Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LENI!
Tak jsem dnes trochu telefonovala po pojistovne,dostala jsem se az k reversnimu lekari,tomu se zda ze jsem doplacela az moc.Ale co mi sdelili mi vyrazilo dech,takze ucty s toho prvniho ivf budou mit az za 3 mesice o nejakych zadostech ani nevedeli,ivf hradi 3×,nejvice 2 pokusy v kalendarnim roku.Takze si mam pry zavolat az v srpnu a oni mi poslou vypis co a kolik platili.Jinak doktori vedi co pojistovna plati a na co mas narok,maji na to specialni knizky s kodama k proplaceni.
Tak zitra budu volat do centra a uvidime.
Jeste co mi rekli,kdyz uz volas na pojistovnu kvuli necemu takovemu,tak je nejlepsi volat na pobocku kde se klinika nachazi,ty maji s nimi uzavrene smlouvy
Ty bláho ,tak vidíš ,ještě tě ošidili , hajzlové!A já jsem možná volala na tu špatnou pobočku
,snad!Tak dej vědět jak si dopadla
Lena
Dneska tu ještě nikdo není?
Jak se vede? Má někdo něco nového?
Lovely jak jsi dopadla v caru. Už víš něco nového? A to že vyúčtování dostaneš až v srpnu je teda síla. Ty naše úřady jsou teda hrozný.
já jsem myslela, že ty 3 pokusy IVF možou být v jednom roce. To je pěkný překvápko. Moje car dokonce dělá ještě i čtvrtý zadarmo (ale beztak se něco doplácí)
Čau Helli,
moc ti gratuluju k získání těhu průkazky
Ještě mám v živé paměti jak jsem se z ní sama těšila
Můj gynekolog mě taky napínal,protože jsem navíc v 9tt. krvácela a nebylo jisté jestli se udrží obě mimča
Takže já jsem jí dostala až ve 12tt. U tebe si asi dávali načas kvůli redukci.Hlavní je že vše dopadlo na 1
Tak ji všude hrdě nos s sebou,stejně jako pupík ![]()
Ty fotky pro mě až taková brnkačka nebyly
,ale nakonec jsem to pokořila
A mám album blízko tebe-3str.soukromých-fetus
Zatím jsou tam jen fotky z posledního genet.UTZ,ale pokusím se tam připojit i svůj pupík. S tím mi ale musí pomoct manžel,protože to neumím zmenšit
(a ony mají přes 1MG).
Tobě i mimískům to na fotkách moc sluší ![]()
Mějte se holky moc fajn a čekatelkám držím pěsti
Pa Zuzi
Ahoj holky!
Tak ted se urcite pobavite ![]()
Volala jsem do caru a udelala jim tam peknej vitr a co s toho vylezlo?Oni posilali zadost 2.2,ta byla 3.2 schvalena.Zajimave,ze?
No a nebudu muset doplacet vubec nic,protoze se predtim spletli
ve vyuctovani.
Vymenila jsem zrovna doktora ktery me bude osetrovat,ted mam zacit brat antikoncepci a 20 brezna zacnu stimulovat
![]()
No konecne neco pozitivniho
No lovely HA HA HA
.To je snad opravdu vtip , jak tak koukám je snad lepší nevědět nic a sedět a čekat
.No tak já tedy stále čekám , i když mi někdy rupnou nervy a něco provedu , ale na druhou stranu nemám kam spěchat , že
Jo a lovely včera jsme probírali s manželem ty pojišťovny kvůli těm pobočkám a tak ,no a my máme malou vojenskou poj. a tam všechny žádosti posílají na centrálu
,prý
![]()
JO a ještě by jsme si mohly dát nějakou soutěž ,ne
,jak to tak vypadá tak asi začneš dřív než já
,proč máš brát antikoncepci ![]()
No ja si myslim,ze v tom maj bordel vsude!Ono to neni ani ve Svycarsku lepsi!Co si ale neuvedomujou,ze nam s tim pridavaj zbytecne starosti a nervy!
Takze si to koukej obehat a zacnem stimulovat spolu,jo?
No asi abych neotehotnela
,ted vazne;aby se mi srovnala hladina hormonu a mela presny cyklus
Tak jo , akorát nevím jak to dokážu urychlit,když dr. tvrdí , že žádost dávno poslal
a na poj.tvrdí , že tam žádost nemají
,začarovaný kruh a teď babo raď ![]()
No lovely , ještě , že nás humor neopouští , na co potřebuješ mít pravidelný ciklus
Asi jsem blbá nebo co -nechápu
![]()
no ja mam vubec dneska nejaky dobry den,dostala jsem 2 pracovni nabidky,jednu do advokatni kancelare a jednu do reha kliniky,takze jestli mi muj sef neda to volno az pujdu na punkci,tak se tesim jak ho budu moct poslat do pr...... ![]()
me tech 14 dni docela vyhovovalo, ja jsem takovy lenoch!
ja teda taky doufam ze to vyjde…
nevim jak to chodi v laznich, ale doufam ze si odpocinu a taky neco zhubnu, ze bych chodila cvicit, plavat a tak…
me to ted v te praci fakt nebavi, proste jsem to mela naplanovane jinak
a co delas? lezis? a sledujes serialy? tak obcas vubec nic neni!