IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.06 20:21

ivf

ahoj leno123, zdařilo se, myslim, že psychika je moc důležitá. Taky jsem se bála, ale pořád jsem věřila, že to vyjde. V květnu budu rodit. Ahoj Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
27.1.06 20:23

Jejda, Helinko, nějak jsem v tvém příspěvku přeskočila větu, že s těma injekcema jsi už skončila. No to je teda dost, viď ? :D Vůbec si to nedovedu představit, takovou dobu si píchat, ty jsi teda horší než narkomani! :lol: :lol: :lol: . Duphaston má stejnou funkci jako ten utrogestan - dostala jsem ho v létě při našem prvním IVF. Takže počítám, že ti ho nechají tak do toho 12. (popř. 16.) týdne a pak SBOHEM HORMONY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.06 10:54

Ahoj holky,

Helli moc tě zdravím a přeji už jen zdravíčko a klídeček - zasloužíš si to :lol: :lol: :lol:

Barbanku
taky beru Duphaston 8) a s vysazením mám docela strach, a to ještě ani nejsem těhotná (teda doufám že jsem a ještě to nemám potvrzené) :lol:

holky, v noci jsem vůbec nemohla spát. Nevím, jestli je to z toho celodenního ležení, ale kolem půlnoci jsem měla takové pichlavé bolesti v podbřišku a už už jsem si myslela, že to ráno musím dostat. A to jsem 5.den po ET teprve! Naštěstí ráno nic :lol: spadl mi kámen ze srdce,ale docela začínám plašit. Cítím se dnes úplně skvěle, nic mi není, trošku dělám na počítači..mám i hlad a chutě po delší době a břicho mi už „splasklo“ a ráno jsem po dlouhé době byla normálně na WC (omlouvám se za ten komentář :lol: ) tak možná to břicho bolelo z té zácpy. Jen nevím jestli to je dobře nebo špatně. Ale strach mám větší než na začátku.

Daria

• Citovat
  • Upravit
723
28.1.06 20:47

No Berunky, kdepak všechny jste???? :cry: Přidala jsem do svýho alba ty nový fotečky z UTZ, tak jestli jste zvědavý, můžete juknout. Už jsou tam ty naše dětičky, myslím, vidět fakt pěkně. :P

Vlaďko , mám pro tebe vypálený ty Cimrmany, je to celkem 9 DVD. Dej vědět, kdy a kam to můžu poslat. Jestli nechceš sem, písni mi to do mailu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.1.06 02:34

Helíku , tak jsem asi první kdo ti ty mrňata zkouknul a musím konstatovat, že mimísci ti v tom bříšku móóóc sluší. Je to nádherný, už vypadají jako človíčkové.

Holky, jestli se divíte tomu času, kdy to píšu - manža mě vytáhl do báru, teď jsme se vrátili a jsem ráda, že jsem šla, pořád jen tvrdnu doma. Dala jsem si dvojku červenýho (v chytré literatuře jsem vyčetla, že občasná sklenka červeného od druhého trimestru není na škodu) a docela se mi po ní motala hlava. No, už nejsem zvyklá… :? Teď jsme dorazili a ještě jsem na chvíli sedla k pc, máme ho zapnutej pořád, manža vždycky přes noc stahuje různý filmy a muziku. Ale teď už sotva koukám, takže dobrou noc a krásné sny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
29.1.06 11:56

Helli, no to jsu krásný miminka. :lol: :lol: No prostě úžasné. Děkuji za Cimrmana- pošlu ti adresu e-mailem. Už se na to moc těším
V úterý mě čeká punkce a asi v pátek ET. Mám z toho celkem strach, ala určitě to vzládnu. Psychika pracuje.

Mám jeden dotaz. Od úterý si mám píchat agolutin do svalu. Sestřička v caru mi doporučila ať mi to píchá nějaká sestra - tady u nás nebo manža. Máte s tím někdo zkušenosti? Kdo Vám to píchal ? Manža nebo samy? Díky moc za info.

Vendulko, vím co cítíš. Asi je to úplně normlální. Už taky nemám pomalu žádnou kamarádku, která by nebyla těhotná nebo neměla malý. Neteře a synovce už mám dost velké (nejmladší 5, nejstarší 14) - Jsou to celkem nervy. My si to, že jdeme na ivf necháváme pro sebe, takže každou chvilku se mě někdo ptá a co už jsi těhotná? Zatím se mi daří je odpinkávat, ale i tak to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 12:47

ahoj holky, vsechny zdravim pri krasne nedeli… tady je nadherne, hned bych sla ven, ale radsi jsem v teple domova…
Helli, hned se jdu mrknout na ty tvoje mrnata!
vcera zase bylo na spektru o dvojcatech…
Vendulko, chapu co citis, ja to mam taky… jedna znama mi rikala ze jeji dcera jak mela male tak se prisla podivat jeji kamaradka a ze zavisti si malou ani nepochovala, to ja bych se na ni hned vrhla :)
Vendo, jinak jsem od pondeli po ET, ale priznam se ze nejak tomu neverim, ale uz si „planuju“ lazne a dovolenou… tlaky v brichu trochu mam, ale jinak nic… tak nevim… ja vim musim verit!
Dario zavadis si taky takove kulicky na noc? ja zas nevim jak se to jmenuje… mam pocit ze mi to vzdycky „vytece“, rano jsem jak pocurana… to je teda tema :)
mam jeste dotaz (takovy blby asi), kdyz mame zakazane tuleni, jde o to spojeni samotne nebo abych se nejak „nenamahala“? :)
holky tak jeste tyden a uvidime…
vubec se netesim do prace! Dario, byla bys doma?
nejak jsem se rozepsala… tak se jdu mrknout na ty fotecky! tak papa
 misa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.06 15:48

