Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo vendul,ja mam totiz kamaradku,ta stale neco do sebe cpe,nekolikrat denne,stale si stezuje ze je unavena a ma plet jak v puberte ![]()
Leni, informovat se muzes;) Ale je nutno napsat par otazecek, abych mohla odpovedet;)) Jdu na obidek zatim papa
Lovely,
aha, tak to zas ne, všeho s mírou. Já zas musím říct, že mi se pleť hodně zlepšila (po kyselině listové). Teď jím vitamíny hodně, ale nekupuju multi, ale každé zvlášť. A jsem taky hodně na čajíky.
Holky, Dr. mi říkala, že teď, další 2 měsíce po IVF určitě neotěhotním. Myslíte, že je to na 100%? Já jsem zas právě někde četla, že se může tvořit ještě nějakou dobu více folikulů a tím pádem je větší šance.
Ahoj holky,
dnes jsem byla na ET, mam zavedene 2 embryjka
a modlim se, aby se chytla, nejlepe obě. Už nemáme žádné do mrazáku
![]()
Mám od sestřičky nakázáno 4
dny ležet a nic nedělat, takže jdu zpátky do postele.
Daria
Tak holky,delala jsem test a jsou tam // a velmi pekne
![]()
Vendulko v tomhle ti asi neporadim,ja jsem pocitala s tim kdyby to nedopadlo,ze bych sla na druhe az za 6 mesicu,aby se telo zregenerovalo z tech leku
Dario!Nic se neboj,ono to urcite dobre dopadne,podivej se na me,my taky nemame nic v mrazaku ![]()
Lovely,
GRATULUJU!!! Už jsem ti vlastně jednou blahopřála.
Já už si jdu opravdu lehnout, manžílek mě hlídá. Je to zlé, ležet 4 dny, nevím jakto vydržím
Daria
Lovely , moc moc moc blahopřeju!
To byl první pokus, viď? A rovnou úspěšný, no to je žůžo! Tak se hlavně šetři (na tuhle větu si zvykni, uslyšíš ji ze všech stran a za chvíli ti poleze krkem
) a nechoď ven, aby ti mrně (nebo mrňata) nezmrzli!
Dario , mylím, že ty 4 dny zvládneš úplně hravě. A zvládla bys určitě i 4 měsíce, kdyby to bylo nutné, vždyť co bysme pro mimčo neudělaly, ne?
Lovely,
blahopřeju,:lol::lol: no to je prostě úžasné a hlavně ti to přeji z celého srdce. Takový dobrý zprávy hned člověka potěší. Mě to teprve čeká a začínám být trošku nervózní, ale tyto zprávy mi dost pomáhají.
Dario.
pěkně se šetři, ať to dopadne dobře. Venku je doba ledová a nic jinýho není tak důležitý a hlavně práce počká.
Dario,
držím palce, ať se u tebe broučkům líbí a pevně se drží! A jak napsala B. - když bude nutné ležet i 9 měsíců, tak prostě budeš ![]()
Lovely,
blahopřeji, a ať je i nadále všechno, jak si přeješ.
Teda - dneska samé hezké, pozitivní zprávy! A Helli už bude taky v pohodě, no holky, vy jste to tu teda rozsvítily!
Ahoj holky,
tak tedy ležím - co jiného mi zbývá. Mám ale problém se zažíváním, už od soboty mám stále nafouklé břicho a trápí mě zácpa. Nejdřív jsem si myslela, že to břicho mám nafouklé z ovoce, kterého teď jím hodně kvůli vitamínům, a taky hodně zeleniny..včera to bylo trochu lepší, ale dnes, jak druhý den ležím, tak je to zase horší. Nemůžu nic jíst, mám problémy s nadýmáním. Je to normální? Už jsem si i četla nežádoucí účinky Duphastonu, který užívám 3× denně 1 tbl, ale tam se o tom moc nepíše. Tak nevím. Přeci je blbost, abych teď přestala jíst ovoce a zeleninu, když právě teď ji potřebuji nejvíce.
Děkuji za povzbudivá slova, snažím se ze všech sil, aby se oba embryjka dále vyvíjela tak, jak mají.
A mám problémy s přihlášením, nevím proč mě to odhlásilo, sama jsem se neodhlasíla a chodím sem denně, tak nevím, proč to blbne.
Daria
Ahoj Dario,
to je dobře, že ležíš. Mně to dělalo taky - myslím, že je to proto, že máš v břichu přeplněno
- já jsem měla hóóódně zvětšené vaječníky a ony pak tlačí na ostatní orgány dole. V pátek na gyndě mi Dr. řekla, že to bude ještě 2 měsíce (! - podotýkám, že na ET jsem byla 12.12. a těhotná nejsem). Zkus něco projímavého - mlíko, jogurt - na každého zabírá něco jiného. A mně ještě v CARu říkali - i kdyby byla zácpa, tak netlačit!
ahoj holky tak vas vsechny zdravim!
tak uz jsem taky po KET (vcera) - ze ctyr nam tam zbyly dve… akorat jsme se moc lekli, protoze kdyz nas poslali platit, tak pani rikala ze nas tam nema a ze jestli uz s nama mluvili z laboratore… tak jsme mysleli ze nebude za co platit, ale vsechno je v poradku… akorat to ted „MUSI“ vyjit protoze uz nemame zmrzliky!
Dario , taky musim lezet, manzel me nenecha vubec nic delat!
Helli , diky ze jsi na me myslela… taky na tebe myslim a na nektere nazory se tady vybodni!
holky, to teda tady jsou zmeny… takova horliva diskuze… a chlap mezi nama… vsechny zdravim!
Lovely , moc blahopreji!!!!!
Vendulko , a jak ty se mas? ja to tu jenom proletela a uz fakt nevim kdo je kdo ![]()
takze jeste jednou preji vsem krasny den a preji at vyjde to na co se zrovna chystaji! ![]()
jdu si ohrat polivecku (to snad zvladnu - manzel jel pryc) a pak budu poctive lezet a cumet na televizi i kdyz tam nic moc neni!
tak se vsechny opatrujte a ja se zase ozvu!
a Dario napis co delas nebo jestli fakt jenom lezis!!!!
tak ahoj Misa
Ahoj Market,tak jsem četla tvoje příspěvky,ty se chystáš na IVI nebo ne?
Lovely jak se ti vede?Chodíš stále do práce?Že se ti chce , to mě by se nechtělo ![]()
Ahoj holky,
já teda většinu času ležím, ale taky si občas něco přihřeju k jídlu, trošku se bojím jíst, protože co sním, tak pak mám problémy s trávením, takže se snažím jíst co nejméně a pak je mi i lépe.
Většinou jím polévky, ty mi dělají dobře. Jiné věci mě hodně nafukujou..ale asi si budu muset zvyknout.
Míšo,
kromě ležení hodně čtu, už jsem přečetla jednu knížku - takovou „bichli“ -hodně tlustou, a dívám se na TV, před chvílí skončil Objektiv, to je můj oblíbený pořad, a teď mám puštěné Beverly Hills..ty díly už neznám.
Helli
co ty? Moc na tebe myslím.
Lovely,
jak se máš, těhulko? Nějaké těhu-nevolnosti už jsou?
Leno,
a ty chodíš do práce? Já teda jsem od punkce na PN, ale jestli to nevyjde, tak bych chtěla do práce co nejdříve, ale manžílek chce abych už zůstala doma..a co nejdříve byla těhu - takže to MUSÍ VYJÍT!!! Strašně moc si to přeji, jsem optimistka a udělám pro to cokoli.
Takže si jdu opět lehnout.
Daria