IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
10.2.06 14:45

Helli, moc děkuji za ty adresy. Snad něčemu pomůžem.

Přeji všem hezký den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.2.06 14:47

Já se to s těma smajlíkama asi nikdy nenaučím. Vždycky to udělá něco jiného. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.2.06 14:57

Lovely a nemysleli to třeba tak, že 5 tis. teď za léky a to ostatní se teprve uvidí podle toho, co bude potřeba - myslím třeba prodloužená kultivace, ISCI a tak ?? A ty jsi tady v ČR normálně pojištěná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.2.06 16:05

snad je to už jisté

Děkuji všem za přáníčka.
Manželka to nevydržela čekat na výsledky do pondělí a tak zavolala do laboratoře. Ukecala paní na druhé straně a ta jí těhotenství potvrdila. Je to tedy snad jisté.
Díky všem za podporu, kterou jsme v této diskuzi našli. Všem Vám přejeme stejný výsledek snažení o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
10.2.06 17:07

Lovely,
musím se připojit k Helli a myslím, že ty ostatní sumy ti teprve budou postupně říkat. Nějak mi nejde do hlavy aby chtěli jenom 5000 - ale pokud ano tak je to skvělé.
Leni,
podle mě počítej s částku přez 20 tis spíš kolem 30. a to i s lékama a tím vším kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.06 17:16

Vladko,proč myslíš ,že tak moc??Lena

• Citovat
  • Upravit
887
10.2.06 17:30

Ahojky Leni,
mluvím čistě podle sebe já jsem do této chvíle zaplatila za léky(5), ICSI(9) + 2× ICSI(2) navíc, prodlouženou kultivaci(4), asistovaný hatching(4), 3 eskymáčky (4,5)celkem cca 28 tisíc. Možná se to u tebe bude pohybovat jinak - všude mají jiné ceny. Já chodím do Brna- Unicy. Všechno ceny ti určitě řeknou před zahájením, tak budeš vědět na čem jsi.
O peníze nejde já budu hrozně ráda až to vyjde. ať to stojí co to stojí. Jednou se to určitě podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.2.06 17:41

hojky holčiny moc Vás tu všechny zdravím.Helli co ty jak jsi na tom jak ti vše dopadlo.Skoro 3 týdny jsem tu nebyla a než to vše přečtu tak ty mě jistě odpovíš.Byli jsme s mnžou u známých na chatě.Super oddych .Kdybych nemusela v úterý na kontrolu a do poradny jěště bychom tam byli.Miminko je v pohodě papa Stela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
10.2.06 18:32

Helli,
tak ty CD jsem si objednala na www.bmscompany.cz A vybrala jsem si:
1.Sante Roland-Naše štěstí(hudba pro miminka)-189Kč,toto CD dokonce doporučují MUDr.Pavel Šmeral z porodnice Podolí a klinická psycholožka Eva Rheinwaldová.Je to taková relaxační hudba.
2.Music for mother and baby-142Kč,toto CD obsahuje výběr z vážné hudby-Mozarta,Vivaldiho,Bacha atd.
Na začátku jsem se zaregistrovala abych to měla levněji,ale je to asi řádově 10Kč na CD :lol: .Jo a ještě poštovné,takže celkem jsem platila 396Kč.
A to mi nepříjde až taková investice :lol: A už jsem to dnes mimčům pouštěla. Snad se jím to líbilo,protože mi tam pěkně poskakovali-asi tančili :lol: Má to mít na ně jen pozitivní vliv,tak uvidíme :wink: Hlavně jsem pak zvědavá jestli to poznám až se narodí-mají být pohodovější :D.Manžel se mi smál,že to vypadá legračně-můj pupík obložený sluchátky s discmanem.Ale co bych pro ně neudělala,že jo!
Taky jsem si pořídila kojící polštář a už teď ho používám na polohování při sezení a spaní,po porodu s ním snad zvládnu i kojení obou prcků zároveň!Ten jsem objednala na www.zdravotnipotreby.cz ,kojící polštář TERAbag COMFORT-obsahuje 2povlaky+náhradní náplň-ten už je dražší,cena 699Kč(celkově s poštovným 808Kč)

Tak se měj fajn a pěkný víkend.Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
10.2.06 23:33

Zuzi , díky moc za info. Hned zítra na ty stránky juknu a začnu objednávat. Dneska už jsem totáááálně utahaná. Byli jsme na oslavě narozenin mojí kolegyňky a mám toho fakt dost. Už nejsem na takovýhle vysedávání zvyklá. :?

Stelli , to je dobře, že jste oba - ty i mimi v pohodě. U mě je to taky tak (musím to zaklepat). Podle poslední - včerejší - kontroly jsou oba mimísci v pořádku a dokonce už víme pohlaví jednoho z nich. Bylo to naprosto úžasně vidět, takže je ti to asi jasný, viď? :wink: No jasně - chlapeček! :D

Přeju všem dobrou noc a jenom samé krásné sny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.2.06 10:19

Ahojky všichni,
koukám, že tu nikdo není. No šak pondělí teprve začíná. :)
IvKo - jak jsi dopadla? Držím palce ať ti do dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.2.06 11:10

jsem tady ja, ale nikdo tu nebyl tak jsem se ani neozvala…
ja se mam docela dobre… i kdyz mohlo by byt lip! :)
a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.2.06 11:51

Ahojky Míšo,
já nic moc. Mám pocit že na mě leze nějaká chřipka, tak se cítím trošku mizerně - bolí mě celý tělo. Jsem 10 den po ET a přemýšlím co by to mohlo se mnou udělat. Tak ležím a piju hodně čajíčků - snad to přejde samo. Testovat mám až příští týden ale už jsem to nevydržela a nic - čekala jsem to, takže mě to nevyvedlo z míry. Teď akorád přemýšlím co mám dělat s tou začínající chřipkou a jestli mi to může (v případě //)nějak uškodit. Zase nechci brát nějaké léky - ty by taky mohli uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.2.06 12:49

tak s tim ti bohuzel neporadim… :(
no, jestli to neni moc vazne, tak to radsi zkus vylezet a ty cajiky… ale ja nevim…
doufam ze to u tebe dobre dopadne, at je tu nekdo novy s //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.2.06 13:09

Ahoj holky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová