Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miso!To ja se obdiuvji taky,ale neivm jak dlouho tam jeste zustanu ![]()
sef zjistil,ze kdyz je zaviracka,tak presne zaviram
a v patek tam byl se mnou,takze jsem mela zase prescas
Nemam uz na to nervy,na vsechny zacinam byt zla,jak na zamestnance tak i na hosty ![]()
Na toho meho taky,ten uz mi rikal,jestli ty moje nalady budou trvat celych 9 mesicu tak potes pan buh ![]()
Lovely, tak uz tam nechod…
co vlastne delas?
ja presne nepochopila tvuj predesly prispevek… ty nejsi z CR? ja v tom mam zase chaos!
no, muj chlap zase rikal, ze az se narodi mimca tak pry si udela 14 dni pohov on ![]()
jo a ktera to tu rikala o tom uklidu? ja se hlasim! ![]()
a Vendulko, jak se mas? co v praci?
Míšo3,
našim byli v prosinci už 2 roky.Strašně to letí, ach jo.Ale byli to děsně hodný miminka, za to teď ![]()
Jo, ještě jsem chtěla, že po transferu jsem snad celé ty 4 hodiny co jsem tam ležela kýchala a byla si naprosto jistá, že se prostě nemůžou chytit, že je prostě vykýchám. Pak jsem pro změnu neustále zvracela, asi až do 14.týdne a bála se, že je snad potratím, pokaždý jsem se modlila, aby byli v pohodě…
Sutko, to je škoda, že to nevyšlo.Kdy se chystáte začít se stimulací? Já mám takovou hrůzu z těch injekcí a ze všech těch otázek co budu muset řešit, že zatím sbírám odvahu, ale jsem rozhodnutá, že do toho půjdu ještě jednou.Ale až tak za rok.Jo a kdybys chtěla k nám přijít uklidit, tak přijď.Tady je prostě neukliditelno ![]()
a nemas fotecku? nebo jsi ve fotoalbu? a mas holky nebo kluky? a chtela bys zase dvojcatka? ![]()
u nas je zas furt plno chlupu ze psa, doufam ze mimca by nebyla alergicka!
Sem to vložit neumím, ale mám album http://rodina.cz/…um/album.asp?… Jen si musíš zažádat o přítele.
A další dvojčata? Kdyby se povedly, asi bych se z toho nezhroutila, ale taťka je nějak proti ![]()
na fotecky se mrknu jindy, asi nejsem zaregistrovana, mam v tom zmatek, vsude mam nejake jine jmeno a heslo… mozna tam ani nejsem…
ale ted musim jit, manzel jde delat veceri, tak at nerekne ze jsem nevdecna! ![]()
mejte se vsechny krasne a zitra ahoj
Misa
Ahojky berunky,
tak se k vám zase vracím
!
Dva týdny jsem tu nebyla, porouchal se nám počítač, pak jsme byli týden na horách a dneska jsem pročetla vaše příspěvky jedním dechem, ale abych řekla pravdu, tak ve vás mám pěknej zmatek
!
Jinak co je u mě nového? Řekla bych že celkem nic, akorát že jsem poslední MS měla hned po nezrařeném pokusu tj. 15.12. 05 a od té doby nic!!! Jsem z toho už celkem na nervy, test je negativní, tak jsem se objednala na čtvrtek do CAR, tak uvidím co se děje! Nikdy jse ale neměla MS pravidelnou, ale tohle je až příliš dlouho! O to víc mě to štve, že na MS čekám, abychom mohli jít na KET.
Berunky sdílím s váma všechny úspěchy, i trápení a určitě jsem na vás nezapoměla
!
Mějte se zatím moc hezky. Pa pa Lenča.
Miso;ja jsem ceska,ziju uz 12 let ve Svycarsku.S tou praci to neni tak jednoudchy,placenou nemocenskou mam jenom44 dni
,na zbytek se musis pojistit sama,ale to stoji tolik,ze bys musela byt 6 mesicu v roce nemocna a tady te doktori jen tak rychle neuschopni
;kdybych sla na materskou,tu dostanes jenom 3 mesice a potom od nikoho nic,musis se starat sama a dej nekomu hlidat 3 mesicni dite.Skolka je az od 5 roku a to od 8 do 11.45,takze praci nesezenes
![]()
Tak jsem zase tady a je nádhera číst vaše příspěvky, tolik toho zase přibylo a to je moooc dobře
. Hlavně pro nás čekatelky, že? a myslím, že nejen pro nás.
![]()
MÍŠO
Já teda přecitlivělá nejsem. Jsem taková optimistka, věčná a pořád s dobrou náladou
, někdy mám přes den chvíli kdy se „peru" s pesimismem
, ale většinou to netrvá dlouho. Trochu mám strach ze středy, bude to 28.DC a vždycky 14 dní od OVU (zatím) přišla MS a bylo po naději..
holky, myslíte, že to Duphaston vyřeší? Jako že odežene tu hnusnou MS? (už mi hrabe, co?)
LOVELY
K těm testům - právě proto je nemám ráda, když vycházejí tak nejasně a ke klidu to zrovna nepřidá, že? Přesto jsem si nějak jistá, že u tebe to těhu bude
. Myslím si to od začátku. ![]()
A kde pracuješ, co děláš? Já pracuju doma, pomáhám manželovi, podniká. Ale stresům se úspěšně vyhýbám, nějak to ani nemám v povaze, jsem takový kliďas a máloco/málokdo mě vytočí. ![]()
ISOBELL
Já jsem zase jela na transfér minulé pondělí a bylo -24st
, nedalo se ani pořádně dýchat, jak to v nose štípalo, ten studený vzduch..a ta hrozná zima, ráno jsem jela vlakem..a pak jsem ležela přes hodinu a nemohla si ani číst, protože když jsem vytáhla ruce z pod peřiny, tak se to prostě nedalo, tak jsem tam tak jenom ležela a připadala jsem si taková celá ztuhlá
..i při samotném zákroku jsem měla divný pocit, že to do mě nemůžou „narvat"
, šlo to těžce, ale pak už v pohodě
. A domů už jsem jela autem, přijel pro mě manžel. A pak jsem až do pátku poctivě ležela.
Mějte krásný večer já si jdu uvařit zeleninovou polívčičku ať mám vitamínky a pak hezky zpátky do postýlky..už mám rozečtenou čtvrtou knížku
, asi se stanu členkou „klubu zdatných čtenářů"
![]()
Daria
Miso,ja ti zapomela rict co delam ![]()
Jsem zastupkyne sefa v hotelovem SPA ale hodily mi k tomu jeste hotelovy bar,takze odchazim az kdyz je vsechno zavrene ![]()
Dario,ty ses me ptala kolikaty den cyklu jsem,takze 41
A zde ještě pár myšlenek na dobrou noc: ![]()
Jste ve stejné situaci jako kapitán velící své lodi. Musí dávat správné povely. Také vy musíte dávat svému podvědomí, které řídí celý váš osud, správné příkazy formou myšlenek a představ.
Stálým opakováním, vírou a očekáváním vštípíte svému podvědomí určité myšlenky a vaše přání se skutečně splní.
Což takhle to zkusit? Já to zkouším a jsem zvědavá, jak to funguje (a věřím!!!).
Daria
LOVELY
Tak to už jsi za vodou, tak to ti už MS nepřijde..
![]()
Takže držím všechny palečky.
A jestli jsi on-line, tak tě zdravím
ON-LINE ![]()
Já už končím, už toho mám dost..a těším se do postýlky. Dneska i včera mě pořád honí mlsná a mám stále hlad. Takže se jdu nadlábnout
![]()
http://rodina.cz/…um/album.asp?…
Dala jsem přístup na některé fotky i bez zapřítelování, tak můžete mrknout ![]()
Lovely ,
já jsem po ET dostala MS ještě před testováním, 14 den. Bylo to velké zklamání, protože všechny do poslední chvíle doufáme, ale život jde dál!
Pa