Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, Leno , příroda si s náma zakouzlila. Tři dětičky ze dvou embryí.
Ale v úterý už budou jen dvě.
To je fakt nářez , co?Ale super , na první pokus??
.No ,abych taky napsala něco o sobě a jak jsme přišli na um.oplodnění.Doufam,že to pochopíte, i když
.Jsme s manželem už 19 let,máme tři zdravý, krásný děti , ale už vážně nějak mic velký
.Synovi bude už 18 let , dceři 17 , no a nejmladší 13.Podstoupila jsem kdysi sterilizaci-já hlava děravá , no a teď by jsme chtěli ještě miminečko
.Takový případ jste tu ještě neměli , co??
Leno , to je krásný!!! Moc ti fandím!!!!! Tak to asi pro sourozence do „mrazáku“ už asi vážně nepůjdete, viď??
![]()
No právě,že asi ne,co bychom si s nima počali?
.Tak pevně doufáme,že se nám to povede hned na poprvý, máme prý velkou šanci…taky si myslím ![]()
To určitě máte! Jste oba v pořádku a navíc tvoje tělo už to několikrát zvládlo, takže teď to určitě přijme taky v pohodě!! Budu moc držet pěsti!! ![]()
Díky moc taky držím palečky ,tobě a miminkám,jen právě už docela dlouho -myslím si,čekáme na tu pojišťovnu, no ale snad se dočkáme.A ani nevím v podstatě co mě čeká
![]()
LENO
jééé tak to je krásné, 3 děti..úplně tě chápu, já bych do toho na tvém místě šla taky!!! A šance máte hodně vysoké.
![]()
HELLI
Já byla na punkci ve st a příští po ET. Takže jestli počítám správně - 5.den. Hlavně když to vyjde. Taky chceme nějaké do mrazáčku.
Jak říká můj manžílek - teď dvojčata, a za 5 let nějaký ten sourozenec..
![]()
Ahojky!
Leni, to je fajn, že o tobě víme víc
, moc jsi mě potěšila, každá jsme tu asi unikát, ale ty jsi „tuplovanej“
![]()
Dario, tu PK určitě využijte, já ji chtěla taky, ale ani jednou na to nebyl čas. Měli jsme moc špatné spermijky, takže třetí den po punkci už nám zbylo jedno jediný embryo a nebyl čas ještě čekat, jestli se z něj něco vyklube. Docela mě mrzí, že nemáme žádný mrazáčky, že bysme si třeba za dva roky dojeli pro další mimi a oni by je jen „vytáhli“. Budeme pak muset doufat, že to vyjde, protože už to bude třetí pokus a opět bez výhledu na KET… Ale to opravdu předbíhám, místo abych se těšila na mrňouse, plácám tady tady takový pesimistický nesmysly, klidně mi holky vynadejte
!
Dario, až teď mi cvaklo, že tu PK vlastně máte a já ti ji tady doporučuju
… Chtěla jsem ti napsat, že ti jí moc schvaluju! Pa pa
Helli,
taky uz jsem tu parkrat prispela,ale z tebe mam pocit,ze tu „redukci“ beres dost na lehkou vahu.Rekni mi,co Te k tomu vede?Na jednu stranu se chlubíš, že čekáš trojčátka a za dalším už dodáváš,že v po nebo út nebudou:-( Nerozumím tomu.....
Ahoj holky,
dneska jsem první
ranní ptáče
![]()
To bude tím, že nic nedělám a mám plno energie.
Už se těším na pondělí a na ET,až je budu mít u sebe a budu vědět, že je vše ok.
![]()
Iso - nevím nic o tobě, ale Helli úplně chápu. Ty by sis troufla na trojčátka? Já teda ne, ani finančně ani jinak. Hlavně teda psychicky bych na to neměla, nemám žádné zkušenosti s miminkama, a máme malý byteček a než si postavíme vlastní, tak to bude chvíli trvat..na redukci nevidím nic špatného, někdo odsuzuje umělé oplodnění, že je to proti přírodě, a redukce je jen jeho součástí. Já to beru tak.
A pochop, že Helli to má teď těžké, aspoň že se z toho psychicky nehroutí a snaží se to brát tak, jak to je. Ty bys chtěla aby tady brečela a něco si vyčítala?
Helli na reakci k příspěvku
Iso…dnes na tebe budu řekat na ICQ..Nerada bych byla hned po ránu velmi nezdvořilá k Iso.To ty potřebuješ podporu,ne nějaký(nějaká?) jednoduchý člověk.Nenech se nijak rozhodit,zlatíčko moje.
Víš jak to máme domluvené,viď…
Pusinku wel
Ostatním beruškám…včera jsem byla celý den na jednání.Jakpak se všem daří?
Dario to je fajn,že máte PK.My ji chtěli taky.Prý to zvyšuje šanci až o 20% vůči normálnímu postupu ET.
Barbánku nemáš v nějakém albu fotečky z UZ?Jestli ne,nechtěla by jsi nám je sem pověsit?
To jsem byla samozřejmě já, Welinka.Nějak jsem se najednou odhlásila ![]()
Ahoj holky,
včera jsem by la na kontrole u Dr. a mám ještě do pohody zánět děložního čípku, prý se to někdy po ET stává. Ve středu jdu do práce, mně se táááák nechce
![]()
Leno, to je paráda, že jste se do toho pustili znova. Ty vlastně budeš taková matka údernice, že jo?
![]()
Iso, jak bere Helli své těhotenství je čistě její věc, a nevím, co tě staví do pozice soudce, takže jestli tomu nerozumíš - to vůbec nevadí. Tak nebuď zlá. Spíš mi to připadá jako čistá závist, ale neboj, taky se miminka určitě dočkáš. Psala jsi to před půlnocí - taky nemůžeš spát? Nechala jsem si v lékárně namíchat čaj na spaní, a včera jsem už chrupkala v 10! Ale jinak jsem taky sedávala o půlnoci na netu a vymýšlela kraviny ![]()
K prodloužené kultivaci - my ji měli taky, ale je fakt, že čtvrtý den většina embryí zanikla. Ale na druhou stranu - náš kritický čtvrtý den překonaly 2 embrya a ty byly šestý den zmrazené ve stádiu blastocysty. Příště bychom PK měli určitě taky!
Ahoj Leni!Neboj,nejses sama,ja se nechala na natlak meho ex manzela taky podvazat,takze by to melo byt v pohode u tebe ![]()