Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kráááááááásné ranko,berunky…
Lovely děkuji zlatíčko,že na mě vzpomeneš.Jak se ti dnes daří?
Dario, krásné zprávičky!Tak tfuj tfuj tfuj
Alinko ty stránky s tím výpočtem jsou buď špatně zabezpečené,nebo vůbec…může to být i něco jiného,ale nemá cenu to řešit.Já jsem na ně ale skočila.
Pokud se chceš vyhnout nějaké viróze,stáhni si prográmek na plodné dny do počítače..a máš klid.Hlavně..máš nějaký slušný antivir?Stát se může cokoli… ![]()
Alinko, ten Čínský kalendář je tady na této diskusi o pár stránek dál. Je tam malý, ale dá se přečíst, a když ho vytiskneš, tak úplně v pohodě. Myslím, že je okopčený tady někde z emimina, ale to teď nevím, jestli se nepletu
Dario, držím palce, na 11 jdu ke kadeřnici, ale pak hned tady, doufám, že dáš vědět ![]()
Alinko, jestli myslíš ten druhý, tak ten je tady na těchto stránkách
http://www.tcmherbstrade.cz
Jsou to stránky o klasické čínské medicíně, nahoře v nabídce je poradna, tak tam. Určitě tam nebude žádný problém ![]()
Dobre rano holcinky!
Tak jak jsem vam psala ze mam doma ty citlive testy,tak jsem to nevydrzela a dnes si jeden udelala a je tam //,sice ta druha je slaba,ale je..
Dario!
To ty sis tech injekci moc neuzila
ja mela 30 x Decapeptyl,14 x Menogon,a ted mam jeste 35 x Agolutin + 3 x denne Estrofem ![]()
Alinko!
Ja pracuji vyhradne s Macintosch,Microsoft jsem zahodila uz pred 3 lety,a nemam zadne problemy s viry.Na tech strankach je dealer,ale kdyz mas slusny antivir tak se nic nestane.A to identifikacni cislo,to znamena kdyz pocitac neni permanentne zapojeny k internetu te pripojky.
Miso!
K tomu brisku,zkus pit vsechno bez bublinek,vy:,–( ovocne dzusy a zadny kvetak,brocoli a zeli atd.
Lovely, tak zrovna tyto potrviny jsem dlouho nemela..
takze jsi tehula, tak to je super! blahopreji!
holky ja si ted dala utrogestan a mam motaka jak svina!
tak nevim jestli to tak pusobi… piju dost… ovocne caje!
uz to pomalu prechazi, ale je to sila!
ted jsem mela v praci hodnoceni, tak jsme probrali mou snazici se situaci .o) ale o tom ze vecne cumim na internet, ani zminka…
pani vedouci je moc hodna a chapajici…
rikala mi ze zna jeden par, ktery se snazil 10 let, pak sli k astrologovi aby zjistili kdy se maji tulit a vyslo to!
takze muj treti pokus bude asi toto…
Lovely, to je super! Kolikátý den po ET jsi?
Ahoj Mišo, taky jsem s tou myšlenkou laškovala. Na rodině jsem kdysi četla o nějakém astrologovi z Prahy, je to dost známé jméno. Ale stojí to docela dost peněz. I když - co nestojí, že? ![]()
Ahoj holčiny,
teda já zírám, jeden den jsem tu nebyla (potřebovala jsem si odpočinout od PC, v úterý jsem to nějak přehnala a bylo mi z něho už blbě) a teď absolutně nestíhám číst! Vy jste ale romanopisci! ![]()
S tím vaším „dohadováním“ o pohlaví jste mě skoro rozesmály. Doufám, že vám to nevadí!! Je to hezký to takhle číst, když do toho nejste zapojený. Já se sice za úplnou konzervu nepovažuju a docela věřím na duchovno a tak, takže věřím i Jonášově metodě v astrologii nebo třeba tomuhle čínskýmu kalendáři, jen mi to ale nejde pořád dohromady s IVF a hlavně s ICSI. Nějak mi nejde do hlavy, jak by mohl nějaký přírodní zákon vést dr. ruku v tom, kterou spermii má zrovna vybrat, aby to bylo to „správné“ pohlaví. A taky nevím, jak si mám určit pohlaví těch mých trojčátek???
No nic, to jen tak, aby řeč nestála. Slibuju, že už k tomu ani nepípnu!!! ![]()
Lovely , ty // čárky jsou super! Ber je ale trošku s rezervou, je to přece jen hodně brzo a může to být ještě reakce na Pregnyl. Strašně bych ti je samozřejmě přála!!! Skoro bych spíš věřila tý tvý plačtivý náladě. Já ji měla taky, brečela jsem snad kvůli každý blbině. Asi po týdnu mi to přešlo. Naštěstí. Jinak by měl ze mě manžílek i ty moje dětičky asi radost.
Na tulení po ET jsme se ptali přímo dr. v CARu (dr. Suché, jestli ji znáš). Nedoporučovala nám to kvůli tomu, že je po stimulaci a hlavně po punkci uvnitř všechno dost narušený a je pak větší pravděpodobnost vzniku hematomu. Povolili nám to vlastně až po 5 týdnech a to hodně s mírou (na min. kontrole). Jenže jsme zjistili, že mi to při tom nějak bolí, takže zase nic.
Jo a jestli si myslíš, že ten počet Agolutinu, co píšeš, že máš (35), je konečný, tak to si teda nemysli!!
Já už jich mám za sebou 59 a pícháme pořád dál. ![]()
Aho Helli, včera jsi fakt přišla o hodně
. Ale jak říkáš - už ani slovo! ![]()
Ty bereš pořád Agolutin??? To je mi tě líto. Já jsem myslela, že se pak nahradí Utrogestanem. Já jsem se bohužel tak daleko nedostala, tak jsem neměla šanci to zjistit.
Lovely, jestli sis píchala Pregnyl, tak se drží nějakou dobu v krvi - 5tis jednotek asi týden, 10tis jednotek 2 týdny. Takže // můžou být z něj, a jak píše Helli, je opravdu moc brzy. Ale samo, že ti moc moc moc přeju, aby tam ty // byly i za tyden ![]()
Vendul ,
co se týče tý astrologie, jde o tzv. Jonášovu metodu určení plodných dní. Vychází z toho, že žena je plodná vždy, když je Měsíc ve stejné fázi jako v okamžiku jejího zrození. Mám k tomu ve svým mailu takovej stručnej výklad od jednoho astrologa, tak kdybys chtěla, můžu ti to někam poslat. Vložila bych to i někam sem, ale nevím kam (je to klasický soubor .doc). V létě jsme s manžou u jednoho astrologa byli a nechávali si to vypočítat, pak jsem si ještě nezávisle na tom nechala výpočet poslat od jinýho - oba jsou fakt stejný. Problém ale vidím osobně v tom,že ta metoda počítá pouze se ženou, tzn. pokud je u vás problém v manželovi, nemyslím si, že vám to pomůže. Navíc je to vždy max 1 den v měsíci, takže s IVF se to prakticky nedá sloučit dohromady. To jsem samozřejmě pochopila, až když jsem zjistila, co všechno proces IVF obnáší. Před tím jsem si naivně myslela, že to třeba půjde domluvit se s dr. na dni ET. Jsem v astrologii absolutní laik, ale Welinka by k tomu určitě věděla víc.
Jo Helli, tak je to ten Jonáš. Taky tomu věřím, četla jsem o tom měsíci atd., ale v problém je v tom, že muž není v pořádku, přesně jak píšeš. No a s IVF dohromady - to by byla moc velká náhoda. Helli a nechceš to vložit sem - jen to skopírovat do svého příspěvku? Myslím, že by to zajímalo víc holek.
Když ono je to, Vendul , fakt dost dlouhý. Spíš zkusím, jestli to nepůjde vložit jako soubor k těm mým fotkám, tam byste si to mohly potom každá stáhnout. Dám vědět, jestli se mi to povedlo. ![]()
Ok.
K těm fotkám mi to vložit nejde, ale večer na to ještě juknu a zkusím to nějak vykoumat. Teď mažu ven, nevím jak u vás, ale tady je dneska nááádherně!!!
Teda Helli,ty mi davas,ja jsem si nejdriv myslela,ze kdyz si picham kazdy den,tak si na to zvyknu a ono den ode dne to zacinam nesnaset a leze mi to na nervy ![]()
No myslim si ze kdyz jses tehotna,tak to podporuji prvni tri mesice,protoze ty jsou nejrizikovejsi.
No a tech 5 tydnu,to je sila
,to abych tomu memu nechala predepsat nejakou antiviagru ![]()
Ja jsem ted 4 den po ET,Ty testy co mam ukazuji od 7 dne z 99% presnosti a daji se provadet v jakou koliv dobu,stoji na ceske asi 1300 korun.No mam jeste jeden,tak pockam s nim do uterka ![]()