Ahoj holky,

HELLI - krásné fotečky, to už jsou obříci :lol: :lol: :lol:

Dneska jsem ráno dělala na počítači, pak vařila oběd, cítím se skvěle, plná energie, jenom nevím, jestli to je dobře nebo ne :?
Odpoledne jsem se byla projít s manžílkem, jako včera, je to fajn zase cítit čerstvý vzduch. Po pondělním ET jsem ležela do pátku, měla jsem jakoby příznaky-ospalost, lehce zvýšená teplota, nafouklé břicho, nevolnost..a teď už nic, naopak velice mi chutná a honí mě mlsná.
Beru to jako že co se má stát se stane, manžílek chudák to čekání snáší hůže než já, já když něco dělám, tak na to skoro zapomenu, ale samozřejmě se hlídám, nijak se nepřetěžuju, polehávám ikdyž nejsem unavená..a jím hooodně zeleniny a ovoce, aby byli mimísci zdraví. Možná že je ještě na příznaky brzy (doufám a věřím), jsem sama zvědavá, jak se to bude dále vyvíjet. Udělám maximum aby to vyšlo :! :! :P

Přeji všem hezký zbyteček víkendu a těším se na pozitivní zprávičky od vás!

Daria

• Citovat
  • Upravit
723
29.1.06 16:00

Ahoj holčiny,
Vlaďko , s Agolutinem mám opravdu bohatý zkušenosti, píchala jsem ho celkem 64 dní! :roll: Teda já vlastně ne, přijde mi to technicky nemožný píchnout si něco do zadku sama, zvlášť když ti tam pak příbývají modřiny a boule. Ale vím, že Vendulka to zvládala! Mně ho píchal manža a docela mu to šlo, musím ho pochválit. :wink:

Míšo , co se týče toho tulení, mně dr. říkala, že to vadí kvůli tomu, že je uvnitř všechno ještě dost narušený a je pak větší riziko vzniku hematomu. Takže z toho si vyvozuju, že vadí to spojení samotný a ostatní aktivity kolem jsou v pohodě, jestlis to teda tak myslela… :oops:

Mně od rána nějak pobolívá v podbřišku. Jsem z toho trochu nervní,protože nevím proč -jestli je to od vaječníků nebo od střev nebo ještě od něčeho jinýho. Co mi roste děloha, přestávám se ve svým těle orientovat. :( Snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.1.06 16:07

Ahojky berunky…Jak se všem daří? Lovely kdypak máš oficiálně testnout?

Helli zlatíčko drž se…určitě to bude v pohodě…víš jaká je to námaha,pro dělohu?Vůbec si nic špatného nepřipouštěj..zbytečně by jsi se strachovala.Berunko kdepak mám ty nové fotečky hledat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 17:17

Helli, diky myslela jsem to tak :)
a neboj, urcite jsi v poradku, proste telo prochazi velkou zmenou! drzim pesti!!!!!
fotecky jsou uzasne… na te jedne jsem to sice nerozeznala ale na jine uplne! super!
preji hodne zdravicka!
ze bych taky vyrazila na prochazku?
Dario, me taky moc chutna! deti maji asi hlad :)
tak vas vsechny zdravim a zitra ahoj
 Misa

• Citovat
  • Upravit
723
29.1.06 17:37

Holky díky, jste hodný. Asi se moc pozoruju. Nebýt toho zákroku, možná bych něco takovýho přešla mávnutím ruky, ale takhle si všímám každýho i sebemenšího píchnutí. :?

Welinko , najdi si Fotoalbum a tam v oddíle soukromých podle abecedy mě (3. stránka). Přidala jsem to k těm mým předchozím fotkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 17:43

neboj, urcite bude vsechno v poradku!
muzu mit jeden dotaz? uz jsem se asi ptala, dvojcata se rodi normalne nebo cisarem?
jak to bylo vcera na spektru - to je takove zvlastni kdy presne vis kdy se ti mimca narodi :)

• Citovat
  • Upravit
723
29.1.06 18:14

Míšo , zrovinka včera jsem si o tom četla v jedný knížce. Je tam napsáno, že to záleží hlavně na tom, jak je před porodem položený miminko, co leží níž a má se rodit tím pádem první. Když je správně (to je asi koncem pánevním - jestli jsem to nezblbla??? :roll: ) a vychází dobře ještě nějaký jiný výsledky, můžou se narodit normálně. Jinak se volí císař. Strašně moc bych chtěla rodit normálně, je to teď můj největší cíl. A taky nemuset ležet pokud možno vůbec před porodem v nemocnici anebo fakt jenom pár dnů. Je to tam děsně depresivní a myslím, že to miminkům ani maminkám moc neprospívá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 18:32

Helli, ja si to myslela spatne (s tim koncem panevnim) ja myslela ze mimino je obracene (nez hlavou dolu) - no jeste to musim nastudovat!
s tim porodem… me by asi cisar nevadil, ale u me je to tim strachem z porodu… ale mozna az bych procetla pro a proti, tak bych zmenila nazor…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová