IVF + ICSI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
18.1.06 16:50

sliznici mi chvalil, vyznamne mi ji ukazoval, dokonce si udelal foto :)
rikal neco jakoze 11 - pry dobry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 16:53

Miško, oni ve stejný den provedou rozmrazení i ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.1.06 16:55

presne tak… tak jsem zvedava kolik a jakych bude…
ptala jsem se kolik mi daji… rikal ze dve… a pokud by byli dobre jenom tri tak mozna i vsechny… tri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 16:56

Weli jestě se přeptám, ale u mé sestry to fakt neklaplo, tam je ta jistota 1000%. Ale bylo by to hezké, že? Vědět pohlaví, kupovat věci podle toho, vybrat jen jedno jméno. No ale zase na druhou stranu, to překvapení musí být taky moc fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.1.06 16:57

ja jsem uplne mimo… kdy se vlastne „rozhodne“ jestli to bude kluk nebo holka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 17:03

Teď nechci plácnout nějakou blbost, ale já myslím, že hned při oplodnění je rozhodnuto o pohlaví, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.06 17:05

Miško tak…jde o kalendář početí.To znamená,že staří Číňané ,kteří používali „kouzla“,přišli na to,že podle věku ženy a měsíce početí(pokud je ti např.25 a počali jste v únoru=chlapeček),vychází pohlaví.Vyšla jsem já,moji sourozenci,manžílek,maminka,tatínek,..asi tucet kamarádek…takže já nemám důvod nevěřit!Možná že se někde chybička stala,ale to už se mi nehtělo rozebírat.Já jsem původně z trojčat,..kdo ví,z kolika je dítko,kterému to nevyšlo,..atp.Já už sem asi nikdy nic nepověsím.Raději :lol: Všechno se samozřejmě musí brát s REZERVOU.Ani UZ kolikrát není přesný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 17:11

Weli, chápu to správně, že jsem se tě dotkla? To snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.1.06 17:14

holky odchazim domu… zitra to proberem…
jakoze by to uz zjistili ted?
ja uz blbnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.06 17:15

Manža je taky dost konzerva(teda konzervativní=je to dobře,aspoň pořád nelítám v oblacích :D )..taky má pořád nějaké a proč,…mě připadá úža rozšířit si obzor o nehmatatelno :D

Tak abych měla něco oficiálního k pohlaví :roll: ,berunky:

http://www.cenap.cz/…odpocet.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 17:18

My jsme tě asi dobře popletly :lol: Já jsem to myslela tak (čistě z biologického hlediska), že pohlaví vznikne v okamžiku početí (nevím, jestli je to pravda, možná je to později, já nevím, za den, dva…)
A Welinka to myslela podle čínského kalendáře, kde si najdeš svůj věk a měsíc, kdy došlo k otěhotnění, a na tuto kombinaci je tam určeno pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 17:21

Tak to jsem ráda, že jsem se strefila, fakt je to v okamžiku početí. Takže Míšo, když máte embryjka, tak už vlastně mají pohlaví. Weli, konzervou mně ještě nikdo nenazval :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.06 17:33

To je dobře.Já mluvila o manžílkovi.Ale co..jen mě mrzí,že se to dost zpochybnilo,přitom je to takové roztomilé,odvázat se…a pobavit se.Já fakt myslela,že to bude takové pobavení..no nic.Tak se omlouvám :lol:

Pohlaví je jasné již při splynutí vajíčka se spermií a už existuje test,který by se měl dostat během tohoto roku do ČR!! na přesné určení pohlaví takřka od potvrzení těhu.Odběrem krve maminky…a bude stát kolem 7tis.Kč.Jen dost váhali nad tím,komu jej provedou..aby si hloupí lidičkové neřekli..holku nechcem,tak s ní pryč…né,to snad nebude.Je to myslím hlavně kvůli problémům s RH faktory,genetice,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.06 17:39

Já jsem tu taky dala odkaz na ten kalendář, kdy se tulit jen pro legraci. Doufám, že ty výpočty nebere někdo za závazné?!

Holky, nevíte, jak je to s tou mateří kašičkou? A můžou ji alergici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
18.1.06 17:39

Ahoj holčičky!
Je to tak, pohlaví už určuje spermie, která vnikla (v našem případě byla vpíchnuta :lol: ) do vajíčka. Buď je „klukovská“ nebo „holčičkovská“. Jinak ten kalendářík jsem si vytiskla a odpoledne jsme ho studovali s tchýní (mimochodem - moje tchýně je podle něj chlap jako vyšitej). Můj manžel je kluk, ale můj švagr je holka a moje neteř zase kluk. Já bych měla mít holčičku, každopádně manžovi nebudu říkat, že to není úplně jistý, protože on si je jistej klukem. Tak ho musím trošku poškádlit! Pa pa berunky a kalendáříku věřte, protože já mu to s tou holkou věřím :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová