IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
18.1.06 17:45

..jé a zrovna ty výpočty jsou vědecky ověřené :D :D :D Tedy ty astrologické…ty sedí.

..fakt mám dneska blbej den :? 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
18.1.06 18:21

Ahojky,

tak jak si čtu dnešní příspěvky tak je to hodně o pohlaví děťátka.
Jsem taky taková konzerva :oops: podle mě je vždycky šance 50/50. Buď a nebo.

Konečně jsem dneska měla čas zajít ke kadeřnici. Ženská by si opravdu měla najít čas chodit na takové kůry častěji - hned se člověk cítí líp. Takový sebejistější, hezčí, víc v pohodě. Můžu jenom doporučit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.1.06 18:42

Ahojky!
Miso;drzim ti v pondeli palecky a at se ti tam poradne zavrtaj!
Welinko;Kdyz to vyjde,tak by to mel byt kluk(kluci :wink:).
I moje nastavajici tchyne mi vypravela jak svoje deti pocali a vzdy jim to pohlavi vyslo.Nejak podle mesice,dne,hodiny a bazalni teploty,zeptam se ji az k nam prijede a potom vam to sem napisu.
Dario;ty jdes zitra na punkci?Tak at ti to odbre dopadne a hodne vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.1.06 18:44

Vladko;ty jsi ted v IVF,anebo po.Ja uz v tom mam salat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.1.06 18:45

Jo holky,nevite jak je to s tim tulenim po ET? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.06 18:49

Lovely u nás se na tyhle informace vůbec nedostalo… :cry: ..ale myslím..raději ne?Někde jsem četla,že až po 8dnech po ET jsou uvrtaná embryjka v bezpečí.Jo,už vím kde..na porodnice.com u Dr.Řežábka.Jéé a určitě vzpomeň na ty výpočty..mě tohle dokáže naladit na tu miminkovskou náladu.nějak to teď potřebuju víc a víc.Po těch neúspěchách :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.06 18:51

No,to jsme ostudy…Daria je na punkci dnes,ne??

Halóóó Dario,broučku,jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
18.1.06 18:51

Ahojky Lovely,
já jsem teď těsně před IVF. Příští středu mám první UTZ. tak uvidím jak na tom jsem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
18.1.06 19:02

Tak to ti preju sikovnou ruku,at nemas moc modrin z tech injekci,ohdne vajicek a aspon jednoho mimiska :)
Welinko,nezapomenu.Oni jsou ted na dovolene,ale do 14 dnu se tu zastavi.
No a s tim tulenickem,to bude narez to vydrzet :lol:,my uz jsme 5 dni pred punkci prestaly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.1.06 19:27

Ahoj holky,
mám po punkci, nebylo to tak strašné, když se mě ptali kolik vážím řekla jsem schválně o 3kg více než skutečně mám, abych měla silnější narkozu :D a probrala jsem se v pohodě. Dneska celý den ležím. A čtu si bezva knížku, kterou jsem si koupila před týdnem..jako na povzbuzení a taky za odměnu, když už jsem to všechno vydržela :lol:
Zítra budeme volat pro výsledky po 11hod a tak do té doby to prostě neřeším - uvidíme (uslyšíme) zítra.
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 19:35

To je prima,že si to tak dobře zvládla. Kolik vajíček?
A co to máš za knížku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.1.06 20:08

Knížka se jmenuje Moc přítomného okamžiku, mě zajímá duchovno -třeba knížky od Louise Hay jsem četla několikrát :lol:

Zítra napíšu více.
Dobrou noc :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.1.06 20:57

Vendulko 29, jsou ty stranky, na kterych je ten cinsky kalendar bezpecne? Mne na pocitaci porad vyskakuje, ze tam muze byt vir, protoze nemaji nejake identifikacni digitalni cislo. Mas pocitac v pohode? Stahovala jsi to do pocitace nebo jen otevirala? Dik za odpoved.Alinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.1.06 07:35

ahoj holky, zdravim!
Lovely, diky za podporu…
ja tu v tom mam taky salat…
ja to s tim pohlavim taky nebrala vazne, to bylo jen tak (aby rec nestala)
jak se rika - hlavne aby bylo zdrave! :)
ja mam furt hrozne nafoukle bricho je to mozne po tech prascich?
vcera jsem rekla pani vedouci ze tu 14 dni nebudu, no, asi moc nadsena neni, ale spis ma asi obavy co je… a dnes bude asi hodnoceni pracovniku, takze se urcite bude vyptavat… tak ji to proste reknu a hotovo…
tak se vsechny opatrujte a na pohlavi nedbejte! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
19.1.06 08:34

Ahoj holky,
jak jsem včera slíbila, dneska se rozepíšu. Jsou to informace hlavně pro snažilky, aby věděly, co je čeká. Já sama jsem je taky nedávno hledala :lol:

Moje stimulace:
MENOGON 20mg - celkem bylo 10 injekcí od 2.DC
OVITRELLE 25 mg - 1 injekce na dozrání vajíček 12.DC

14.DC punkce - odběr vajíček - 8 získaných oocytů

Dneska si mám v 11hod zavolat, kdy se dostavit na ET.

Včera jsem ležela po narkoze, dneska jsem začala zase pracovat (pracuji z domova), ale jsem nějaká unavená, tak si zase půjdu lehnout.

Jinak beru Prednison už jen 1tbl. ráno (dříve půl ráno a celou večer) a přidali mi Duphaston 3×1 tbl., jsem v PN, ale mám dovolené procházky.

Toť vše o mě a mém prvním IVF, snad bude mít zdárný konec :!

Jo a taky doporučuji pít čaj z kontryhele, já mám po něm úplně ukázkovou sliznici a taky je dobrý na křeče v podbřišku při menstruaci i třeba teď, posiluje dělohu.

Mějte se krásně, zase se určitě ozvu.
Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová