IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
6.2.06 14:20

Cami,
mám dvojčátka po IVF(přesně po ICSI) a nejsou jednovaječná :D,jsou ze dvou embryí. Ale jedna placenta je tzv.marginální-zasahuje mi až na čípek a způsobuje mi to krvácení :? Můj gynekolog a i ostatní známí(z gyn.oboru)mě uklidňujou že se může ještě vytáhnout nahoru(s růstem dělohy).Tak snad to bude i můj případ :wink: Zatím se ale hodně šetřím,protože po tom posledním krvácení před 14dny mi už hrozila nemocnice :cry: Tak se radši válím doma a sluníčko čerpím na naší lodžii :D
Tvrdnutí dělohy bys určitě poznala-prostě mi na pár vteřin ztvrdne břicho jak kámen :? ,je to dost nepříjemné.Pokud se neotvírá děložní hrdlo,tak to není těhu ohrožující.Mě naštěstí zatím čípek drží,ale i to je jedno z rizik těhu s dvojčaty-hrozí pak předčasný porod.No,ale snad se nám to všem vyhne!

Míšo,to je mi líto že to neklaplo.Hladím tvoji bolavou dušičku. Načerpej novou sílu a příště už to výjde :wink: Držím ti pěsti :D

Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
6.2.06 15:36

Test z krve hCG negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.2.06 15:46

Dario, Míšo,
je mi to moc líto! Foukám bolístku na duši! Věřila jsem, že aspoň jedné z vás to vyjde!
Tady se to snad nezlomí - Vlaďko, je to holt na tobě!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
6.2.06 15:52

Dario,
tak to mě opravdu hodně mrzí :cry: Dost jsem to s tebou prožívala :?
Hladím i tvoji bolavou dušičku a věřím,že příště už ten souboj s přírodou vyhraješ :! :wink: Máš nějaká zamražená embrya(tzv.„eskymáčky“) :?: I KET(kryoembryotransfer) má dost velkou úspěšnost.Vím,že teď se nejspíš hodně trápíš a žádná slova útěchy nebudou dostatečná.Přesto vím že tu bolest překonáš a přeju ti ať se co nejdříve vytouženého těhotenství dočkáš :wink:
Měj se lépe.Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.06 16:14

Já vím, že se jednou dočkám, věřím tomu. Bohužel žádná embryjka do mrazáčku nám nezbyla, měli jsme PK, a zůstaly jen ty 2, prý ale krásně zdravá a dobře se vyvíjející..věřila jsem jim.
Holky, vybrečela jsem se a je mi líp. Budu teď hodně pracovat, proto jsem se taky odhlásila.
Už jsem si prožila tolik zklamání, že mě tohle položit nemůže. Potrat byl přeci jen horší.
Mějte se co nejlépe a bojujte!!!
 Daria

• Citovat
  • Upravit
1667
6.2.06 16:49

Ahojky Dario,
moc se omlouvám, ale už dlouho tě tady „šmíruju za zády“. Je mi moc líto, co se stalo… :cry:
Všechny holky z diskuze „těhotná“ tě moc zdraví a držíme palce do budoucna.

Taky ostatním přeju jen úspěchy. Holky, jste moc statečné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
6.2.06 16:51

Ahojky Heli,

dnes mi přišel balíčk, ještě jednou moc děkuju. Už jsem se dívala na Blaník a je to skvělé. :lol: :lol:

Dario, je mi to moc líto. Doufala, jsem že se ti to podaří. :( Měj se pěkně a snad přijdeš na nové myšlenky. Ty lázně by mohli být fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.2.06 17:18

Dario - je to nápor na palici, ale věřím, že nejsi z těch, co háží flintu do žita. Máš za sebou bohužel už dlouhé snažení a to sil nepřidá, ale co nevidíš se oklepeš a půjdete do toho znova a nebo se třeba příroda rozhodne, že vám to vyjde přirozenou cestou a bude to pro vás překvapení. Moje známá otěhotněla přirozeně po 6 nezdařených transferech přirozeně s jedním vaječníkem a de facto neprůchodným vejcovodem. Příroda je mocná.

Míšo - pro tebe platí to samé. Přeji hodně štěstí v dalším snažení.

Zuzi - tak se hezky roztahuj :lol: , ať jsou prďolové OK a šetři se. My máme taky dvojvaječná, ale „srostlou“ přední placentu, tak snad to nevadí pro jejich funkci a budou se roztahovat do stran. Břicho mi občas tvrdne, ale vždy jenom lokálně a ne celé, takže si myslím, že se tam akorát tlačí nějaký vetřelec na stěnu :wink:

Cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.2.06 18:36

Cami , já čekám taky dvojčátka. Původně ale byly tři, tak možná mám ten Utrogestan kvůli tomu. Těšila jsem se, že po 12. týdnu budu mít od hormonů pokoj a když mi dr. v CARu napsala naposledy do zprávy Utrogestan do 36.tt, byla jsem trošku v šoku. Ale co, aspoň se mi báječně spí!! :lol:

http://bd.lilypie.com/vCWhp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.2.06 21:10

ahoj holky, vsem dekuju za povzbuzeni!!!!!
Dario , proste to zvladnem a hotovo…
ja si pobrecela pred chvili, jinak jsme byli cely den na navsteve u znamych, maji dve deti, maly ma ted asi tak 1 mesic… tak jsem si aspon pochovala… kdyz jsem si predstavila ze to treba nikdy nezaziju :(
panu doktorovi to taky bylo lito… ale byl takovy jakysi nerozhodny… na lazne jsem se ho musela zeptat, rikal ze mi to treba ani pojistovna neodsouhlasi a ze mi to asi pomuze spis psychicky… a manzel se musel „vnutit“ jestli by nebylo vhodne zamrazit nejake spermie…
Vladko , urcite se setri, moc ti to preji, ja sice lezela 14 dni a nic, ale tobe to treba pomuze, nic tim nepokazis!
ostatnim jeste jednou moc dik a opatrujte se a opatrujte briska a cekatelkam at vyjdou dve //
tak papa
 Misa

• Citovat
  • Upravit
46
7.2.06 09:39

AHOJ holky,

Dario a Miso3, je mi to moc lito. Ja si taky vcera pobrecela. kamoska co se snazi tak jak my je 18 den od OVU, tt negativni ale v krvi ma 138 (mIU/ml) . Je stastna jak blecha. Moc ji to preji, ale vecer na me padla depka ze mimi nikde. O to vic, kdyz jsem dnes 14DC a zjistila jsem ze Ovu byla v nedeli. Ani jsme to netusili. meli jsme tolik prace, ale v sobotu vecer,v ne rano a vecer jsme se tulili. Moc dlouho jsem si ale nepolezela jen 10-15 min a bezela do sprchy. No snad by pomohlo jen to, ze vse nebylo pod tlakem(bez stresu, ze je OVU) a jen jsme si uzivali. Uvidime, za 14 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
7.2.06 09:41

Ahoj Míšo,je mi to mooooc líto, zdá se mi , že těch případů, co nevyšlo je nějak víc 8O .Já zatím stále čekám na telefon od dr.,aby jsme se pak dohodli na dalším postupu,nevím o tom téměř nic , jen to co jsem si sama někde přečetla a tak s napětím čekám na to co mě čeká :oops: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.06 10:44

proste se neda :(
manzel se ptal jak dlouho chci cekat… co ja vim… mozna i do dovolene… ja nevim, uvidime co ty lazne…
Market, to ja tak mam taky, ne ze bych to nekomu neprala, ale prijde mi lito ze to nejsem ja…
Leno123, ty jsi LenisekJ? ja v tom mam curbes a ted nevim na co ty jdes?
uz me zacina bolet bricho to zas bude silna MS! uz me to neba!

• Citovat
  • Upravit
1028
7.2.06 10:54

Ahoj holky!
Tak to mam za sebou :( bohu dik laparoskopicky.
DARIO A MISO;je mi to lito,moc s vama citim,ale vykopeme valecnou sekyru a hura do boje,priste to urcite vyhrajeme 8)
VLADKO;tobe brzke //
LENI;uz ti to ta pojistovna schvalila?A kdy zacnes stimulovat?
Vcera byl v televizi porad o IVF.Jednalo se o zakony v Nemecku a v Cechach,ukazovali dve kliniky z Cech a nejlepsi bylo to ze jedna zenska byla v Nemecku 5× a nic,potom jela do Cech,dali ji darovana embrya a ona je tehotna,tak uz v tom mam peknej b…,ze telo prijme cizi embrya lepe nez vlastni :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
7.2.06 11:20

Ahojky,

taky u Vás tak pěkně sněží. Ještě že to nemusím chodit odhrnávat (nemožu).

Lovely, Míšo, Dario - jste silný holky, to je na Vás vidět - určitě vzhůru do dalšího pokusu. :wink: No co pojišťovna platí 3 pokusy… Mě doktorka říkala, že na 4-5 už je to skoro na 100% :) Takže pokud mi nevyjde tento půjdu určitě na další. Vím že to bolí, ale život jde dál.

Market - s ovu ti moc neporadím já jsem nikdy neměla tu správnou teplotu a nakonec zjistili anovulační cyklus. Ale podle mě máš pořád šanci, že to tento měsíc vyšlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová