaďko , moc mě to mrzí! A zároveň musím říct, že tě hrozně moc obdivuju, jak to bereš statečně!!!

Lovely , připojuju se ke gratulantům k rýsující se svatbě!! (svatební koláčky já ráda!! :wink: )

Zuzi , dnes mi přišel balíček s těmi CD! Už připravuju prcky na koncert!! Odpoledne se jdu podívat na vystoupení neteře (chodí na taneční kroužek, tak ji jako správná teta musím jít podpořit :wink: ) a pak si to hned pustím! :lol: Jinak v pondělí jedu na genetiku. Jsem zvědavá, co mi tam řeknou a jestli mě budou přesvědčovat o AMC. Teď už mi dr. říkal, že ta hlavní indikace nejsou dvojčata ale IVF, tak nevím. Už se v tom přestávám orientovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.2.06 11:55

Helli,slyšela jsem , že exIstuje něco jako genetický ultrazvuk , který plně nahrazuje AMC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.2.06 12:05

aha… ja myslela ze kdyz jsi na teto diskuzi tak mas ivf…
a pujde to normalne? jaka je sance? i kdyz proc by to neslo, priroda je nevyspytatelna…
Helli, jak rostete? opatrujte se! a vsichni ostatni taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
20.2.06 12:12

Ahojky holky,
díky za podporu. :) Dle dnešního potvrzení z krevních testů to opravdu tentokrát nevyšlo :( . Budu teď mít 3 cykly MS čas, než začnu s něčím buď KET nebo další stimulace IVF. To uvidím až později. :) Teďka musím hlavně přijít na jiný myšlenky (i když to beru v pohodě) Nějak jsem asi od 5 dne po ET cítila, že to nevyšlo. Zdál se mi sen, že jsem byla těhotná, ale nevyšlo to a to se mi to zdálo za dne. Takže od té doby jsem tušila, že to tentorát nevyjde. Mám ještě další pokusy a nejsem ještě tak stará :roll: (28), takže stále máme velkou šanci (i podle doktora).
Teď něco pozitivního - podle caru kam chodím se jim v lednu povedla 65% uspěšnost oplodnění - což je skvělé :D . Takže my všichni máme velkou šanci na úspěch. :D :D :D Všem držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
20.2.06 12:54

Vladko,mrzí mě , že se tvá obava potvrdila a jsem ráda,že to tak bereš,držím pěsti do dalšího pokusu a pevně doufám,že se nám to povede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.2.06 12:55

vladko, beres to v poho… to je fajn…
ja to taky citila ze nic… i kdyz jiskricka tam byla porad…
a taky se mi zdaly sny…
tobe je 20???? to mas casu!
tak drzim pesti priste!
tak se mnou pojed do lazni, ne? ja je teda jeste nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová