Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lovely,
brala jsem jen od ET 2× denně Utrogestan a kys. listouvou.
Ahoj holky,
moc děkuji za rady a povzbuzení! Já budu mít milión otázek, ale paní doktorka nám je všechny vždycky zodpoví a je ráda, že se ptáme, takže vůbec nemám strach, že by něco zapomněla. Jen je těch informací hned ze začátku docela hodně.
Ty injekce se píchají do břicha? Já myslela, že do zadku… Tak to se mám na co těšit
. Ale za miminko to všechno stojí!
Mějte se všechny krásně ![]()
ahoj Lenisku , pockej tys to jeste nedostala tak muzes byt tehotna?
Lovely , no, nemate to tam jednoduche!
Inkah , neboj, injekce do bricha, to je jen mala jehlicka, tu jsem si pichla i ja, ale ty co se promichavali, ty mi pichal manzel! a zvladli jsme to!
ja beru kyselinu listovou, pak 3× dve tablety (kulicky) ustrogestanu, a pak nejake dve tablety rano a jeste nejaky Estrimax nebo co 3× denne…
ale priznam se ze me trochu poboliva bricho jako ze to dostanu…
v pondeli jdem na test a to pak asi pojedem ke znamym co maji dve deti, jedno ted cervstve… tak mi to asi bude lito… ![]()
Isobell , hned jdu mrknou na deticky…
Dario , nechces mi trochu optimismu poslat? diky! ja minule dostala MS druhy den od testu… nebo vecer ten samy? ja uz nevim…
a co Helli , jak se ma? a Barbanek ?
Tak jsme se byla podivat na Tva dvojcatka - a fakt zavidim ![]()
Jinak se chystam na dasli cykluso v breznu - cekam na schvaleni reviz. lekare atd. Diky za podporu. Preji vsem pekny den
P.S: Ten vikendovy uklid mne natolik zmohl, ze jsem vcera usnula uz v 9 hodin- tak nevim, zdali budu mit silu na tu firmu:-)))
Ahoj Míšo,
tak jak se cítíš po KET, kolik ti dali do bříška vlastně miminek?
Kdy máš testovat a co jinak?
Víš, já jsem měla vždycky nepravidelnou MS akorát ted už to je 47 dní, tak nevím, ale test jsem si dělala, samozřejmě negativní, takže si myslím, že je to spíš nějaká hormonální porucha. Uvidím ve čtvrtek co bude dál. Pa
Holky moje!
Ja uz jsem z toho na bednu,mela jsem celou noc bolesti,takove pichani az do ledvin,dnes rano nic,BT v poradku a odpoledne zase bolesti asi 10 minut,tak jsem se objednala k doktorovi,mam tam byt zitra v 7.20
a udelaji mi kompletni testy.Tak se Vam ozvu az zitra,jdu ke kamaradce trochu pozvatlat
Isobell,
ty děti jsou moc krásné! Nádherné!!! To musíš být pyšná maminka
![]()
mě dnes nějak není dobře, máme tady smog
a tak jsem raději doma, žádná procházka ![]()
Dopoledne jsem se zase cpala ovocem - po snídani: 1 grapefuit, 2 velká jablka, 2 mandarinky
a to ještě den nekončí. Samozřejmě k tomu jím i normální jídla a ne jenom to ovoce.
Dneska jsem taková do ničeho, nejradši bych jen ležela, tak taky ležím a čtu čtvrtou knížku co mám od punkce (a co mám nemocenskou) a dneska ji asi dočtu - docela dobrý výkon.
Ale když jsem teď viděla ty nádherné děťátka od Isobellky, mě to tak dodalo sílu a optimismus, když tak zavřu oči a představím si ty svoje
![]()
LENISKU
Vítej zpátky
![]()
MÍŠO
Poctivě lež a nechej se obskakovat, ber to jako dovolenou (předmateřskou)
![]()
Já se jdu opět natáhnout a ještě před tím něco zakousnout - že by jogurt?
Daria
ahoj Leni, mam zavedene dve, ale lekli jsme se protoze kdyz jsme sli platit, pani rikala ze nas tam nema a jestli pry s nama mluvili z laboratore? tak jsme si mysleli, ze nemame nic! ale dve ze ctyr tam byla… ale na priste zadne nemame, tak doufam ze zadne priste nebude…
jinak se mam uplne normalne, fakt zadne priznaky, ale jak rika daria, tak nam myslim Isobell, rekla ze taky zadne nemela!
jo, obskakovat se nechavam, a taky furt jim… akorat jsem asi neudelala radost holkam z diskuze o hubnuti, kdyz jsem nesplnila svuj hubnouci zavazek! no, jak mam asi zhubnout kdyz lezim a jenom se cpu?
ale to nevadi! je to pro dobro veci… ![]()
jo, deticky jsou opravdu super!
Dario ja se moc bojim toho pondelniho testu! ![]()
Leni, doufam ze to budes mit vsechno v poradku! a jaky mas vlastne dalsi postup?
opatruj se a ostatni taky!
Vy mi dáváte holky, tolik chvály jsem ani nečekala,díky ![]()
A jinak jsem samosebou moooc pyšná.
Sutko-tak jsem si teda dneska tu koupelnu vydrhla sama, když s tebou nic není ![]()
Ahojky,
dneska ležím. Jsem 28.DC, 14.dní od punkce (a tedy předpokl. ovulace) a to bych měla dostat MS. Moc se bojím, v noci jsem trošičku špinila, ale jen na toal.papíru, tak teďka raději ležím.
Daria
Lenisku,to jsem jeste ja!A brala si nejake leky,ja mam estrofem 1-1-1 a 1× denne Agolutin.