Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Helli, moc děkuji za ty adresy. Snad něčemu pomůžem.
Přeji všem hezký den. ![]()
Já se to s těma smajlíkama asi nikdy nenaučím. Vždycky to udělá něco jiného. ![]()
Lovely a nemysleli to třeba tak, že 5 tis. teď za léky a to ostatní se teprve uvidí podle toho, co bude potřeba - myslím třeba prodloužená kultivace, ISCI a tak ?? A ty jsi tady v ČR normálně pojištěná?
Děkuji všem za přáníčka.
Manželka to nevydržela čekat na výsledky do pondělí a tak zavolala do laboratoře. Ukecala paní na druhé straně a ta jí těhotenství potvrdila. Je to tedy snad jisté.
Díky všem za podporu, kterou jsme v této diskuzi našli. Všem Vám přejeme stejný výsledek snažení o mimi.
Lovely,
musím se připojit k Helli a myslím, že ty ostatní sumy ti teprve budou postupně říkat. Nějak mi nejde do hlavy aby chtěli jenom 5000 - ale pokud ano tak je to skvělé.
Leni,
podle mě počítej s částku přez 20 tis spíš kolem 30. a to i s lékama a tím vším kolem.
Ahojky Leni,
mluvím čistě podle sebe já jsem do této chvíle zaplatila za léky(5), ICSI(9) + 2× ICSI(2) navíc, prodlouženou kultivaci(4), asistovaný hatching(4), 3 eskymáčky (4,5)celkem cca 28 tisíc. Možná se to u tebe bude pohybovat jinak - všude mají jiné ceny. Já chodím do Brna- Unicy. Všechno ceny ti určitě řeknou před zahájením, tak budeš vědět na čem jsi.
O peníze nejde já budu hrozně ráda až to vyjde. ať to stojí co to stojí. Jednou se to určitě podaří.
hojky holčiny moc Vás tu všechny zdravím.Helli co ty jak jsi na tom jak ti vše dopadlo.Skoro 3 týdny jsem tu nebyla a než to vše přečtu tak ty mě jistě odpovíš.Byli jsme s mnžou u známých na chatě.Super oddych .Kdybych nemusela v úterý na kontrolu a do poradny jěště bychom tam byli.Miminko je v pohodě papa Stela
Helli,
tak ty CD jsem si objednala na www.bmscompany.cz A vybrala jsem si:
1.Sante Roland-Naše štěstí(hudba pro miminka)-189Kč,toto CD dokonce doporučují MUDr.Pavel Šmeral z porodnice Podolí a klinická psycholožka Eva Rheinwaldová.Je to taková relaxační hudba.
2.Music for mother and baby-142Kč,toto CD obsahuje výběr z vážné hudby-Mozarta,Vivaldiho,Bacha atd.
Na začátku jsem se zaregistrovala abych to měla levněji,ale je to asi řádově 10Kč na CD
.Jo a ještě poštovné,takže celkem jsem platila 396Kč.
A to mi nepříjde až taková investice
A už jsem to dnes mimčům pouštěla. Snad se jím to líbilo,protože mi tam pěkně poskakovali-asi tančili
Má to mít na ně jen pozitivní vliv,tak uvidíme
Hlavně jsem pak zvědavá jestli to poznám až se narodí-mají být pohodovější
.Manžel se mi smál,že to vypadá legračně-můj pupík obložený sluchátky s discmanem.Ale co bych pro ně neudělala,že jo!
Taky jsem si pořídila kojící polštář a už teď ho používám na polohování při sezení a spaní,po porodu s ním snad zvládnu i kojení obou prcků zároveň!Ten jsem objednala na www.zdravotnipotreby.cz ,kojící polštář TERAbag COMFORT-obsahuje 2povlaky+náhradní náplň-ten už je dražší,cena 699Kč(celkově s poštovným 808Kč)
Tak se měj fajn a pěkný víkend.Zuzi
Zuzi , díky moc za info. Hned zítra na ty stránky juknu a začnu objednávat. Dneska už jsem totáááálně utahaná. Byli jsme na oslavě narozenin mojí kolegyňky a mám toho fakt dost. Už nejsem na takovýhle vysedávání zvyklá. ![]()
Stelli , to je dobře, že jste oba - ty i mimi v pohodě. U mě je to taky tak (musím to zaklepat). Podle poslední - včerejší - kontroly jsou oba mimísci v pořádku a dokonce už víme pohlaví jednoho z nich. Bylo to naprosto úžasně vidět, takže je ti to asi jasný, viď?
No jasně - chlapeček! ![]()
Přeju všem dobrou noc a jenom samé krásné sny!!!
Ahojky všichni,
koukám, že tu nikdo není. No šak pondělí teprve začíná. ![]()
IvKo - jak jsi dopadla? Držím palce ať ti do dobře dopadne.
jsem tady ja, ale nikdo tu nebyl tak jsem se ani neozvala…
ja se mam docela dobre… i kdyz mohlo by byt lip! ![]()
a co ty?
Ahojky Míšo,
já nic moc. Mám pocit že na mě leze nějaká chřipka, tak se cítím trošku mizerně - bolí mě celý tělo. Jsem 10 den po ET a přemýšlím co by to mohlo se mnou udělat. Tak ležím a piju hodně čajíčků - snad to přejde samo. Testovat mám až příští týden ale už jsem to nevydržela a nic - čekala jsem to, takže mě to nevyvedlo z míry. Teď akorád přemýšlím co mám dělat s tou začínající chřipkou a jestli mi to může (v případě //)nějak uškodit. Zase nechci brát nějaké léky - ty by taky mohli uškodit.
tak s tim ti bohuzel neporadim… ![]()
no, jestli to neni moc vazne, tak to radsi zkus vylezet a ty cajiky… ale ja nevim…
doufam ze to u tebe dobre dopadne, at je tu nekdo novy s //